Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Μεταφορτώσεις για E‑M5 Mark III

 • ΝΕΟ

  04-08-2020

  Ενημέρωση firmware Έκδοση 1.2

  Focus Stacking με τον φακό M.Zuikio Digital ED 100-400mm F5.0-6.3 IS. 

  Βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας κατά τη χρήση του φακού M.ZUIKO DIGITAL ED 100-400mm F5.0-6.3 IS. 

  Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας του σώματος διαθέτει αντιστάθμιση της οριζόντιας κλίσης, ταυτόχρονα με το σύστημα σταθεροποίησης του φακού κατά τον εγκάρσιο και τον κατακόρυφο άξονα. 

   

  Ο φακός M.ZUIKO DIGITAL ED 100-400mm F5.0-6.3 IS δεν είναι συμβατός με το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας «Sync IS» 5 αξόνων.

 •  
 •  

  Σημειώσεις έκδοσης προηγούμενων ενημερώσεων firmware

 •  

  12-02-2020

  Ενημέρωση firmware 1.1

  Focus Stacking με τον φακό M.Zuikio Digital ED 12-45mm F4 PRO. 

  Όταν είναι ενεργοποιημένη η Αυτόματη Αλλαγή EVF μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο προβολής του σκοπεύτρου με την οθόνη ανοικτή.  

  Off: Ο αισθητήρας ματιού απενεργοποιείται. Πατήστε το κουμπί προβολής για εναλλαγή μεταξύ της προβολής στο EVF και της προβολής στην οθόνη. 

  On1: Ο αισθητήρας ματιού λειτουργεί πάντα, ανεξάρτητα από το αν είναι ανοικτή ή κλειστή η πίσω οθόνη. Πατήστε το κουμπί προβολής για εναλλαγή μεταξύ της Ζωντανής προβολής (Live View) πίσω οθόνης και της προβολής Πλήρους πίνακα ελέγχου. 

  On2: Ο αισθητήρας ματιού δεν λειτουργεί ενώ η πίσω οθόνη είναι ανοικτή. Πατήστε το κουμπί προβολής για εναλλαγή μεταξύ της Ζωντανής προβολής (Live View) πίσω οθόνης και της προβολής Πλήρους πίνακα ελέγχου. 

  Εάν κάνετε ενημέρωση του firmware στην Έκδοση 1.1, τότε θα γίνει επαναφορά των ρυθμίσεων της μηχανής (εκτός της ημερομηνίας και της ώρας) και για τη γλώσσα θα επιλεγούν τα Αγγλικά.

 • Διάγραμμα συστήματος

  Λήψεις
 • Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης

  Λήψεις
 • Δήλωση συμμόρφωσης

  Λήψεις