Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

M.Zuiko Digital ED 12‑200mm F3.5‑6.3, Olympus, OM-D & Pen Lenses

M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑200mm F3.5‑6.3

Πανίσχυρος τηλεφακός zoom
  • Πανίσχυρος φακός zoom 16,6x
  • Compact, ελαφρύς σχεδιασμός
  • Αντοχή σε σκόνη/πιτσιλιές/παγετό

M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑200mm F3.5‑6.3

Πανίσχυρος τηλεφακός zoom

Με ισχύ zoom 16,6x, ο φακός M.Zuiko Digital ED 12–200mm F3.5–6.3 (24–400mm*) είναι ιδανικός για μια απεριόριστη ποικιλία σκηνικών και θεμάτων – από ευρυγώνιες λήψεις μέχρι τηλεφωτογραφίες. Στις ευρυγώνιες λήψεις, η απόσταση εργασίας είναι μόλις 10cm, ενώ στις τηλεφωτογραφίες μόνο 50cm. Αυτός ο φακός zoom έχει έναν εκπληκτικά compact και ελαφρύ σχεδιασμό. Ταξιδέψτε υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες χάρη στην ανθεκτική στη σκόνη, τις πιτσιλιές και τον παγετό κατασκευή του. Η αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας και ακρίβειας με τον μηχανισμό Movie & Still Compatible (MSC) εγγυάται τη λήψη εντυπωσιακών εικόνων.

*Ισοδύναμο με φιλμ 35mm
Όλοι οι φακοί M.Zuiko είναι συμβατοί με τις πλήρεις σειρές φωτογραφικών μηχανών Olympus PEN και OM-D, καθώς και άλλες φωτογραφικές μηχανές MFT.

«Το να ταξιδεύεις για να αποτυπώσεις το φως είναι πάντα μια πρόκληση, αλλά με τον φακό M.Zuiko Digital ED 12–200mm, έχω όλα τα οπτικά στοιχεία που χρειάζομαι σε ένα σύστημα. Ο ιδανικός συνδυασμός ακρίβειας και εμβέλειας, για να έχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ χωρίς ταλαιπωρία.»

Εξερευνήστε τη σειρά φακών M.Zuiko Digital