Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Ευρωπαϊκή εγγύηση σέρβις

Ο κανονισμός μας για την Ευρωπαϊκή εγγύηση σέρβις θα τεθεί σε ισχύ τον Σεπτέμβριο του 2014. Τα κριτήρια καταλληλότητας για το προϊόν Olympus που διαθέτετε εξαρτώνται από το μοντέλο και την κάρτα που συνόδευε το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα

Επέκταση εγγύησης 3 ετών

Αισθανθείτε ήσυχοι για τη φωτογραφική σας μηχανή OM-D: Είμαστε τόσο σίγουροι για την υψηλή ποιότητα και την άριστη κατασκευή των προϊόντων μας που, αν θέλετε, μπορείτε να αισθανθείτε ήσυχοι επεκτείνοντας την εγγύηση οποιασδήποτε φωτογραφικής μηχανής OM-D για επιπλέον τρία έτη – για να φωτογραφίζετε ακόμα περισσότερο χωρίς έννοιες.

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες σχετικά με τις παράλληλες εισαγωγές (επονομαζόμενες «γκρίζες εισαγωγές»)

Ως παράλληλη εισαγωγή χαρακτηρίζεται η εμπορική εισαγωγή εμπορευμάτων μέσω οδού διάθεσης στην αγορά που δεν είναι εγκεκριμένη από τον κατασκευαστή. Το δίκτυο διανομής του κατασκευαστή παρακάμπτεται σκόπιμα. Οι παράλληλες εισαγωγές, οι οποίες είναι επίσης γνωστές ως «γκρίζες εισαγωγές», πραγματοποιούνται χωρίς τη συγκατάθεση της OM Digital Solutions και αυτά τα προϊόντα δεν προορίζονται για πώληση στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα