Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
Ζωντανή δοκιμή
 
 

Tough! TG-4:

Ο ιδανικός συνοδοιπόρος
στις πιο ακραίες εμπειρίες.
 • "Οι καταδύσεις είναι το πάθος μου. Ακόμα και σε υποβρύχιες σκηνές με χαμηλό ή καθόλου φωτισμό, μπορώ να βασιστώ στις πραγματικά πανίσχυρες δυνατότητες αυτής της φωτογραφικής μηχανής."

  Φωτογραφίστε τα πάντα, από κοραλλιογενείς υφάλους και ναυάγια μέχρι τη θαλάσσια ζωή. Με την Tough! TG-4 στο πλευρό σας, έχετε μια αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή με επιδόσεις κορυφαίου επιπέδου στο βυθό της θάλασσας. Με εξαιρετικά φωτεινό μέγιστο διάφραγμα 1:2.0, ο φακός υψηλής ταχύτητας απαθανατίζει με συναρπαστικό τρόπο τις καταδυτικές σας περιπέτειες, με έντονα χρώματα και φωτεινά θαλάσσια τοπία.

 • "Από την ψηλότερη κορυφή μέχρι τα μεγαλύτερα βάθη και από τα πιο ζεστά μέχρι τα πιο κρύα κλίματα, έχω γυρίσει όλο τον κόσμο με αυτήν τη μηχανή και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ."

  Ed Farrelly-Ορειβάτης, λάτρης της περιπέτειας,
  πρεσβευτής της OLYMPUS TOUGH

  Η TG-4 είναι έτοιμη για κάθε υπαίθρια περιπέτεια: κακοτράχαλα ορεινά μονοπάτια σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, έντονες καταιγίδες, χιονοθύελλες και αμμοθύελλες, σκοτεινά και δύσβατα δάση. Χάρη στο έξυπνο σύστημα στεγανοποιητικών δακτυλίων, η TG-4 μπορεί να ανταπεξέλθει και στις πιο αντίξοες συνθήκες σε όλο τον κόσμο.

  • 2.1m
  • 15m
  • 100kg
  • -10°C
 • "Ανακαλύψτε το εντυπωσιακό βάθος πεδίου κατά τη λήψη μιας εικόνας με τη λειτουργία macro. Η φωτογραφική μηχανή έχει τη δύναμη να απαθανατίσει πολύ κοντινά πλάνα με απόλυτη ευκρίνεια."

  Frank Rückert - Οραματιστής της OLYMPUS

  Η Tough! TG-4 έχει τη δύναμη να απαθανατίσει όλα όσα έχει να προσφέρει η φύση. Χρησιμοποιήστε μία από τις τέσσερις λειτουργίες λήψης macro, π.χ. τη μοναδική λειτουργία επικάλυψης εστίασης (focus stacking), για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Τραβήξτε πολύ κοντινές φωτογραφίες εντόμων, λουλουδιών, χιονονιφάδων και απαθανατίστε τα με καθαρό, μικροσκοπικό στυλ.

 •  
  Απόδοση υψηλής ταχύτητας
 •  
  Εξαιρετικός εξοπλισμός για το ύπαιθρο
 •  
  Συναρπαστικές φωτογραφίες φυσικών τοπίων

Απολεσθέντα

Εγγραφείτε σήμερα στην υπηρεσία απολεσθέντων αντικειμένων της OLYMPUS. Απλώς εγγράψτε τη φωτογραφική σας μηχανή Tough! στο MyOLYMPUS. Αν τη χάσετε και τη βρει κάποιος άλλος, θα έχει τη δυνατότητα να μας ενημερώσει και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να κανονίσουμε την ασφαλή επιστροφή της σε εσάς.

Εγγραφείτε τώρα >

Οι εκπληκτικές δυνατότητες της TG-4

 • Δείτε τον κόσμο από μια μεγαλύτερη οπτική γωνία

  Όταν βρίσκεστε στη φύση, πολλές φορές δεν έχετε τη δυνατότητα να στήσετε τη σκηνή. Αλλά με το ευρύ
  οπτικό zoom 4x της TG-4, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Σε συνδυασμό με την αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας, σας επιτρέπει να κάνετε zoom από τα 25 στα 100 mm (ισοδύναμο με φωτογραφική μηχανή 35 mm) και να απαθανατίζετε εντυπωσιακά ευκρινείς φωτογραφίες από απόσταση. Ακόμα, μπορείτε να γίνετε πιο δημιουργικοί με τη συναρπαστική απεριόριστη θέα της φύσης.

 • Φωτογραφίστε και μοιραστείτε στη στιγμή.

  Πλέον, μπορείτε να μοιράζεστε τις περιπέτειές σας πιο εύκολα από ποτέ – από την κορυφή ενός βουνού ή από μια κοιλάδα. Και αυτό, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi και την εφαρμογή OI.Share της TG-4. Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να μεταφέρετε ασύρματα τις φωτογραφίες σας στο smartphone ή το tablet. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε την κινητή συσκευή σας ως τηλεχειριστήριο, για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις και τις δυνατότητες λήψης της TG-4.

  Η εικόνα στα δεξιά είναι ενδεικτική.

 • Παρακολουθήστε τις περιπέτειές σας σε κάθε σημείο του πλανήτη.

  Το GPS επόμενης γενιάς προσφέρει γρήγορα, ακριβή αποτελέσματα παρακολούθησης σε κάθε λήψη. Αν θέλετε να γνωρίζετε πού βρίσκεστε ακόμα κι όταν η μηχανή είναι απενεργοποιημένη, χρησιμοποιήστε την πυξίδα – η οποία παρέχει και πληροφορίες για την ατμοσφαιρική πίεση και το υψόμετρο. Εγκαθιστώντας την εφαρμογή OI.Track στο smartphone, μπορείτε να προσθέτετε δεδομένα GPS στις φωτογραφίες σας όταν τις μοιράζεστε.

 • Ζήστε ακόμα πιο έντονες περιπέτειες με την Tough!.

  Η TG-4 συνοδεύεται από ένα ολόκληρο σύστημα αξεσουάρ που θα κάνουν τις περιπέτειές σας ακόμα καλύτερες. Υποβρύχια θήκη, οδηγός φωτισμού LED, φακός Fisheye ή τηλεμετατροπέας, διάφορες θήκες μεταφοράς, υποβρύχιος ευρυγώνιος μετατροπέας και φλας. Επιλέξτε τα κατάλληλα αξεσουάρ και απολαύστε έναν κόσμο δημιουργικών επιλογών όπου κι αν σας οδηγήσουν τα ταξίδια σας.

Περισσότερα χαρακτηριστικά
 • CMOS οπίσθιου φωτισμού 16 megapixel

  Θα εκπλαγείτε από την υψηλή ανάλυση έως και 16 megapixel των video πλήρους μεγέθους, των φωτογραφιών και των εκτυπώσεων. Ο αισθητήρας προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας, με λιγότερο θόρυβο για βελτιωμένη λεπτομέρεια, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 • Επεξεργαστής εικόνας TruePicVII

  Σε συνδυασμό με τον αισθητήρα υψηλής ταχύτητας, ο επεξεργαστής εικόνας TruePicVII επόμενης γενιάς προσαρμόζεται με ακρίβεια στο εκάστοτε διάφραγμα φακού που χρησιμοποιείτε – για εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο με ρεαλιστική ζωντάνια.

 • Τεχνολογία iHS

  Συνδυάζοντας τον αισθητήρα CMOS 16 megapixel υψηλής ταχύτητας και τον επεξεργαστή εικόνας TruePicVII κορυφαίων επιδόσεων, η τεχνολογία iHS σάς δίνει τη δυνατότητα να απαθανατίζετε άψογα τις σκηνές που επιθυμείτε – όμορφα και με ευκρίνεια.

 • Οθόνη LCD 7,6 cm/3,0" 460.000 κουκκίδων

  Η πρώτη επιλογή για εύκολο καδράρισμα, προβολή και κοινή χρήση των εικόνων: η μεγάλη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης. Αναπαράγει κάθε φωτογραφία ή video με ζωντανά χρώματα και υψηλά επίπεδα αντίθεσης, προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία.

 • Λήψη φωτογραφιών και video ανά διαστήματα

  Η λειτουργία φωτογράφισης ανά διαστήματα, σε συνδυασμό με τη λειτουργία Video ανά διαστήματα, σάς επιτρέπουν να αποτυπώνετε ανατολές ή μοναδικές στιγμές δράσης με μορφή ταινίας, με ένα ειδικό εφέ απεικόνισης ανά διαστήματα (time-lapse).

 • Καλλιτεχνικό φίλτρο

  Βελτιώστε τις λήψεις με τη δημιουργικότητά σας. Πειραματιστείτε με διάφορα εφέ προσθέτοντας ένα από τα 7 Καλλιτεχνικά φίλτρα στις φωτογραφίες και τα video σας, δίνοντας τον δικό σας, μοναδικό τόνο σε κάθε σκηνή.

 • Λειτουργία Live Composite

  Μετατρέψτε σκηνές με μεγάλο χρόνο έκθεσης, όπως ο έναστρος ουρανός, σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία. Η λειτουργία Live Composite χρησιμοποιεί ειδικό έλεγχο φωτεινότητας για να εξασφαλίσει το ιδανικό αποτέλεσμα. Ελέγξτε το αποτέλεσμα πριν από τη λήψη για ακόμα περισσότερη δημιουργικότητα.

 • Προτιμάτε τη μορφή RAW;

  Έτσι πρέπει - Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα χάσετε τίποτα από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας κατά την αποθήκευση ή εκτύπωση των εικόνων σας.

 • 1080p Full HD

  Η τεχνολογία Full HD (1920 x 1080) υψηλής ανάλυσης φέρνει στα χέρια σας μοναδικές δυνατότητες κινηματογράφησης. Απολαύστε καθαρές κινούμενες εικόνες διάρκειας έως και 29 λεπτών με εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας.

 • Λειτουργία προτεραιότητας διαφράγματος

  Η λειτουργία A-mode προσφέρει μεγάλη δημιουργική ευελιξία, παρέχοντάς σας άμεσο έλεγχο στο άνοιγμα του διαφράγματος κατά τη λήψη – για εντυπωσιακό βάθος πεδίου και εφέ αποεστίασης (bokeh).

Προδιαγραφές της Tough! TG-4

 • 65,9mm 31,2mm 111,5mm
 • test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
  test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
 • storelocator

  Σημεία αγοράς

  Προτιμάτε προσωπική εξυπηρέτηση; Βρείτε γρήγορα τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της OLYMPUS, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

  Εύρεση μεταπωλητή
   
   
 • cart

  Αγορά online

  Απολαύστε εύκολες και βολικές αγορές 24 ώρες το 24ωρο – αγοράστε σήμερα το νέο σας προϊόν OLYMPUS από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Αγορά online
   
   
Παρατείνετε την εγγύηση του προϊόντος σας

Γίνετε μέλος του MyOLYMPUS και παρατείνετε την εγγύησή σας για επιλεγμένα καταχωρημένα προϊόντα.

Δήλωση τώρα
 
 
Υποστήριξη πελατών

Επιλέξτε το πρόβλημα για το οποίο χρειάζεστε υποστήριξη από την παρακάτω λίστα.