Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

M.Zuiko Digital ED 150‑400mm F4.5 TC1.25x IS PRO, Olympus, OM-D & Pen Lenses

M.ZUIKO DIGITAL ED 150‑400mm F4.5 TC1.25X IS PRO

Ο υπερθετικός στον υπερ-τηλεφακό
  • Ενσωματωμένος μετατροπέας τηλεφακού
  • Πλήρης φορητότητα
  • Πανίσχυρη αυτόματη εστίαση

M.ZUIKO DIGITAL ED 150‑400mm F4.5 TC1.25X IS PRO

Ο υπερθετικός στον υπερ-τηλεφακό

Ένας επαγγελματικός φακός που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο στην κατηγορία του: ο M.Zuiko Digital ED 150‑400mm F4.5 TC1.25x IS PRO (300‒800mm*) θέτει τα πρότυπα στις επιδόσεις, τη φορητότητα και την ακρίβεια των υπερ‑τηλεφακών. Με ενσωματωμένο μετατροπέα τηλεφακού 1,25x μπορείτε να πετυχαίνετε λήψεις σε εστιακή απόσταση έως και 500 mm(1000 mm*). Εναλλακτικά προσθέστε τον MC‑20 για να πετύχετε την εστιακή απόσταση των 1000 mm (2000 mm*). Η σταθεροποίηση Sync IS 5 αξόνων προσφέρει αντιστάθμιση σε 8 βήματα EV οι φωτογραφίες σας παραμένουν ευκρινείς. H αναγνωρισμένη προστασία της Olympus από τις καιρικές συνθήκες είναι δεδομένη, όπως και η γρήγορη αυτόματη εστίαση εξαιρετικής ακρίβειας.

*Ισοδύναμο με φιλμ 35mm

Το μεγάλο μέγεθος και βάρος του παραδοσιακού εξοπλισμού καθιστούσε αυτού του είδους τη φωτογράφιση που έχετε να αντιμετωπίσετε την αργή ταχύτητα κλείστρου, τη στενή γωνία προβολής και την ταχύτητα του θέματος απίστευτα δύσκολη, αλλά με το σύστημα της Olympus το αδύνατο γίνεται τώρα πραγματικότητα.

Εκπληκτικό εύρος λήψης

Από τις λήψεις με υπερ-τηλεφακό μέχρι τις λήψεις telemacro, ο φακός ED 150–400mm F4.5 TC1.25x IS PRO καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία λήψεων από τα 150mm έως τα 500mm (300mm- 1000mm*). Δεν μπορεί απλώς να κάνει πολύ κοντινό zoom σε μακρινά θέματα. Η εστιακή απόσταση μπορεί επίσης να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας, για να πετύχετε τη σύνθεση που έχετε στο μυαλό σας. Για να απαθανατίσετε πλάσματα της φύσης και φυτά, η ελάχιστη απόσταση εστίασης των 1,3 μέτρων και η μεγέθυνση 0,36x (0,71x*) είναι ιδανικές. Αυτός ο φακός υποστηρίζει επίσης Επικάλυψη εστίασης.

*Ισοδύναμο 35mm

Ασύγκριτη φορητότητα

Ο φακός ED 150–400mm F4.5 TC1.25x IS PRO είναι ένας από τους ελαφρύτερους στην κατηγορία του, με βάρος λιγότερο από 2 κιλά, ώστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι. Το ανθεκτικό κράμα μαγνησίου συνδυάζεται με το ελαφρύ και ενισχυμένο με ανθρακονήματα πλαστικό για να διατηρείται η αντοχή και ο έλεγχος. Το εσωτερικό σύστημα zoom και το σύστημα εστίασης διατηρούν το ίδιο μήκος σε όλο το εύρος zoom, ώστε να διασφαλίζεται ότι η ισορροπία του φακού είναι πάντα σταθερή.

Αξιόπιστο αδιάβροχο περίβλημα

Η αναγνωρισμένη απόδοση στεγανοποίησης της Olympus ενάντια στη σκόνη, τις πιτσιλιές και τον παγετό σύμφωνα με το πρότυπο IPX-1 είναι επίσης δεδομένη με αυτόν τον φακό Pro. Στον μπροστινό φακό υπάρχει επίστρωση φθορίου, χάρη στην οποία η ομαλή επιφάνεια είναι πιο ανθεκτική στις γρατζουνιές και πιο εύκολη στο καθάρισμα. Η λευκή, ανθεκτική στη θερμότητα επίστρωση αντανακλά το υπέρυθρο φως του ήλιου, διατηρώντας τις οπτικές επιδόσεις σταθερά υψηλές ακόμα και σε αυξημένες θερμοκρασίες.

*Όταν συνδυάζεται με συμβατή φωτογραφική μηχανή με προστασία από τη σκόνη, τις πιτσιλιές και τον παγετό.

Βέλτιστα χειριστήρια για φωτογράφιση με τη μηχανή στο χέρι

Επικεντρωθείτε στο θέμα και τη λήψη ενώ αλλάζετε απρόσκοπτα τις ρυθμίσεις. Ο υπερ-τηλεφακός M.Zuiko Digital ED 150–400mm F4.5 TC1.25x IS PRO διαθέτει χειριστήρια. Αυτά περιλαμβάνουν ένα δακτύλιο zoom/εστίασης με επίστρωση από καουτσούκ για ακριβή έλεγχο, μια προκαθορισμένη μνήμη εστίασης για την αποθήκευση της αγαπημένης σας εστιακής θέσης, έναν διακόπτη για αλλαγή μεταξύ πολλών λειτουργιών και έναν Περιοριστή εστίασης, μέσω του οποίου μπορείτε να μετακινείστε γρήγορα μεταξύ 3 επιπέδων αυτόματης εστίασης.

Κορυφαία αποτελέσματα αυτόματης εστίασης

Ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα κινείται το θέμα σας, πετύχετε τη λήψη που θέλετε, στην ποιότητα που επιθυμείτε, με αυτόν τον υπερ-τηλεφακό Pro. Όπως θα περίμενε κανείς από κάθε αναγνωρισμένο φακό M.Zuiko Digital, προσφέρει γρήγορη αυτόματη εστίαση εξαιρετικής ακρίβειας σε ολόκληρο το εύρος zoom. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην μοναδική τεχνολογία λέπτυνσης φακών της Olympus, η οποία μειώνει το βάρος των φακών εστίασης. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία αλλαγή στην ταχύτητα εστίασης, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε τον ενσωματωμένο μετατροπέα τηλεφακού.

Εξερευνήστε τη σειρά φακών M.Zuiko Digital