Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

M.Zuiko Digital ED 12‑45mm F4 PRO, Olympus, OM-D & Pen Lenses

M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑45mm F4 PRO

Ομαλές καταγραφές, λήψεις υψηλής ποιότητας
  • Εξαιρετικά compact και ελαφριά
  • Υψηλή ανάλυση από άκρη σε άκρη
  • Ευέλικτες εκφράσεις macro

M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑45mm F4 PRO

Ομαλές καταγραφές, λήψεις υψηλής ποιότητας

Ο πιο compact και ελαφρύς* τυπικός φακός zoom στον κόσμο – τα όμορφα και απαλά εφέ bokeh που θέλετε. Ο φακός M.Zuiko Digital ED 12‑45mm F4 PRO είναι η επιτομή του compact, ελαφρύ σχεδιασμού, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει υψηλή ανάλυση σε όλο το εύρος zoom αλλά και εκπληκτικές επιδόσεις στις λήψεις macro. Η σειρά φακών M.Zuiko Pro είναι αναγνωρισμένη για τις εκπληκτικές οπτικές επιδόσεις και την ανθεκτική στη σκόνη και τις σταγόνες κατασκευή της – όλα όσα μπορείτε να προσδοκάτε από τον φακό M.Zuiko Digital ED 12‑45mm F4 PRO.

Όλοι οι φακοί M.Zuiko είναι συμβατοί με τις πλήρεις σειρές φωτογραφικών μηχανών Olympus PEN και OM-D, καθώς και άλλες φωτογραφικές μηχανές MFT.
*Φεβρουάριος 2020, σε τυπικό φακό zoom με τιμή σταθερού διαφράγματος.

«Ο άνεμος κατά τη διάρκεια αυτής της λήψης ήταν θυελλώδης και ο χαμηλός φωτισμός δυσκόλεψε τις συνθήκες. Παρ' όλα αυτά, κατάφερα να τραβήξω μερικά πλάνα των καταπληκτικών χρωμάτων του ουρανού με τη μηχανή στο χέρι, βασιζόμενος στο ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης της μηχανής.»

Εξερευνήστε τη σειρά φακών M.Zuiko Digital

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης