Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
Ζωντανή δοκιμή
 
 

Tough! TG-Tracker

Ο απόλυτος ήρωας δράσης για κάθε πρόκληση
"Ιδανική για κάθε περιπέτεια, όσο ακραία κι αν είναι"

Κατακτήστε τις κορυφές, δαμάστε τα κύματα, κάντε δικές σας τις πλαγιές... Αρκετά ανθεκτική για κάθε πρόκληση, η TG-Tracker είναι μια στιβαρή, εύχρηστη φωτογραφική μηχανή δράσης που σας εξασφαλίζει εντυπωσιακά video και φωτογραφίες ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

"Ιδανική για κάθε περιπέτεια, όσο ακραία κι αν είναι"

Κατακτήστε τις κορυφές, δαμάστε τα κύματα, κάντε δικές σας τις πλαγιές... Αρκετά ανθεκτική για κάθε πρόκληση, η TG-Tracker είναι μια στιβαρή, εύχρηστη φωτογραφική μηχανή δράσης που σας εξασφαλίζει εντυπωσιακά video και φωτογραφίες ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

"Είναι σαν να ξαναζείς όλη τη δράση"

Η ανάλυση video 4K, ο πανίσχυρος επεξεργαστής εικόνας, η σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων και ο υπερευρυγώνιος φακός είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να απαθανατίσετε τη δράση. Η TG-Tracker παρέχει εντυπωσιακές επιδόσεις video χωρίς περίπλοκα χειριστήρια, ώστε να επικεντρώνετε στην καταγραφή των εμπειριών σας.

"Ένας εξαιρετικός τρόπος να καταγράφετε και να ελέγχετε τις επιδόσεις σας"

Η TG-Tracker καταγράφει τις επιδόσεις σας και παρακολουθεί τις περιπέτειές σας, προσφέροντάς σας ένα πραγματικό αίσθημα επιτυχίας. Χάρη στην αναλυτική καταγραφή, έχετε μια λεπτομερή προβολή των βασικών δεδομένων, ώστε να μπορείτε να βελτιωθείτε ακόμα περισσότερο με το Σύστημα αισθητήρων πεδίου της OLYMPUS.

 •  
  Είναι μια Tough!
 •  
  Εντυπωσιακά video 4Κ
 •  
  Ανταποκριθείτε στην πρόκληση

Οι εκπληκτικές δυνατότητες της TG-Tracker

 • Απόδοση και αντοχή

  Αντοχή σε βάθος μέχρι τα 30 μέτρα, σε συνθήκες παγετού μέχρι και –10°C, σε πτώσεις από ύψος 2,1 μέτρων, σε πιέσεις μέχρι και 100 κιλών και στη σκόνη – η νέα TG-Tracker σχεδιάστηκε για να μπορέσετε να απολαύσετε όλες τις περιπέτειές σας. Το περίτεχνα σχεδιασμένο εσωτερικό και εξωτερικό πλαίσιο και το αναγνωρισμένο σύστημα στεγανοποιητικών δακτυλίων της OLYMPUS εξασφαλίζουν εντυπωσιακές, αδιάβροχες επιδόσεις μεγάλης αντοχής.

  • 2,1 m

  • 30 m

  • 100 kg

  • -10°C

 • Σύστημα αισθητήρων πεδίου

  Η παρακολούθηση πέντε αισθητήρων σε μια στιβαρή φωτογραφική μηχανή για video και φωτογραφίες απαθανατίζει όσα βλέπετε και καταγράφει όσα νιώθετε! Το GPS, η πυξίδα, ο αισθητήρας επιτάχυνσης, το βαρόμετρο και το θερμόμετρο παρακολουθούν τη δράση, κάνοντας τις περιπέτειές σας ακόμα πιο αξέχαστες. Είναι ιδανική για να καταγράφετε την ατομική σας επίδοση σε δύσκολες υπαίθριες δραστηριότητες.

 • Φωτογραφίστε, παρακολουθήστε και παρουσιάστε

  Μεταφέρετε τις φωτογραφίες ή τα video στο smartphone και στην εφαρμογή OI.Track. Ελέγξτε την πρόοδό σας και τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας με μια ματιά, με τη δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα στα διάφορα δεδομένα καταγραφής που αντιστοιχούν στις φωτογραφίες και τα αποσπάσματα. Έπειτα, με τη δωρεάν εφαρμογή OI.Share, μεταφέρετε εύκολα τις φωτογραφίες και τα video με τις περιπέτειές σας στην κινητή σας συσκευή, για να τα δημοσιεύσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ή χρησιμοποιήστε τη συσκευή ως τηλεχειριστήριο, για την TG-Tracker.

 • Ανάλυση 4K και υπερευρυγώνιος φακός

  Η ανάλυση video 4K και ο υπερευρυγώνιος φακός καταγράφουν ολόκληρη τη σκηνή της δράσης με εξαιρετική λεπτομέρεια. Χάρη στον υπερευρυγώνιο φακό με οπτική γωνία 204°, θα ξαναζήσετε ρεαλιστικά την εμπειρία.

Περισσότερα χαρακτηριστικά
 • Σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων

  Η TG-Tracker διαθέτει το εντυπωσιακό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων, το οποίο αντισταθμίζει κάθε είδος θολώματος. Είναι ιδανικό για video εξαιρετικά ομαλής αναπαραγωγής, ανεξάρτητα από το πόσο ανώμαλη είναι η διαδρομή.

 • Αναδιπλούμενη οθόνη LCD 1,5"

  Με την έγχρωμη οθόνη LCD 1,5" με 115.200 κουκκίδες μπαίνετε κι εσείς στο κάδρο κατά τη λήψη και την αναπαραγωγή. Αναδιπλώστε την οθόνη LCD – σε κάθε περιπέτεια!

 • Video 4K

  Τραβήξτε video σε ανάλυση 4K με την TG-Tracker και απολαύστε την αναγνωρισμένη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας της OLYMPUS, η οποία εξασφαλίζει φωτογραφίες και video με πλούσια λεπτομέρεια και λίγο θόρυβο.

 • Πανίσχυρος προβολέας

  Η μηχανή διαθέτει προβολέα μεγάλης έντασης για δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Έως και 60 lumen φωτίζουν το σκοτάδι σε απόσταση 3,5 μέτρων για μέγιστο διάστημα ενός λεπτού. Με τη λειτουργία γρήγορης δράσης μπορείτε να φωτίζετε τα θέματα στη στιγμή, ώστε να προσδίδετε στις λήψεις σας μια αίσθηση ρεαλισμού.

 • Λειτουργία video με χρονοκαθυστέρηση

  Με τη λειτουργία video με χρονοκαθυστέρηση, μπορείτε να απαθανατίζετε την ανατολή του ήλιου, τις αλλαγές στις καιρικές συνθήκες ή μοναδικές σκηνές δράσης σε μορφή video με ένα ειδικό εφέ χρονοκαθυστέρησης. Είναι, επίσης, ιδανική για προβολή online.

 • Επαναλαμβανόμενη εγγραφή

  Με την Επαναλαμβανόμενη εγγραφή μπορείτε να εγγράφετε video χωρίς διακοπή, μέχρι να γεμίσει η κάρτα μνήμης ή να εξαντληθεί η μπαταρία. Κάθε αρχείο έχει διάρκεια 29 λεπτών, διευκολύνοντας έτσι την αναζήτηση σκηνών και την επεξεργασία του αρχείου μετά την εγγραφή.

 • Ανιχνευτής υποβρύχιας χρήσης

  Η TG-Tracker ανιχνεύει αυτόματα την υποβρύχια χρήση. Σε βάθος κάτω από τα 50 μέτρα, η φωτογραφική μηχανή μεταβαίνει στη βέλτιστη λειτουργία για υποβρύχιες λήψεις, ώστε να μπορείτε επικεντρωθείτε στη μοναδική αυτή εμπειρία.

 • Μπαταρία μεγάλης διάρκειας

  Η μεγάλης χωρητικότητας και διάρκειας μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητες συνεχούς εγγραφής video.

 • Λαβή και προσαρμογέας

  Χάρη στη σταθερή λαβή, μπορείτε να απαθανατίζετε το θέμα από κάθε γωνία, ακόμα και σε συνθήκες έντονης δράσης. Ακόμα, με τον προσαρμογέα μοντούρας μπορείτε να συνδέσετε αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών για να έχετε απεριόριστες επιλογές.

Προδιαγραφές της Tough! TG-Tracker

Προδιαγραφές της Tough! TG-Tracker
 • test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
  test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
 • storelocator

  Σημεία αγοράς

  Προτιμάτε προσωπική εξυπηρέτηση; Βρείτε γρήγορα τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της OLYMPUS, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

  Εύρεση μεταπωλητή
   
   
 • cart

  Αγορά online

  Απολαύστε εύκολες και βολικές αγορές 24 ώρες το 24ωρο – αγοράστε σήμερα το νέο σας προϊόν OLYMPUS από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Αγορά online
   
   
Παρατείνετε την εγγύηση του προϊόντος σας

Γίνετε μέλος του MyOLYMPUS και παρατείνετε την εγγύησή σας για επιλεγμένα καταχωρημένα προϊόντα.

Δήλωση τώρα
 
 
Υποστήριξη πελατών

Επιλέξτε το πρόβλημα για το οποίο χρειάζεστε υποστήριξη από την παρακάτω λίστα.