Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO, Olympus, OM-D & Pen Lenses

M.ZUIKO DIGITAL ED 17mm F1.2 PRO

Ολόσωμα πορτραίτα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες
 • Υπέροχο εφέ Feathered bokeh
 • AF υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακρίβειας
 • Ανθεκτική, ανάλαφρη κατασκευή

M.ZUIKO DIGITAL ED 17mm F1.2 PRO

Ολόσωμα πορτραίτα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες

Αν θέλετε να φωτογραφίζετε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες ολόσωμου πορτραίτου, τότε ο φακός M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO (34mm*) είναι η ιδανική επιλογή. Το εξαιρετικά μεγάλο διάφραγμα σάς παρέχει απόλυτη ευελιξία για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας: προσθέστε μεγαλύτερο βάθος και απαλότητα στα πορτραίτα σας εφαρμόζοντας το εφέ Feathered bokeh στο φόντο Η AF ανίχνευσης ματιών θα σας βοηθήσει ιδανικά να διατηρήσετε το θέμα σας εστιασμένο συνεχώς. Ή μπορείτε να τραβήξετε κοντινές λήψεις γεμάτες συναισθήματα από εστιακή απόσταση μόλις 20 cm.

Όλοι οι φακοί M.Zuiko είναι συμβατοί με τις πλήρεις σειρές φωτογραφικών μηχανών Olympus PEN και OM-D, καθώς και άλλες φωτογραφικές μηχανές MFT.
*Ισοδύναμο με φιλμ 35mm

Απολαύστε το πλεονέκτημα του μποκέ feathered

Δώστε περισσότερο βάθος από κάθε άλλη φορά στα πορτραίτα σας χάρη στα εφέ αποεστίασης μποκέ feathered και εξασφαλίστε ότι το θέμα σας θα ξεχωρίζει. Οι φακοί M.Zuiko PRO με διάφραγμα F1.2 -17mm, 25mm και 45mm 1:1.2 PRO- χαρίζουν εκπληκτική ευκρίνεια στο θέμα σας σε αντίθεση με ένα απαλό φόντο. Όπως μπορείτε να δείτε, το μποκέ feathered χαρίζει ευκρινή περιγράμματα κάνοντας το θέμα σας να ξεχωρίζει με όμορφο τρόπο.

Μποκέ feathered:

Το μποκέ στο φόντο είναι απαλό προσδίδοντας βάθος στη φωτογραφία.

Συμπαγές μποκέ:

Το μποκέ στο φόντο είναι έντονο κάνοντας τη φωτογραφία να δείχνει πιο "φορτωμένη".

 •  
  ΜΠΟΚΕ FEATHERED
 •  
  ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΜΠΟΚΕ
 •  
  ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΠΟΚΕ

"Στη φωτογράφιση μόδας και πορτραίτων, δεν με νοιάζει να φωτογραφίσω απλώς ένα όμορφο μοντέλο, αλλά και το φόντο που θα αναδείξει το θέμα μου. Γι' αυτό επιλέγω να χρησιμοποιώ ένα φακό για εφέ Feathered bokeh."

Εξερευνήστε τη σειρά φακών M.Zuiko Digital