Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

ΤΟ ΠΑΘΟΣ

ΑΠΑΙΤΕΙ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

E-PL10

Καθαρή αισθητική, διαχρονική σχεδίαση και τεχνολογία υψηλών επιδόσεων που ικανοποιούν πάντα τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Συμβαδίζοντας με τις δημιουργικές σας ιδέες, η E-PL10 παρέχει αμέτρητες τεχνικές δυνατότητες που αποτυπώνουν το προσωπικό σας στυλ σε κάθε φωτογραφία που τραβάτε.

Διαβάστε περισσότερα

Αποκτήστε το λουκ: Ποιο είναι το δικό σας στυλ PEN;

 • E-PL9

  Με πιο εύκολη από ποτέ πρόσβαση σε κουμπιά δημιουργικής επεξεργασίας μέσω της οθόνης αφής, συνδυασμό σύνδεσης μέσω Bluetooth και Wi-Fi για πιο εύκολη από ποτέ μεταφορά εικόνων και νέα αξιοζήλευτη εμφάνιση και αίσθηση με την ξεχωριστή ποιότητα κατασκευής για την οποία είναι διάσημη η σειρά PEN της Olympus.

 • E-PL8

  «Με την εντυπωσιακή του σχεδίαση και τα νέα κομψά αξεσουάρ, αυτό το μικρό αριστούργημα ταιριάζει απόλυτα στο lifestyle ενός blogger. Η χρήση της κάμερας είναι τόσο απλή όσο εκείνη ενός smartphone, όμως η ποιότητα των φωτογραφιών που τράβηξα με αυτήν απογείωσε τον λογαριασμό μου στο Instagram.»

 • Αξεσουάρ μόδας

  Η Olympus PEN δεν είναι απλώς μια φωτογραφική μηχανή, είναι ένα must για τους λάτρεις της μόδας που συνοδεύεται από υπέροχα αξεσουάρ. Κομμάτια για όλους εκείνους που έχουν αίσθηση της μόδας και πάθος για τη ζωή, το ντιζάιν, τη φωτογραφία και τη ζωή στην πόλη.

 • Εμπνευστείτε

  Αναβαθμίστε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βελτιώστε τις φωτογραφικές σας δεξιότητες ή μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το σύστημά μας. Ό,τι και αν αναζητάτε, έχουμε το κατάλληλο περιεχόμενο για εσάς.

PEN-F

Η νέα Olympus PEN-F έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα από την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Είναι το αποτέλεσμα 80 ετών στην ιστορία των φωτογραφικών μηχανών και των τεχνολογικών καινοτομιών. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε το βράχο που κρύβει μέσα της;

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης