Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

M.Zuiko Digital ED 14‑150mm F4‑5.6 II, Olympus, OM-D & Pen Lenses

M.ZUIKO DIGITAL ED 14‑150mm F4‑5.6 II

Zoom όλα-σε-ένα
  • Αντοχή σε σκόνη/πιτσιλιές/παγετό
  • Compact, ελαφρύς σχεδιασμός
  • Zoom 10,7x όλα-σε-ένα

M.ZUIKO DIGITAL ED 14‑150mm F4‑5.6 II

Zoom όλα-σε-ένα

Αυτός ο φακός M.Zuiko Digital ED 14–150mm F4–5.6 II (28‑300mm*) από την Olympus είναι ένας δυναμικός φακός για όλες τις ανάγκες σας: από ευρυγώνιες λήψεις μέχρι τηλεφωτογραφίες. Χάρη στον compact, ελαφρύ σχεδιασμό του, η ανάγκη συνεχούς εναλλαγής φακών εξαλείφεται – έτσι ώστε να μπορείτε να εκμεταλλεύεστε γρήγορα την ιδανική ευκαιρία φωτογράφισης. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, είστε έτοιμοι για όλες τις συνθήκες φωτογράφισης, καθώς αυτός ο φακός έχει ανθεκτική και αδιάβροχη κατασκευή. Διαθέτοντας επίσης τεχνολογία MSC, εξασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορη και αθόρυβη AF με ομαλή λειτουργία.

*Ισοδύναμο με φιλμ 35mm
Όλοι οι φακοί M.Zuiko είναι συμβατοί με τις πλήρεις σειρές φωτογραφικών μηχανών Olympus PEN και OM-D, καθώς και άλλες φωτογραφικές μηχανές MFT.

"Ο φακός 14-150mm είναι ιδανικός για φωτογράφιση σε ταξίδια. Χάρη στο μικρό βάρος και την εξαιρετική του ποιότητα μπορείτε να παραμείνετε ξέγνοιαστοι σε διάφορες συνθήκες, χωρίς να γίνεστε αντιληπτοί."

Εξερευνήστε τη σειρά φακών M.Zuiko Digital