Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

ομορφιά και δύναμη

OLYMPUS PEN
 •    

Θαυμάστε την ομορφιά

Τα πολυτελή υλικά και η διαχρονική σχεδίαση συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο έργο τέχνης.

Απαθανατίστε τη στιγμή με κορυφαία ποιότητα.
Αληθινή ομορφιά στο εξωτερικό. Βράχος στο εσωτερικό.
Οι φωτογραφίες μπορούν να σταματήσουν το χρόνο.
Οι φωτογραφίες μπορούν να αλλάξουν τις αντιλήψεις.
Ο ιδανικός συνδυασμός.

Κατασκευή και σχεδίαση

Ένα μοναδικό έργο τέχνης. Η πιο εκπληκτική φωτογραφική μηχανή μας. Μια ιστορία που πρέπει να λέγεται.

Ιστορική ανασκόπηση

Η Jaguar E-Type και η Ford Mustang. Ο Steve McQueen και η Brigitte Bardot. Οι Beatles και οι Rolling Stones. Η δεκαετία του '60 μας έχει αφήσει πολλά αντικείμενα επιθυμίας. Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι και η πρώτη OLYMPUS PEN-F πουλήθηκε τότε. Η νέα έκδοση της PEN-F OLYMPUS ζωντανεύει το πνεύμα των '60 – σε πολύ καλύτερη εκδοχή.

PEN

1959

PEN EE

1961

PEN EES

1962

PEN D

1962

PEN F

1963

Απόλυτη έμπνευση.

Διαχρονική σχεδίαση. Εντυπωσιακό ανάγλυφο σώμα. Από την πρώτη στιγμή που θα αγγίξετε την OLYMPUS PEN-F θα νιώσετε μια ξεχωριστή αίσθηση που θα σας συνοδεύει για πάντα. Η απόλυτη έκφραση της σχεδίασης OLYMPUS θα σας εμπνέει μια ζωή.

Ο καθορισμός της ακριβούς θέσης και του μεγέθους του Δημιουργικού επιλογέα και άλλων κουμπιών ήταν μια πραγματική πρόκληση.
Η σχεδίαση της φωτογραφικής μηχανής με τρόπο που να μην φαίνεται καμία βίδα ανεβάζει την ποιότητα στο επόμενο επίπεδο.
"Να εστιάζετε πάντα στη λεπτομέρεια και να δημιουργείτε τα δικά σας έργα τέχνης."– Takeshi Noahara // Σχεδιαστής προϊόντων
Η εξέλιξη της ιδέας: Παρουσιάζει όλη την περίοδο αναθεωρήσεων, από το πρώτο σκίτσο μέχρι τη στιγμή που η ολοκληρωμένη σχεδίαση ολοκληρώθηκε ακόμα περισσότερο.
Χρησιμοποιήθηκαν μοντέλα από πηλό, τα οποία τροποποιούνταν σε κάθε βήμα της παραγωγής.

Γνωρίστε το βράχο

Η νέα OLYMPUS PEN-F δεν είναι απλώς όμορφη. Είναι το αποτέλεσμα 80 ετών στην ιστορία των μηχανών
και των τεχνολογικών καινοτομιών. Έτοιμοι να ανακαλύψετε το βράχο που κρύβει μέσα της;

Κάτω από το περιτύλιγμα

1

Η εξυπνάδα είναι σέξι

// Κατασκευή και σχεδίαση

Τα πολυτελέστερα υλικά και οι απαιτήσεις για υψηλή ποιότητα συνδυάστηκαν με τη διαχρονική σχεδίαση για να δημιουργήσουν μια εκπληκτική φωτογραφική μηχανή. Αλλά η σχεδίαση δεν έχει να κάνει μόνο με την εντυπωσιακή εμφάνιση και το φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Ο εύκολος χειρισμός όλων των λειτουργιών ήταν σημαντικό κριτήριο στη σχεδίαση του προϊόντος.

2

Η δύναμη της καινοτομίας

// Επιλογέας δημιουργικών λειτουργιών

Ο στόχος κάθε φωτογράφου: Να τραβά φωτογραφίες με το δικό του στυλ. Γι' αυτόν το λόγο συνδυάσαμε τέσσερις λειτουργίες στον κομψό Δημιουργικό επιλογέα. Μόλις βρείτε το προσωπικό σας στυλ, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ακριβείς ρυθμίσεις για μελλοντική χρήση.

3

Η επιτομή της ποιότητας!

// Ποιότητα εικόνας

Καθαρές και ευκρινείς λεπτομέρειες και μια ανάλυση που δεν αφήνει τίποτα κρυφό. Με καινοτομικές λειτουργίες, όπως οι λειτουργίες Shake Stop (Διακοπή κουνήματος) και Take Eight (Λήψη οχτώ φωτογραφιών), η OLYMPUS παρέχει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας.

4

Κορυφαία ανάλυση

// Ευφυές ηλεκτρονικό σκόπευτρο

Στην πιο εντυπωσιακή φωτογραφική μηχανή μας δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από την ευφυέστερη τεχνολογία που μπορούμε να προσφέρουμε. Γι' αυτό, η νέα PEN-F είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή OLYMPUS PEN με ηλεκτρονικό σκόπευτρο σε στυλ τηλέμετρου.

5

Η ταχύτητα μετράει

// Γρήγορη απόκριση

Όλοι γνωρίζουμε αυτές τις στιγμές που είναι τόσο ξεχωριστές. ώστε θέλουμε να σταματήσουμε το χρόνο για ένα δευτερόλεπτο. Στιγμές που θέλουμε να θυμόμαστε για πάντα. Έχουμε όμως καλά νέα: Οι νέες λειτουργίες πραγματοποιούν αυτήν τη επιθυμία.

6

Σαν αστέρια που λάμπουν

// Αξεσουάρ

Ο καλύτερος εξοπλισμός απαιτεί και κορυφαία αξεσουάρ. Επομένως, μην διστάσετε να είστε λίγο πιο εκλεπτυσμένοι. Άλλωστε, οι απαιτήσεις μας για άριστη ποιότητα ισχύουν και για τα αξεσουάρ των φωτογραφικών μηχανών μας. Έτσι, ήταν προφανές ότι συνεργαστήκαμε με την κορυφαία γαλλική εταιρεία κατασκευής δερμάτινων τσαντών Bleu de Chauffe για τη νέα αποκλειστική σειρά μας. Γνωστή για τα δερμάτινα προϊόντα υψηλής ποιότητας που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εγχώρια, η Bleu de Chauffe ολοκληρώνει τη φημισμένη διαχρονική ποιότητα που είναι και η ουσία της PEN-F. Η σειρά περιλαμβάνει 4 προϊόντα: δύο τσάντες, μία θήκη και ένα λουρί ώμου.

Ρύθμιση μονόχρωμου προφίλ Ρύθμιση έγχρωμου προφίλ Καλλιτεχνικά φίλτρα Δημιουργία χρωμάτων
Η δύναμη της καινοτομίας // Δημιουργ. επιλογ.

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε 4 δημιουργικές λειτουργίες

Με τον νέο Δημιουργικό επιλογέα έχετε άμεση πρόσβαση στη Ρύθμιση μονόχρωμου προφίλ, στη Ρύθμιση έγχρωμου προφίλ, τα Καλλιτεχνικά φίλτρα και τη Δημιουργία χρωμάτων.

Η δύναμη της καινοτομίας // Δημιουργ. επιλογ.

Ρύθμιση μονόχρωμου προφίλ

Με τη Ρύθμιση μονόχρωμου προφίλ μπορείτε να ορίσετε τέσσερα διαφορετικά εφέ –όπως το Μονόχρωμο εφέ φίλτρου που μιμείται τα κλασικά φωτογραφικά φίλτρα. Με την καμπύλη διαβάθμισης μπορείτε να ρυθμίσετε την αντίθεση των φωτογραφιών σας στη φωτογραφική μηχανή. Θέλετε σκοτεινότερες σκιές ή φωτεινότερο φως; Είναι πανεύκολο χάρη σε αυτήν την νέα λειτουργία της PEN-F. Εξίσου εύκολη είναι και η χρήση εφέ σκίασης ή κοκκώδους φιλμ.

Η δύναμη της καινοτομίας // Δημιουργ. επιλογ.

Ρύθμιση έγχρωμου προφίλ

Με τη Ρύθμιση έγχρωμου προφίλ μπορείτε να αλλάξετε τον κορεσμό δώδεκα διαφορετικών χρωμάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αγαπημένες ρυθμίσεις σας ξανά και ξανά και να τραβήξετε φωτογραφίες με μοναδικό στυλ.

Η δύναμη της καινοτομίας // Δημιουργ. επιλογ.

Καλλιτεχνικά φίλτρα

Με στόχο τη μοντέρνα εμφάνιση, η OLYMPUS θέλει να προσφέρει στους φωτογράφους την ευκαιρία να δώσουν στυλ στις φωτογραφίες τους με 14 διαφορετικά Καλλιτεχνικά φίλτρα.

Η δύναμη της καινοτομίας // Δημιουργ. επιλογ.

Δημιουργία χρωμάτων

Ο χρωματισμός μιας φωτογραφίας για τη δημιουργία μιας ιδιαίτερης αίσθησης δεν ήταν ποτέ πιο εύκολος.

Η επιτομή της ποιότητας! // Ποιότητα εικόνας

Η σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων

Ένα σημαντικό συστατικό της ποιότητας εικόνας της OLYMPUS PEN-F. Χάρη σε αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες σε χαμηλή ταχύτητα με χαμηλή ευαισθησία, διευκολύνοντας έτσι τη λήψη μιας φωτογραφίας χωρίς θάμπωμα.

Η επιτομή της ποιότητας! // Ποιότητα εικόνας

Σύστημα φακών M.ZUIKO

Σχεδιασμένοι για να καλύπτουν τις ανάγκες των απαιτητικών φωτογράφων, αυτοί οι φακοί αποτελούν προϊόν της μεγάλης επιθυμίας για εκπληκτικές φωτογραφίες.

Η επιτομή της ποιότητας! // Ποιότητα εικόνας

Επεξεργαστής εικόνας

Ευκρινείς λεπτομέρειες, λαμπερά χρώματα και χαμηλός θόρυβος εικόνας. Αυτός ο επεξεργαστής εικόνας εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα.

Η επιτομή της ποιότητας! // Ποιότητα εικόνας

Αισθητήρας Live MOS 20M

20 εκατομμύρια pixel εξασφαλίζουν ανάλυση κατάλληλη για κάθε ανάγκη.

Η επιτομή της ποιότητας! // Ποιότητα εικόνας

Λήψη υψηλής ανάλυσης 50M

Οχτώ λήψεις συνδυάζονται σε μία φωτογραφία αυξάνοντας την ανάλυση για υψηλή λεπτομέρεια. Η λειτουργία υψηλής ανάλυσης δημιουργήθηκε ειδικά για φωτογραφίσεις με τρίποδα και θέματα νεκρής φύσης.

Κορυφαία ανάλυση // Ευφυές ηλεκτρονικό σκόπευτρο

Για πρώτη φορά

Η OLYMPUS PEN-F είναι το πρώτο μοντέλο OLYMPUS PEN με ηλεκτρονικό σκόπευτρο σε στυλ τηλέμετρου – το σκόπευτρο υψηλής ορατότητας με ανάλυση 2,36 Mpixel.

Κορυφαία ανάλυση // Ευφυές ηλεκτρονικό σκόπευτρο

Προεπισκόπηση εφέ

Χάρη στο νέο σκόπευτρο, μπορείτε να ελέγξετε τα εφέ των Καλλιτεχνικών φίλτρων και τη Ρύθμιση μονόχρωμου προφίλ προτού τραβήξετε μια φωτογραφία σε οποιαδήποτε σκηνή. Ελέγξτε αν η φωτογραφία είναι ακριβώς όπως τη θέλετε και προσαρμόστε τη σε πραγματικό χρόνο.

Κορυφαία ανάλυση // Ευφυές ηλεκτρονικό σκόπευτρο

Σταθερή εικόνα

Η σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων μπορεί να σταθεροποιήσει το σκόπευτρο, καθώς και να υποστηρίξει το καδράρισμά σας.

Η ταχύτητα μετράει // Γρήγορη απόκριση

Για να μην χάσετε ούτε μια λήψη

Όλοι εκτιμούμε μια φωτογραφική μηχανή που τραβά τη φωτογραφία ακριβώς τη στιγμή που πατάμε το κουμπί κλείστρου. Γι' αυτό, ο χρόνος απόκρισης της OLYMPUS PEN-F είναι εκπληκτικά σύντομος. Και επειδή σε όλους μας αρέσει ο ανταγωνισμός, καμία φωτογραφική μηχανή αυτής της κατηγορίας δεν έχει τόσο σύντομο χρόνο λήψης.

Πρόσθετες επιλογές για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα

Πραγματοποιήστε λήψη της τελευταίας ενημέρωσης firmware για την PEN F και απολαύστε νέες δημιουργικές επιλογές για μια βελτιωμένη εμπειρία φωτογράφισης.

 • Εισαγωγή ρυθμίσεων προφίλ άλλων φωτογράφων

  Είδατε μια λήψη σε Μονόχρωμο ή Έγχρωμο προφίλ που σας άρεσε; Τώρα μπορείτε να εισαγάγετε τις ακριβείς ρυθμίσεις που χρησιμοποιήθηκαν και να τις ορίσετε στη δική σας PEN-F για να τις χρησιμοποιήσετε στις λήψεις σας. Μάθετε περισσότερα και δείτε μερικά παραδείγματα εδώ.

 • Βασικές αλλαγές στην τελευταία ενημέρωση firmware

  Εκτός από τη νέα δυνατότητα εισαγωγής ρυθμίσεων Έγχρωμου και Μονόχρωμου προφίλ, έχουν προστεθεί εφέ σκίασης στον Έλεγχο έγχρωμου προφίλ και στη Δημιουργία χρωμάτων, καθώς και το καλλιτεχνικό φίλτρο Bleach Bypass. Δεν είστε σίγουροι πώς να κάνετε την ενημέρωση;

 • Νέα αποκλειστικά αξεσουάρ από την Bleu de Chauffe

  Μια πανέμορφη φωτογραφική μηχανή πρέπει να συμπληρώνεται από ένα εξίσου όμορφο σετ αξεσουάρ. Έτσι, για να γιορτάσει τα δεύτερα γενέθλια της πολυαγαπημένης PEN-F, η Olympus συνεργάστηκε με την κορυφαία γαλλική εταιρεία κατασκευής δερμάτινων τσαντών Bleu de Chauffe για τη δημιουργία μιας νέας αποκλειστικής σειράς. Κάντε κλικ εδώ Κάντε κλικ εδώ

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης
 • test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Ζωντανή δοκιμή
   
   
  test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Ζωντανή δοκιμή
   
   
 • storelocator

  Σημεία αγοράς

  Προτιμάτε προσωπική εξυπηρέτηση; Βρείτε γρήγορα τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της OLYMPUS, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

  Εύρεση μεταπωλητή
   
   
 • cart

  Αγορά online

  Απολαύστε εύκολες και βολικές αγορές 24 ώρες το 24ωρο – αγοράστε σήμερα το νέο σας προϊόν OLYMPUS από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Αγορά online
   
   
Παρατείνετε την εγγύηση του προϊόντος σας

Γίνετε μέλος του MyOLYMPUS και παρατείνετε την εγγύησή σας για επιλεγμένα καταχωρημένα προϊόντα.

Δήλωση τώρα
 
 
Υποστήριξη πελατών

Επιλέξτε το πρόβλημα για το οποίο χρειάζεστε υποστήριξη από την παρακάτω λίστα.