Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

TG‑6

Εξαιρετική αντοχή.
Χωρίς συμβιβασμούς.
 • Εξαιρετική ποιότητα εικόνας και βίντεο
 • Διάφορες λειτουργίες υποβρύχιας λήψης
 • Αξεπέραστες επιδόσεις Tough

Απολαύστε τον κόσμο

με τη νέα Tough!

Πιάστε την TG-6 και ξεκινήστε τη δική σας περιπέτεια. Αυτή η φωτογραφική μηχανή θα γίνει ο ιδανικός σας σύντροφος, για να απαθανατίσετε κάθε εντυπωσιακή στιγμή του ταξιδιού σας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας με την Tough και θα σας εξοπλίσει ακόμα και για τις πιο απαιτητικές περιπέτειες.

Η TG-6 είναι αδιάβροχη σε βάθος έως 15 μέτρων, ανθεκτική σε πτώσεις από ύψος έως και 2,1 μέτρων, καθώς και στη σκόνη, τον παγετό έως -10°C και τη σύνθλιψη, ενώ έχει και αντιθαμβωτική επίστρωση, που την κάνει επίσης ιδανική για περιπέτειες.

Απαθανατίστε άψογα την κάθε στιγμή

Στις πιο ακραίες σας περιπέτειες, ποτέ δεν ξέρετε τι θα ακολουθήσει. Ο συνδυασμός του φακού F2 υψηλής ανάλυσης, του TruePic VIII και του αισθητήρα εικόνας 12 Megapixel σάς προσφέρει την ελευθερία να αποτυπώνετε εικόνες υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οι εικόνες σας θα είναι πάντα φωτεινές και υπέροχες.

Η τέλεια λήψη, κάθε φορά

Όταν πατάτε το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση, το Pro Capture ξεκινά τη λήψη και την προσωρινή αποθήκευση εικόνων στα 10fps. Τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί μέχρι το τέρμα, θα ξεκινήσει η συνεχής λήψη. Έτσι, μπορείτε να καταγράφετε εικόνες σε ποιότητα που μέχρι πρότινος ήταν αδύνατη.

Η ιδανική ισορροπία

Η TG-6 είναι αποτελεσματική ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, με τεράστιες αποκλίσεις στα φωτεινά και τα σκοτεινά σημεία: η λειτουργία HDR συνδυάζει τέσσερις λήψεις με διαφορετική έκθεση σε μία εικόνα, φωτίζοντας ή σκουραίνοντας άψογα τις εικόνες σας. Σας δίνει την απόλυτη ελευθερία να αναδημιουργήσετε δραματικά τόσο τα φωτεινά όσο και τα σκοτεινά τμήματα, βρίσκοντας την τέλεια αντίθεση και εξισορροπώντας το μαύρο και το λευκό.

 • ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ

 • PRO CAPTURE

 • HDR

Μοιραστείτε το ταξίδι σας

Αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο: με την εφαρμογή OI.Share, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone ως ευέλικτο τηλεχειριστήριο, ενώ με το ενσωματωμένο Wi-Fi θα μπορείτε επίσης να μοιράζεστε αμέσως τις εμπειρίες σας.

Το σύστημα αισθητήρα πεδίου

Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρα πεδίου που παρακολουθεί αυτόματα τις κινήσεις σας, θα γνωρίζετε πάντα πού τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες σας. Συγκεντρώστε περισσότερες πληροφορίες για τις αναμνήσεις σας: η εφαρμογή OI.Track συνδέει δεδομένα GPS, πυξίδας, μανομέτρου και θερμοκρασίας με τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Οι αναμνήσεις σας δεν ήταν ποτέ
τόσο ζωντανές

Δώστε ζωή στις δραστηριότητές σας αποτυπώνοντας κάθε λεπτομέρεια τη σωστή στιγμή. Με το βίντεο 4K μπορείτε να καταγράφετε συναρπαστικές σκηνές από τις αγαπημένες σας στιγμές και να δημιουργείτε ταινίες Full HD στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Απολαύστε τον υποβρύχιο κόσμο της TG-6

Ανακαλύψτε τι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια του νερού. Απόλυτα στεγανή, η TG-6 έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για χρήση σε βάθος 15 μέτρων χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό.

Πηγαίνετε πιο βαθιά

Θέλετε να πάτε πιο βαθιά; Με την Υποβρύχια θήκη PT-059 για την TG-6 μπορείτε να βιώσετε μια ακόμα πιο εκπληκτική υποβρύχια εμπειρία σε βάθος έως και 45 μέτρων. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί: μπορείτε να επεκτείνετε ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες της μηχανής σας με μια τεράστια ποικιλία πρόσθετου εξοπλισμού.

Απαθανατίστε συναρπαστικούς υποβρύχιους κόσμους

Χρησιμοποιώντας μία από τις τρεις υποβρύχιες λειτουργίες ισορροπίας λευκού, οι εικόνες σας ζωντανεύουν, ανεξάρτητα από το βάθος του νερού. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία "Shallow" (για βάθος έως 3 μέτρα) για να βελτιώσετε τους κόκκινους τόνους, τη λειτουργία "Mid Range" για βάθος από 3 έως 15 μέτρα ή τη λειτουργία "Deep" για να βελτιώσετε τους μπλε τόνους σε βάθος 15 μέτρων.

Υποβρύχια λειτουργία μικροσκοπίου

Βουτήξτε στα βαθιά και πλησιάστε πιο κοντά από ποτέ: με την υποβρύχια λειτουργία μικροσκοπίου μπορείτε να τραβάτε κοντινές φωτογραφίες σε απόσταση έως και 1 εκατοστό από τον φακό, ώστε να αποτυπώνετε ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Υποβρύχιο HDR

Το Υποβρύχιο HDR εξισορροπεί άριστα τόσο τα φωτεινά όσο και τα σκοτεινά τμήματα, αποτρέποντας τις υπερβολικά μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ μαύρου και λευκού. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακές υποβρύχιες λήψεις με μεγάλο δυναμικό εύρος.

 • ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΛΕΥΚΟΥ

 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟΥ

 • ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ HDR

Αναδείξτε ακόμα και τις πιο μικρές όμορφες λεπτομέρειες

Μην περιορίζεστε σε όσα φαίνονται με γυμνό μάτι! Με τη λειτουργία μικροσκοπίου, η μηχανή μπορεί να φωτογραφίζει θέματα από απόσταση μόλις 1 εκατοστού. Απολαύστε μεγέθυνση οθόνης έως και 44,4x σε συνδυασμό με τον ευέλικτο μοχλό zoom. Με τον Οδηγό φωτισμού LED LG-1 και τον Διαχυτήρα φλας FD-1, η TG-6 έχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες κατά τη λήψη macro.

Εστιάστε σε αυτά που έχουν σημασία

Η TG-6 σάς προσφέρει την ελευθερία να εστιάσετε σε ό,τι απαιτούν οι συνθήκες. Με την Επικάλυψη εστίασης και την Ομαδοποίηση εστίασης, η μηχανή διαθέτει δύο πανίσχυρες λειτουργίες με τις οποίες μπορείτε είτε να εστιάσετε σε ολόκληρη τη λήψη είτε να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο εύρος εστίασης αργότερα.

Προσθέστε στο ταξίδι σας την
τελική πινελιά

Δεν θα θέλατε να μπορούσατε να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναπολήσετε όλα όσα ζήσατε; Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις εικόνες RAW με το λογισμικό Olympus Workspace και να τις εκτυπώσετε – έτσι, οι εμπειρίες σας θα είναι ολοκληρωμένες και θα μπορείτε να τις απολαμβάνετε για πάντα.

Δύο χρωματικές παραλλαγές

Για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της κόκκινης και της μαύρης έκδοσης της TG-6.

Βέλτιστο κράτημα

Η μπροστινή πλευρά της TG-6 διαθέτει μια λαβή για βέλτιστο κράτημα, ακόμη και όταν κάνετε πεζοπορία στην ύπαιθρο.

Κουμπί ασφάλισης αξεσουάρ

Το κουμπί ασφάλισης αξεσουάρ αποτρέπει την πτώση των συνδεδεμένων αξεσουάρ, π.χ. του μετατροπέα fisheye, του τηλεμετατροπέα, του οδηγού φωτισμού ή του διαχυτήρα φλας. Έτσι, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς όταν μεταφέρετε τη φωτογραφική μηχανή με τα αξεσουάρ συνδεδεμένα.

Επιλογέας ελέγχου/Μοχλός zoom

Χάρη στην κατασκευή του μοχλού zoom της TG-6, μπορείτε να χειρίζεστε τη φωτογραφική μηχανή ενώ φοράτε γάντια και κάνετε σκι σε απότομες πλαγιές. Επίσης, με τον νέο επιλογέα ελέγχου, μπορείτε εύκολα να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις λήψης, όπως την αντιστάθμιση έκθεσης.

Ένδειξη πλέγματος για σταθερό καδράρισμα

Η TG-6 διαθέτει μια ένδειξη πλέγματος, ώστε να μπορείτε να πετυχαίνετε τη βέλτιστη αναλογία διαίρεσης. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του τυπικού πλέγματος ή της χρυσής αναλογίας.

Διάφορες λειτουργίες έκθεσης και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις

Εκτός από τις γνωστές λειτουργίες Προτεραιότητας διαφράγματος και Προγράμματος, ο επιλογέας λειτουργίας διαθέτει τη λειτουργία video για εύκολη πρόσβαση σε διάφορα στυλ φωτογράφισης.

Κάντε την περιπέτειά σας ακόμα πιο συναρπαστική
 • test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
  test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
 • storelocator

  Σημεία αγοράς

  Προτιμάτε προσωπική εξυπηρέτηση; Βρείτε γρήγορα τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της OM Digital Solutions, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

  Εύρεση μεταπωλητή
   
   
 • cart

  Αγορά online

  Απολαύστε εύκολες και βολικές αγορές 24 ώρες το 24ωρο – αγοράστε σήμερα το νέο σας προϊόν OLYMPUS από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Αγορά online