Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Γίνετε μέλος της κοινότητας φωτογράφων MyOlympus τώρα

• Αντλήστε έμπνευση, ανταλλάξτε ιδέες και πληροφορίες

• Παρατείνετε την εγγύηση των προϊόντων σας Olympus

• Απολαύστε ακόμη περισσότερα εκπληκτικά πλεονεκτήματα

Αξιοποιήστε στο έπακρο την Olympus

Τραβήξτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και video την κατάλληλη στιγμή – όποιο κι είναι το επίπεδο εμπειρίας σας ή οι φωτογραφικές σας γνώσεις. Η MyOlympus Academy σάς παρέχει συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φωτογραφική σας μηχανή Olympus και το φακό M.ZUIKO.

MyOlympus Academy >

Κερδίστε!

Συμμετάσχετε στο μηνιαίο Διαγωνισμό φωτογραφίας της Olympus και μπορεί να είστε ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει 500€. Ο διαγωνισμός αφορά ένα νέο θέμα κάθε μήνα, επομένως πάρτε την Olympus OM-D, PEN ή STYLUS και τραβήξτε εντυπωσιακές φωτογραφίες που θα αξίζουν το βραβείο.

Διαγωνισμός φωτογραφίας >

Εμπνευστείτε

Δείτε τι φωτογραφίζουν οι άλλοι φωτογράφοι και τα μέλη της κοινότητας και βελτιώστε την παρατηρητικότητά σας για να αναγνωρίζετε την τελειότητα στη Συλλογή. Δείτε πού μπορείτε να μοιραστείτε κι εσείς τις εκπληκτικές φωτογραφίες σας.

Έκθεση >

Επισκεφτείτε την Κοινότητα

Απολαύστε εκπληκτικές φωτογραφίες στη Συλλογή μας, ακολουθήστε τους Οραματιστές μας σε πανέμορφα μέρη καταδύσεων και διαβάστε ιστορίες για τον κόσμο της υποβρύχιας φωτογράφισης που θα σας εμπνεύσουν.

Βουτήξτε >