Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Tough! TG-5:

Ο απόλυτος σύντροφος στις πιο ακραίες περιπέτειές σας.

"Mε αυτή τη μηχανή μπορώ να τραβάω εικόνες υψηλής ποιότητας, ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες χαμηλού φωτισμού κάτω από το νερό."

Από το αρκτικό λυκόφως μέχρι το κόσμο των βυθών, η ικανότητα απόκρισης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ειδικότερα, είναι ουσιαστική για τη λήψη της τέλειας εικόνας. Ένας νέος αισθητήρας εικόνας, με εξαιρετικές επιδόσεις υψηλής ταχύτητας και υψηλής ευαισθησίας, σε συνδυασμό με τον τελευταίο επεξεργαστή εικόνας TruePic VIII από την κορυφαία μας φωτογραφική μηχανή εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα εικόνας από ποτέ άλλοτε, με βελτιωμένο δυναμικό εύρος και χρόνο απόκρισης.

"Είτε περπατάτε σε άγρια δάση, είτε κάνετε αναρρίχηση σε ανεμοδαρμένους λόφους, είτε εξερευνάτε αρκτικές σπηλιές, θα διαπιστώσετε ότι το σύστημα αισθητήρα πεδίου αυτής της φωτογραφικής μηχανής είναι ένας απαραίτητος βοηθός στην ύπαιθρο."

Σε συνδυασμό με τη δωρεάν εφαρμογή OI. Track, στη νέα TG-5 μπορείτε να προσθέσετε δεδομένα GPS, πυξίδας, μανομέτρου και θερμοκρασίας στις φωτογραφίες και τα video και να τα μεταφέρετε μέσω Wi-Fi στο smartphone ή το tablet σας.

"η αλλαγή περιβάλλοντος από τον παγωμένο αέρα στη ζεστασιά συνήθως θα προκαλούσε θάμπωμα του φακού. Με την TG-5, αυτό αποτελεί πια παρελθόν."

Το διπλό προστατευτικό γυαλί δεν είναι παρά μία ακόμα προσθήκη στα γνωστά χαρακτηριστικά αντοχής, ώστε να μπορείτε να φωτογραφίζετε ακόμα και στις πιο αντίξοες φυσικές συνθήκες. Οι απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας μπορούν να προκαλέσουν συμπύκνωση υδρατμών στους φακούς. Η TG-5 αποτρέπει αυτό το φαινόμενο χάρη στο διπλό προστατευτικό γυαλί της, για να μην σας σταματά τίποτα.

 •  
  Κορυφαία ποιότητα εικόνας
 •  
  Σύστημα αισθητήρα πεδίου
 •  
  Αξιόπιστες επιδόσεις Tough

Απαθανατίστε ακόμη περισσότερη δράση.

Για να απεικονίσετε εκπληκτικά τη δράση, πρέπει να αποτυπώσετε την κάθε λεπτομέρεια την κατάλληλη στιγμή. Η προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης της TG-5 σάς διευκολύνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο επεξεργαστής υψηλής ταχύτητας TruePic VIII που διαθέτει σάς δίνει τη δυνατότητα να εγγράψετε σκηνές με απίστευτη ανάλυση 4K και να δημιουργήσετε video αργής κίνησης 120fps σε μέγεθος Full HD.

Πλησιάστε πιο κοντά από ποτέ.

Έχετε θελήσει ποτέ να φωτογραφίσετε με απίστευτη λεπτομέρεια μικροσκοπικά θέματα που δεν μπορείτε να δείτε με γυμνό μάτι;
Η μεγέθυνση εικόνας έως και 7x* του προηγμένου συστήματος macro τεσσάρων εναλλάξιμων λειτουργιών της TG-5 (με τις λειτουργίες Μικροσκόπιο, Έλεγχος μικροσκοπίου, Ομαδοποίηση εστίασης και Επικάλυψη εστίασης) κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα. Στη λειτουργία Μικροσκοπίου, η φωτογραφική μηχανή μπορεί να απαθανατίσει θέματα σε απόσταση μόλις 1 εκ., ενώ στη λειτουργία Ελέγχου μικροσκοπίου, μπορείτε να αλλάξετε το συντελεστή μεγέθυνσης απεικόνισης έως 44,4x με το μοχλό zoom.
Επιπλέον, διατίθενται δύο προαιρετικά αξεσουάρ, ο Οδηγός φωτισμού LED LG-1 και ο Διαχυτήρας φλας FD-1, τα οποία αναδεικνύουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του συστήματος macro εναλλάξιμων λειτουργιών. Τραβήξτε εντυπωσιακές κοντινές λήψεις, όπως αν φωτογραφίζατε μέσα από το μικροσκόπιο.

*ισοδύναμο 35mm

Ξαναζήστε τη στιγμή σε όλο της το μεγαλείο.

Απαθανατίστε εκπληκτικές εμπειρίες σε video αργής κίνησης με ανάλυση 4K, μαζί με πληροφορίες παρακολούθησης και μοιραστείτε τις πανεύκολα.
Εισαγάγετε δεδομένα αισθητήρα πεδίου, όπως δεδομένα πυξίδας, μανομέτρου και θερμοκρασίας καθώς και εικόνες που λήφθηκαν με τη φωτογραφική μηχανή σε ένα smartphone μέσω των ενσωματωμένων λειτουργιών Wi-Fi και OI.Share της TG-5 και, κατόπιν, συνδυάστε τα για να δημιουργήσετε video με δεδομένα παρακολούθησης στη δωρεάν εφαρμογή Olympus Image Track (OI.Track).

Περισσότερα αξεσουάρ για την Tough!

Η τεράστια γκάμα αξεσουάρ της TG-5 σάς ανοίγει νέους δρόμους δημιουργικότητας, όταν απαθανατίζετε τη δράση.
Από θήκες μεταφοράς μέχρι τον Οδηγό φωτισμού LED και τα φλας και από μετατροπείς fisheye και τηλεμετατροπείς μέχρι την υποβρύχια θήκη.
Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και αξιοποιήστε στο μέγιστο την αποτύπωση εκπληκτικών εμπειριών.

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης
 • test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
  test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
 • storelocator

  Σημεία αγοράς

  Προτιμάτε προσωπική εξυπηρέτηση; Βρείτε γρήγορα τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της OLYMPUS, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

  Εύρεση μεταπωλητή
   
   
 • cart

  Αγορά online

  Απολαύστε εύκολες και βολικές αγορές 24 ώρες το 24ωρο – αγοράστε σήμερα το νέο σας προϊόν OLYMPUS από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Αγορά online