Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Επιλέξτε το look: Ποιο είναι το δικό σας στυλ PEN;

 • E-PL9

  Με πιο εύκολη από ποτέ πρόσβαση σε κουμπιά δημιουργικής επεξεργασίας μέσω της οθόνης αφής, συνδυασμό σύνδεσης μέσω Bluetooth και Wi-Fi για πιο εύκολη από ποτέ μεταφορά εικόνων και νέα αξιοζήλευτη εμφάνιση και αίσθηση με την ξεχωριστή ποιότητα κατασκευής για την οποία είναι διάσημη η σειρά PEN της Olympus.

 • E-PL8

  «Με την εντυπωσιακή του σχεδίαση και τα νέα κομψά αξεσουάρ, αυτό το μικρό αριστούργημα ταιριάζει απόλυτα στο lifestyle ενός blogger. Η χρήση της κάμερας είναι τόσο απλή όσο εκείνη ενός smartphone, όμως η ποιότητα των φωτογραφιών που τράβηξα με αυτήν απογείωσε τον λογαριασμό μου στο Instagram.»

 • Αξεσουάρ μόδας

  Η OLYMPUS PEN δεν είναι απλά μια φωτογραφική μηχανή, αλλά o απαραίτητος εξοπλισμός κάθε λάτρη της μόδας που συνοδεύεται από λαμπερά αξεσουάρ. Εντυπωσιακά κομμάτια για όλους όσους ακολουθούν τη μόδα και έχουν όρεξη για ζωή και πάθος για το ντιζάιν, τη φωτογραφία και τη ζωή στην πόλη.

 • PEN Generation

  Η σειρά PEN Generation – για όλους εκείνους που αγαπούν τη μόδα, την ομορφιά, το lifestyle και, φυσικά, τη φωτογραφία. Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας, εμπνευστείτε από τις τελευταίες ιστορίες PEN και μάθετε περισσότερα για τον κόσμο της φωτογραφίας. Το καλύτερο μέρος για τους λάτρεις της μόδας!

PEN-F

Η νέα Olympus PEN-F έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα από την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Είναι το αποτέλεσμα 80 ετών στην ιστορία των φωτογραφικών μηχανών και των τεχνολογικών καινοτομιών. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε το βράχο που κρύβει μέσα της;

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης