Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M5 Mark III
ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. ΝΙΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Γιατί E-M5 Mark III

Δεν υπάρχουν όρια με την E-M5 Mark III

Στη ζούγκλα της πόλης, από ψηλά ή ενώ περπατάτε στους δρόμους, στο δυνατό φως της μέρας ή στο μαγευτικό σκηνικό της νύχτας, υπό βροχή ή και όχι. Η E-M5 Mark III μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες. Δεν υπάρχουν όρια στο πού μπορείτε να φτάσετε. Νιώστε ελεύθεροι με το compact, ελαφρύ μέγεθος, αφήνοντας πίσω τον ογκώδη εξοπλισμό. Και αναβαθμίστε τις φωτογραφικές σας δυνατότητες χάρη στον άριστο σχεδιασμό, που συνοδεύεται από προηγμένη τεχνολογία και λειτουργίες που δεν πρέπει να λείπουν από κανέναν. Εν συντομία: όλα όσα χρειάζεστε για τις εξερευνήσεις σας, όπου και όποτε επιθυμείτε.

Μια αναβαθμισμένη εμπειρία

Κορυφαίες δυνατότητες

Μέσα σε έναν κομψό, compact σχεδιασμό βρίσκουμε πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών και δυνατοτήτων που κάνουν την E-M5 Mark III να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες φωτογραφικές μηχανές.

Εκπληκτική φορητότητα

~55% μικρότερη
~64% ελαφρύτερη

E-M5 Mark III
M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO Μέγιστο διάφραγμα: F2,8 Εστιακή απόσταση: 12–40mm

Ογκώδες σύστημα ανταγωνιστή
Υπερδιπλάσιο μέγεθος και όγκος σε σχέση με το σύστημα E-M5 Mark III.

Η E-M5 Mark III είναι η μοναδική φωτογραφική μηχανή στην κατηγορία της που είναι τόσο ελαφριά και compact ώστε να νιώθετε απόλυτη ελευθερία. Ολόκληρο το σύστημα της Olympus είναι εξαιρετικά μικρότερο από τις ανταγωνιστικές μηχανές. Αποτυπώστε τον κόσμο όπως τον βλέπετε. Σε φωτογραφίες. Σε βίντεο. Από οποιαδήποτε προοπτική. Χρησιμοποιήστε οποιονδήποτε φακό προτιμάτε και πιστεύετε ότι ταιριάζει στο στυλ φωτογράφησής σας. Το σύστημα E-M5 Mark III παραμένει φορητό σε όλες τις συνθήκες.

Εκπληκτική ποιότητα εικόνας

Αισθητήρας Live MOS 20M
Εξασφαλίζοντας πλούσια οπτικά στοιχεία και λεπτομέρεια με ευκρίνεια κατά την κίνηση ή τη λήψη σε τοποθεσίες με χαμηλότερο φωτισμό, ο πανίσχυρος αισθητήρας στην E-M5 Mark III έχει κατασκευαστεί ειδικά ώστε να συνεργάζεται άψογα με το ισχυρό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS). Η αντι-ανακλαστική επίστρωση AR μειώνει τις αναλαμπές και τα είδωλα απευθείας στον αισθητήρα.

Επεξεργαστής εικόνας TruePic VIII
Ο αισθητήρας Live MOS 20M συμπληρώνεται ιδανικά από τον προηγμένο επεξεργαστή εικόνας. Το διπλό σύστημα τεσσάρων πυρήνων και το ειδικό κύκλωμα υπολογισμού AF παρέχουν την ισχύ πίσω από την εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα αυτόματης εστίασης και την εκπληκτική ποιότητα εικόνας.

Ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίηση εικόνας
Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας που είναι ενσωματωμένο στην E-M5 Mark III παρέχει ταχύτητα κλείστρου σε βήματα διόρθωσης έως και 5,5*, γεγονός που σημαίνει ότι τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει να βγείτε στον κόσμο και να τον απαθανατίσετε με κάθε φακό ενώ κρατάτε τη μηχανή στο χέρι. Όταν χρησιμοποιείτε συμβατό φακό, όπως τον M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4 IS PRO, η δυνατότητα Sync IS διασφαλίζειτην άψογη συνεργασία μεταξύ μηχανής και φακού για την εξασφάλιση έως και 6,5 βημάτων EV διόρθωσης.

*Όταν χρησιμοποιείται με φακό M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO ρυθμισμένο στα 40mm.

Πλήρης σειρά φακών M.Zuiko Digital
Με πάνω από 20 φακούς για να επιλέξετε, έχετε ένα έξυπνο σύστημα στην E-M5 Mark III με το οποίο μπορείτε να εκφράσετε εύκολα τη δημιουργικότητά σας, το πάθος σας για τη φωτογραφία και το φωτογραφικό σας στυλ. Macro, fisheye, τηλεφακός μεγάλης εμβέλειας… δεν υπάρχουν όρια στο πού μπορείτε να φτάσετε.

Αυτόματη εστίαση υψηλών επιδόσεων

Εστίαση 121 σημείων τύπου σταυρονήματος
Με 121 σημεία σε μια εκπληκτική διάταξη τύπου σταυρονήματος και on-chip AF ανίχνευσης φάσης, η E-M5 Mark III μπορεί να ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες σας στη φωτογράφηση. Μπορείτε να απαθανατίσετε ακόμα και μοτίβα και κινούμενα θέματα σε υψηλή ταχύτητα με ακρίβεια.

Υψηλή ακρίβεια
Η αποτύπωση ευκρινών φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σκοτεινότερων θεμάτων μπροστά από ένα σκοτεινό φόντο παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες, αλλά η E-M5 Mark III μπορεί να τις αντιμετωπίσει άψογα. Η γρήγορη αυτόματη εστίαση παραμένει ακριβής ακόμα και στην ευρύτερη ρύθμιση διαφράγματος, αποτυπώνοντας τα χρώματα και τα σχήματα με τέτοιο τρόπο ώστε το θέμα να ξεχωρίζει.

Λειτουργία στόχου ΑF
Καθώς η E-M5 Mark III έχει σχεδιαστεί για τον τύπο φωτογράφησης που σας ταιριάζει, διαθέτει τη λειτουργία στόχου AF. Αυτή η λειτουργία περιλαμβάνει έξι επιλογές για να εστιάζετε με ακρίβεια στο θέμα σας κατά τη φωτογράφηση σκηνών δράσης ή macro. Με το κουμπί μίας ενέργειας μπορείτε να αποτυπώνετε τις σκηνές που θέλετε γρήγορα και εύκολα.

AF προτεραιότητας προσώπων/ματιών
Για τη φωτογράφηση προτραίτων, ή απλώς για τη φωτογράφηση του κόσμου που βρίσκεται γύρω σας, η E-M5 Mark III έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει αυτόματα τα πρόσωπα και τα μάτια των ανθρώπων. Το αποτέλεσμα; Άψογη εστίαση στο θέμα με κάθε κλικ ή πάτημα του κλείστρου.

Σχεδίαση και εργονομία

Εμβληματική σχεδίαση
Με την E-M5 Mark III, η εμβληματική σχεδίαση του αρχικού συστήματος OM πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Το σχήμα δέλτα στο πάνω μέρος της μηχανής, ένα εμβληματικό χαρακτηριστικό της σχεδίασης του συστήματος OM, υπάρχει και εδώ. Το ελαφρώς λοξό φινίρισμα στο πάνω μέρος δημιουργεί μια ισορροπία ανάμεσα στο υλικό με υφή δέρματος και το ύψος του άνω τμήματος, τονίζοντας την καινοτόμα εμφάνιση της φωτογραφικής μηχανής.

Εύκολη προβολή
Η ράχη του ηλεκτρονικού σκοπεύτρου (EVF) στην E-M5 Mark III είναι μεγαλύτερη, ώστε η μηχανή να φαίνεται πιο σταθερή – και να μπορείτε να τη χειριστείτε πιο εύκολα. Επίσης, χάρη στο μεγάλο ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) με ευρύ σημείο παρατήρησης μπορούν να απολαμβάνουν τη φωτογράφηση και όσοι φορούν γυαλιά.

Σταθερή λαβή και έλεγχος
Η λαβή έχει σχεδιαστεί έξυπνα για βελτιωμένη άνεση ενώ κρατάτε την E-M5 Mark III χρησιμοποιώντας το στήριγμα αντίχειρα. Έτσι, επιτυγχάνεται ένα πιο ασφαλές κράτημα, το οποίο είναι απαραίτητο για την αυθόρμητη λήψη φωτογραφιών ή εγγραφή βίντεο. Η θέση του επιλογέα λειτουργιών έχει επίσης τροποποιηθεί, για να βελτιωθεί ο έλεγχός του.

Ευέλικτη λήψη
Με την περιστρεφόμενη οθόνη LCD στην E-M5 Mark III, δεν χρειάζεται να καταλήγετε σε ανορθόδοξες ή άβολες στάσεις ενώ φωτογραφίζετε. Η οθόνη προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, είτε φωτογραφίζετε από χαμηλά είτε από ψηλά. Αυτό είναι επίσης απαραίτητο κατά την εγγραφή ταινιών που περιλαμβάνουν δυναμικές σκηνές.

Ευρέως αναγνωρισμένη κατασκευή

Αδιάβροχο σώμα
Πάρτε μαζί σας την E-M5 Mark III όπου σας κάνει κέφι. Το πλήρες σύστημα από στεγανοποιητικούς δακτυλίους την κάνει ανθεκτική στις πιτσιλιές, τη σκόνη και τον παγετό μέχρι τους –10°C. Ακόμα στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες –από τη βροχή μέχρι το χιόνι και το χώμα– η E-M5 Mark III θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.*

*Για ένα αδιάβροχο σύστημα, επιλέξτε έναν αδιάβροχο φακό M.Zuiko Digital.

Φίλτρο υπερηχητικών κυμάτων (SSWF)
Επιλέξτε τον καλύτερο εξοπλισμό της κατηγορίας, για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τα πιο καθαρά αποτελέσματα. Κάθε φορά που αλλάζετε φακό στην E-M5 Mark III, η μηχανή απομακρύνει στη στιγμή τυχόν σκόνη από τον αισθητήρα καθώς δονείται σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες άνω των 30.000 φορών ανά δευτερόλεπτο. Η ειδική επίστρωση στον αισθητήρα αποτρέπει ακόμα περισσότερο τη σκόνη.

«Οι νυχτερινές λήψεις είναι οι πιο απαιτητικές. Σωστές διαβαθμίσεις, καθαρά περιγράμματα, μια υπέροχη θερμή λάμψη από τα φώτα. Η E-M5 Mark III είναι η φωτογραφική μηχανή που μπορεί να τα πετύχει όλα αυτά και πολλά περισσότερα. Με μια αξιοπιστία στην οποία μπορώ να βασιστώ.»

Δεν υπάρχουν όρια

Τεχνολογία λήψης της E-M5 Mark III

Για αναβαθμίσετε ακόμα περισσότερο τις φωτογραφικές σας δυνατότητες, το compact και ελαφρύ σώμα της E-M5 Mark III ενσωματώνει έναν πανίσχυρο αισθητήρα, έναν προηγμένο επεξεργαστή εικόνας και μια σειρά από αναγνωρισμένα μηχανικά συστήματα της Olympus.

Μοναδικές λειτουργίες λήψης της Olympus

Focus Bracketing και Stacking
Ιδανική ειδικά για λήψεις macro, αυτή η λειτουργία της E-M5 Mark III προσθέτει στις φωτογραφίες σας ευκρίνεια από άκρη σε άκρη, όπως αυτές που απαντώνται στους οδηγούς της φύσης. Focus Sracking τραβά πολλές φωτογραφίες του θέματός σας, τις οποίες κατόπιν η φωτογραφική μηχανή κάνει stack για να δημιουργήσει μία πλήρως εστιασμένη και υψηλής ποιότητας εικόνα. Focus Bracketing εστίασης λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο και σας παρέχει πλήρη έλεγχο, επιτρέποντάς σας να συνθέτετε τις εικόνες χειροκίνητα σε έναν υπολογιστή.*

*Ανατρέξτε στις τεχνικές προδιαγραφές για πληροφορίες σχετικά με συμβατούς φακούς M.Zuiko Digital.

Λειτουργία Live Composite και Live Bulb
Η απόλυτη ελευθερία που προσφέρει η E-M5 Mark III σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες όποτε το επιθυμείτε, ακόμα και τη νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι που αποδεικνύονται χρήσιμες οι λειτουργίες Live Composite και Live Bulb. Μπορείτε να απαθανατίσετε το αστικό τοπίο με φόντο τον έναστρο ουρανό ή να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας φωτογραφίζοντας τα φώτα και τα ίχνη τους. Ακόμα, μπορείτε να ελέγξτε την έκθεση στην οθόνη LCD πριν καν τραβήξετε τη φωτογραφία.

Tripod 50M High Res Shot
Όταν χρησιμοποιείτε αυτήν τη λειτουργία της E-M5 Mark III, μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες με πλούσιες λεπτομέρειες, υψηλή ανάλυση και ευκρίνεια. Μετατοπίζει τον αισθητήρα και τραβά διαδοχικές λήψεις, οι οποίες κατόπιν συγχωνεύονται. Το αποτέλεσμα είναι μια εκπληκτική εικόνα 50 megapixel.

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα
ON
Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα
OFF

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα και Σάρωση τρεμοπαίγματος
Υψηλή τεχνολογία που είναι επίσης εύκολη στη χρήση – αυτό αντιπροσωπεύουν οι συγκεκριμένες λειτουργίες της E-M5 Mark III. Περιορίζουν τις επιπτώσεις του τρεμοπαίγματος, χρησιμοποιώντας παράλληλα τις λειτουργίες είτε του μηχανικού είτε του ηλεκτρονικού κλείστρου. Και στις δύο περιπτώσεις, το τρεμόπαιγμα ή οι γραμμές που προκαλούνται από την πηγή φωτός εξουδετερώνονται με αποτέλεσμα μια τελική φωτογραφία με τέλεια έκθεση.

Pro Capture

Πατώντας το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση, 14 εικόνες αποθηκεύονται σε ένα buffer
Η στιγμή που πατάτε το κουμπί λήψης μέχρι το τέρμα

Απαθανατίστε τη στιγμή ακριβώς που θέλετε, χάρη στη λειτουργία Pro Capture της E-M5 Mark III. Ξεκινά τη λήψη τη στιγμή που πατάτε το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση και τραβά έως και 14 καρέ, τα οποία αποθηκεύονται προσωρινά. Όταν πατάτε το κουμπί μέχρι το τέρμα, ξεκινά η λήψη χωρίς διακοπή. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε και να επιλέξετε τη σκηνή που θέλετε.

Προβολή Subject Tracking Cluster

Με αυτήν την προηγμένη λειτουργία, μπορείτε τώρα να εστιάζετε σε κινούμενα θέματα πιο εύκολα από ποτέ όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία εντοπισμού AF της E-M5 Mark III. Χρησιμοποιεί μια ομάδα πεδίων παρακολούθησης που εμφανίζονται απευθείας στην οθόνη, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και γρήγορα αποτελέσματα.

Μηχανικό κλείστρο υψηλής ταχύτητας

Απολαύστε τη χρήση εφέ αποεστίασης ενώ φωτογραφίζετε σε εξωτερικές συνθήκες με έντονο φωτισμό, κάτι που είναι δυνατό χάρη στο μηχανικό κλείστρο της E-M5 Mark III σε μέγιστη ταχύτητα 1/8000 δευτερολέπτων. Ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε φακό μεγάλης διαμέτρου, πετυχαίνετε έκθεση ακριβείας στο μέγιστο διάφραγμα χωρίς να χρειάζεστε φίλτρο ND.

Υποβοήθηση χειροκίνητης εστίασης

Χειροκίνητη εστίαση ακριβείας
Η χειροκίνητη εστίαση δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη, ειδικά με τη λειτουργία Υποβοήθησης χειροκίνητης εστίασης της E-M5 Mark III. Μεγεθύνει την περιοχή στην οποία θέλετε να εστιάσετε, για να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε την εστίαση ακριβώς όπως τη θέλετε.

Μέγιστες επιδόσεις στην εστίαση
Ακόμα μία χρήσιμη δυνατότητα της E-M5 Mark III όταν εστιάζετε χειροκίνητα στο θέμα σας είναι ο Τονισμός εστίασης. Τονίζει και εμφανίζει μέγιστα σημεία εστίασης σε περιγράμματα, ώστε να μπορείτε να πετυχαίνετε σαφείς γραμμές.

Περιοριστής AF

Μια χρήσιμη δυνατότητα που κάθε φωτογράφος θέλει να έχει: Περιοριστής AF. Ανεξάρτητα από τον φακό, μπορείτε να περιορίσετε την εμβέλεια της αυτόματης εστίασης ώστε η E-M5 Mark III να μην εστιάζει σε άλλα αντικείμενα στη σκηνή, επιτυγχάνοντας ταχύτερη εστίαση. Καθορίστε έως τρεις περιοχές AF και προσαρμόστε τα χειριστήρια για άμεση ενεργοποίηση των λειτουργιών.

Εξαιρετική λειτουργικότητα

Touchpad AF
Για να έχετε περισσότερη ελευθερία κατά τη φωτογράφιση με χρήση του ηλεκτρονικού σκοπεύτρου (EVF), η E-M5 Mark III σάς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής ως touchpad για να τοποθετήσετε το σημείο αυτόματης εστίασης εκεί που θέλετε – ακριβώς όπως θα κάνατε με έναν δρομέα. Έτσι, μπορείτε να συνεχίζετε να κοιτάτε μέσα από το ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) ενώ αλλάζετε γρήγορα το σημείο εστίασης της φωτογραφίας.

AF αφής και Κλείστρο αφής
Η οθόνη LCD με λειτουργίες αφής της E-M5 Mark III δεν σας επιτρέπει απλώς να καθορίσετε διαισθητικά την αυτόματη εστίαση με το πάτημα και το σύρσιμο του δακτύλου σας. Σας επιτρέπει επίσης να τραβήξετε τη φωτογραφία με ένα μόνο πάτημα.

«Μια ελαφριά και compact φωτογραφική μηχανή αλλάζει εντελώς τα δεδομένα στην ταξιδιωτική φωτογραφία. Για εμένα, η νέα E-M5 Mark III συνιστά μια τεράστια αλλαγή. Μπορώ να πάω σχεδόν παντού και να έχω μαζί μου όλα όσα χρειάζομαι.»

Ιδανική για βιντεοσκόπηση

Δημιουργία υπέροχων βίντεο

Μπορείτε να αλλάζετε ρόλους μεταξύ φωτογράφου και εικονολήπτη όσο συχνά θέλετε. Η E-M5 Mark III είναι επίσης ιδανική για τη δημιουργία ταινιών υψηλής ευκρίνειας, με έντονη αίσθηση κινηματογραφικής ποιότητας.

Σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων για βίντεο

Η σταθεροποίηση εικόνας (IS) για τα βίντεο είναι απόλυτα λογική, ειδικά κατά την κινηματογράφηση freestyle. Εξάλλου, καθώς μετατοπίζετε τη μηχανή, οι κινούμενες εικόνες σας δείχνουν ακόμα πιο καθαρές και ευκρινείς με ένα σύστημα IS που αντισταθμίζει το ακούσιο κούνημα της μηχανής. Η E-M5 Mark III προσφέρει αυτήν την αντιστάθμιση – και στους πέντε άξονες.

Βίντεο 4K υψηλής ποιότητας

Η E-M5 Mark III είναι ιδανική για παραγωγή αυθεντικών ταινιών χάρη στη συμβατότητά της με τις μορφές 4K (3840 x 2160) και C4K (4096 x 2160). Σε ρυθμό καρέ 30p, 25p ή 24p με τη μορφή 4K, ή σε ρυθμό καρέ 24p με τη μορφή C4K, και μέγιστο ρυθμό bit 237Mbps, μπορείτε να εγγράφετε βίντεο στο ψηφιακό κινηματογραφικό πρότυπο 4K.

Υποδοχή μικροφώνου

Αν θέλετε να αυξήσετε τον ήχο της ταινίας σας με μια εξωτερική συσκευή*, η υποδοχή μικροφώνου είναι βολικά τοποθετημένη στο πλάι της E-M5 Mark III για εύκολη πρόσβαση. Επιλέξτε το Συμπαγές μικρόφωνο-πιστόλι ME-31 ή το Καταγραφικό LS-P4 για ήχο υψηλής ανάλυσης, που μπορούν να συνδεθούν απευθείας στην ενεργή υποδοχή αξεσουάρ.

Υποδοχή μικροφώνου

*Απαιτείται ενεργή υποδοχή αξεσουάρ, που διατίθεται στο εμπόριο.

Στεγανοποίηση για προστασία από τις καιρικές συνθήκες

Βροχερές ημέρες, θερμοκρασίες υπό του μηδενός, περιοχές με πολύ χώμα – η E-M5 Mark III μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες. Προστατεύεται πλήρως από τα στοιχεία της φύσης με το αναγνωρισμένο σύστημα στεγανοποίησης της Olympus. Για να μπορείτε να ζείτε το πάθος σας όποτε το επιθυμείτε.

Πληθώρα αξεσουάρ

Εκτός από το Συμπαγές μικρόφωνο-πιστόλι ME-31* και το Καταγραφικό LS-P4*, η E-M5 Mark III μπορεί επίσης να συνδυαστεί με την Ειδική εξωτερική λαβή ECG-5. Εξασφαλίζει ένα πιο ασφαλές κράτημα, ενώ παρέχει πρόσβαση σε ένα κουμπί κλείστρου και έναν επιλογέα ελέγχου.

*Απαιτείται ενεργή υποδοχή αξεσουάρ, που διατίθεται στο εμπόριο.

«Η E-M5 Mark III μου δίνει τη δυνατότητα να ξυπνώ τα συναισθήματα του θεατή. Η εικόνα που έχω εγώ για τη φύση συνδυάζεται άψογα με τη μεγάλης ισχύος αυτόματη εστίαση ακριβείας, με αποτέλεσμα να πετυχαίνω το εφέ bokeh ακριβώς όπως το θέλω για το θέμα μου.»

Άνεση σε κάθε επίπεδο

Βοηθητικά στοιχεία χρήσης

Η E-M5 Mark III σχεδιάστηκε για να κάνει τη ζωή του φωτογράφου ευκολότερη. Με ποικιλία εύχρηστων δυνατοτήτων και ανέσεων, με αυτήν την OM-D θα απολαύσετε την ελευθερία σας και οποιοδήποτε στυλ φωτογράφησης.

Ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ορατότητας

Τα ζωηρά χρώματα και η οθόνη υψηλής αντίθεσης του ηλεκτρονικού σκοπεύτρου (EVF) στην E-M5 Mark III είναι εκτός συναγωνισμού. Η οθόνη OLED με περίπου 2,36 εκατομμύρια κουκκίδες διευκολύνει την προβολή, με μεγέθυνση 1,37x. Η απόσταση των περίπου 27mm από το σημείο του ματιού είναι ιδανική για όσους φορούν γυαλιά.

Προσαρμοσμένη λειτουργία

Αποκτήστε στη στιγμή πρόσβαση στις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε πιο συχνά, με μια απλή περιστροφή του επιλογέα ή ένα πάτημα. Στη λειτουργία C, μπορείτε να αποθηκεύσετε την αγαπημένη σας ρύθμιση, για παράδειγμα, ρυθμίσεις ή λειτουργίες λήψης, για εύκολη και γρήγορη χρήση. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να αποκτάτε γρήγορα πρόσβαση σε δύο πρόσθετες ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε συχνά μέσω του μενού.

Εύκολες λειτουργίες Wi-Fi και Bluetooth®

Η δυνατότητα της E-M5 Mark III να συνδέεται αυτόματα με άλλες συσκευές –όπως tablet ή smartphone με το λογισμικό OI.Share– μέσω Wi-Fi ή Bluetooth® σάς εξασφαλίζει μεγαλύτερη ελευθερία κατά τη φωτογράφηση και τη μεταφορά φωτογραφιών, καθώς δεν εξαρτάστε από καλώδια.

Εύχρηστη φόρτιση μέσω USB

Με την E-M5 Mark III, έχετε μια μηχανή OM-D που σας απαλλάσσει από την ανάγκη παροχής ρεύματος όπου και αν βρίσκεστε, χάρη στην εύχρηστη φόρτιση μέσω USB. Στο αυτοκίνητο, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, στο αεροδρόμιο. Επίσης, έχετε την επιλογή να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες χρησιμοποιώντας powerbank.

Λειτουργίες σκηνής με Καλλιτεχνικά φίλτρα

Έχετε στα χέρια σας έξι θέματα με συνολικά 22 λειτουργίες σκηνής για να επιλέξετε, για τις ρυθμίσεις λήψης στην E-M5 Mark III που είναι ιδανικές για το θέμα ή τη σκηνή σας – από το Πορτραίτο μέχρι το Νυχτερινό σκηνικό και από τον Εσωτερικό χώρο μέχρι τις Κοντινές λήψεις. Προσθέστε ένα από τα 16 Καλλιτεχνικά φίλτρα για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Σύγκριση της E-M5 Mark III

E-M5 Mark III
E-M10 Mark III
E-M5 Mark II
Σύγκριση τώρα

Φακοί M.Zuiko Digital

Μάθετε περισσότερα

Αξεσουάρ φωτογραφικών μηχανών

Μάθετε περισσότερα
Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης
 • test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
  test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
 • storelocator

  Σημεία αγοράς

  Προτιμάτε προσωπική εξυπηρέτηση; Βρείτε γρήγορα τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της OM Digital Solutions, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

  Εύρεση μεταπωλητή
   
   
 • cart

  Αγορά online

  Απολαύστε εύκολες και βολικές αγορές 24 ώρες το 24ωρο – αγοράστε σήμερα το νέο σας προϊόν OLYMPUS από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Αγορά online
   
   

Ενημερωτικό δελτίο MyOLYMPUS

Ενημερωθείτε πρώτοι και αυξήστε την εμπειρία σας με την OLYMPUS.

Υποστήριξη πελατών

Επιλέξτε το πρόβλημα για το οποίο χρειάζεστε υποστήριξη από την παρακάτω λίστα.