Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO, Olympus, OM-D & Pen Lenses

M.ZUIKO DIGITAL ED 45mm F1.2 PRO

Αποτυπώστε την αληθινή ομορφιά
 • Υπέροχο εφέ Feathered bokeh
 • AF υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακρίβειας
 • Συμπαγής, ελαφριά, στιβαρή κατασκευή

M.ZUIKO DIGITAL ED 45mm F1.2 PRO

Αποτυπώστε την αληθινή ομορφιά

Ο M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO (90mm*) αποτελεί την πρώτη επιλογή των επαγγελματιών φωτογράφων για τη λήψη εκπληκτικών πορτραίτων. Χάρη στο εξαιρετικά μεγάλο διάφραγμα, είναι το ιδανικό εργαλείο για να κάνετε τις δημιουργικές σας ιδέες πράξη. Προσθέστε μεγαλύτερο βάθος και απαλότητα στα πορτραίτα σας με το εφέ Feathered bokeh. Ή τραβήξτε κοντινές λήψεις γεμάτες συναισθήματα με μικρό βάθος πεδίου από εστιακή απόσταση μόλις 50 cm. Η συνολική σχεδίαση αυτού του φακού σάς παρέχει απόλυτη ευκολία χρήσης επαγγελματικού επιπέδου.

Όλοι οι φακοί M.Zuiko είναι συμβατοί με τις πλήρεις σειρές φωτογραφικών μηχανών Olympus PEN και OM-D, καθώς και άλλες φωτογραφικές μηχανές MFT.
*Ισοδύναμο με φιλμ 35mm

Απολαύστε το πλεονέκτημα του μποκέ feathered

Δώστε περισσότερο βάθος από κάθε άλλη φορά στα πορτραίτα σας χάρη στα εφέ αποεστίασης μποκέ feathered και εξασφαλίστε ότι το θέμα σας θα ξεχωρίζει. Οι φακοί M.Zuiko PRO με διάφραγμα F1.2 -17mm, 25mm και 45mm 1:1.2 PRO- χαρίζουν εκπληκτική ευκρίνεια στο θέμα σας σε αντίθεση με ένα απαλό φόντο. Όπως μπορείτε να δείτε, το μποκέ feathered χαρίζει ευκρινή περιγράμματα κάνοντας το θέμα σας να ξεχωρίζει με όμορφο τρόπο.

Μποκέ feathered:

Το μποκέ στο φόντο είναι απαλό προσδίδοντας βάθος στη φωτογραφία.

Συμπαγές μποκέ:

Το μποκέ στο φόντο είναι έντονο κάνοντας τη φωτογραφία να δείχνει πιο "φορτωμένη".

 •  
  ΜΠΟΚΕ FEATHERED
 •  
  ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΜΠΟΚΕ
 •  
  ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΠΟΚΕ

"Πολλά από τα θέματά μου είναι παιδιά που κινούνται γρήγορα. Γι' αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχω ένα φακό όπως τον 45mm F1.2 PRO που μπορεί να τα βγάλει πέρα με τα παιχνιδιάρικα θέματά μου."

Εξερευνήστε τη σειρά φακών M.Zuiko Digital