Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO, Olympus, OM-D & Pen Lenses

M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm F1.2 PRO

Κορυφαία οξύτητα και φωτεινότητα
 • Βέλτιστη οξύτητα από το μέγιστο διάφραγμα
 • AF υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακρίβειας
 • Απλά πανέμορφο bokeh

M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm F1.2 PRO

Κορυφαία οξύτητα και φωτεινότητα

Για όσους ζητούν το απόλυτο σε οξύτητα και φωτεινότητα ο M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO (50mm*) είναι εδώ. Το ειδικό σύστημα κατασκευής του φακού εξασφαλίζει απαράμιλλη οπτική ποιότητα με οξύτητα σε κάθε σημείο της εικόνας. Αφαιρεί πρακτικά όλους τους τύπους αποκλίσεων και μειώνει τα χρωματικά σφάλματα για απροβλημάτιστη χρήση με το μέγιστο διάφραγμα. Χάρη στο συμπαγές σύστημα εστίασης απολαμβάνετε AF υψηλής ακριβείας, ενώ είναι ιδανικός για λήψεις με πανέμορφο bokeh με σχεδόν κυκλικό εφέ φυσικού χρώματος, ακόμα και τη νύχτα.

Όλοι οι φακοί M.Zuiko είναι συμβατοί με τις πλήρεις σειρές φωτογραφικών μηχανών Olympus PEN και OM-D, καθώς και άλλες φωτογραφικές μηχανές MFT.
*Ισοδύναμο με φιλμ 35mm

Απολαύστε το πλεονέκτημα του μποκέ feathered

Δώστε περισσότερο βάθος από κάθε άλλη φορά στα πορτραίτα σας χάρη στα εφέ αποεστίασης μποκέ feathered και εξασφαλίστε ότι το θέμα σας θα ξεχωρίζει. Οι φακοί M.Zuiko PRO με διάφραγμα F1.2 -17mm, 25mm και 45mm 1:1.2 PRO- χαρίζουν εκπληκτική ευκρίνεια στο θέμα σας σε αντίθεση με ένα απαλό φόντο. Όπως μπορείτε να δείτε, το μποκέ feathered χαρίζει ευκρινή περιγράμματα κάνοντας το θέμα σας να ξεχωρίζει με όμορφο τρόπο.

Μποκέ feathered:

Το μποκέ στο φόντο είναι απαλό προσδίδοντας βάθος στη φωτογραφία.

Συμπαγές μποκέ:

Το μποκέ στο φόντο είναι έντονο κάνοντας τη φωτογραφία να δείχνει πιο "φορτωμένη".

 •  
  ΜΠΟΚΕ FEATHERED
 •  
  ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΜΠΟΚΕ
 •  
  ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΠΟΚΕ

"Αυτός ο φακός 25mm μού δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίζω σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό, παράγοντας ένα εντυπωσιακό, φυσικό εφέ αποεστίασης χάρη στο γρήγορο διάφραγμά του. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας του, είναι απαραίτητο εργαλείο για τον επαγγελματία φωτογράφο!"

Εξερευνήστε τη σειρά φακών M.Zuiko Digital