Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

E-M5 Mark II

ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
 
x
Φωτεινές φωτογραφίες χωρίς θόλωμα Με σταθεροποίηση εικόνας Χωρίς σταθεροποίηση εικόνας

Κορυφαία System Camera:
E-M5 Mark II

Άμεσα, σταθερά και καθαρά, με το ισχυρότερο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας στον κόσμο*. Ιδανικό για τη λήψη ευκρινών φωτογραφιών και video σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χωρίς τρίποδο. Εμπρός, πίσω, επάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά, λοξά … προς οποιαδήποτε κατεύθυνση κι αν μετακινήσετε τη φωτογραφική μηχανή, το ενσωματωμένο σύστημα IS VCM 5 αξόνων θα αντισταθμίσει κάθε θόλωμα που μπορεί να προκύψει. Παρέχει επίσης καθαρή εικόνα στο σκόπευτρο για σταθερό καδράρισμα.

*Σύμφωνα με το πρότυπο CIPA. Τον Φεβρουάριο του 2015.

0

μικρότερη*

0

ελαφρύτερη*

*σε σύγκριση με τις τυπικές D-SLR

E-M5 Mark II: Η δύναμη που χωράει στην παλάμη σας.

Με την E-M5 Mark II θα αποκτήσετε ένα απρόσβλητο φορητό σύστημα. Όχι μόνο ζυγίζει μόλις 417 γρ., αλλά χαρακτηρίζεται και από απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής. Είναι ανθεκτική στη σκόνη, το νερό και το ψύχος, οπότε η Μητέρα Φύση δεν θα σας σταθεί εμπόδιο στη λήψη δημιουργικών φωτογραφιών ή video. Σε συνδυασμό με το compact μέγεθος, αυτή η φωτογραφική μηχανή OM-D σας δίνει τη δυνατότητα να μπαίνετε στην καρδιά της σκηνής, αλλά χωρίς να ξεχωρίζετε.

E-M5 Mark II: Εύκολη βιντεοσκόπηση.

Απαλλαγείτε από το δυσκίνητο σταθεροποιητή μηχανής που χρειάζεται συνήθως για την εγγραφή video κινηματογραφικού επιπέδου. Η E-M5 Mark II διαθέτει το ισχυρότερο Σύστημα IS 5 αξόνων στον κόσμο*, το οποίο είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για κινηματογράφηση με τη μηχανή στο χέρι. Χάρη σε αυτό μπορείτε βιντεοσκοπείτε σταθερά ακόμα κι όταν κινείστε. Ο υψηλός ρυθμός bit, έως και 77 Mbps, και οι επιλογές λήψης με πολλαπλές ταχύτητες καρέ σας δίνουν τη δυνατότητα να καταγράφετε εύκολα εντυπωσιακές σκηνές δράσης σε ανάλυση Full HD.

Το ισχυρότερο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων του κόσμου

*Πρότυπο CIPA, τον Δεκέμβριο του 2014
 •  
  ΚΑΘΑΡΕΣ, ΕΥΚΡΙΝΕΙΣ ΛΗΨΕΙΣ
 •  
  ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
 •  
  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ video

Φωτογραφίες καλύτερες από ποτέ

Η τελευταία ενημέρωση firmware για την E-M5 Mark II περιλαμβάνει ένα βελτιωμένο εργαλείο για τη λήψη όμορφων, ευκρινών φωτογραφιών με απόλυτη ευκολία και δημιουργικότητα.

 • Τώρα με επικάλυψη εστίασης

  Χάρη στη βελτιστοποιημένη λειτουργία μνήμης, τώρα μπορείτε να απολαύσετε τη δυνατότητα επικάλυψης εστίασης με την E-M5 Mark II. Αυξήστε το βάθος των εικόνων σας διατηρώντας παράλληλα την ευκρίνεια και την καλλιτεχνική έκφραση που θέλετε.*

 • Νέο καλλιτεχνικό φίλτρο Bleach Bypass

  Με επιρροές από την εποχή που δημιουργήθηκε το έγχρωμο φιλμ, το καλλιτεχνικό φίλτρο Bleach Bypass προσδίδει μια θερμή, μυστηριώδη αίσθηση σε κάθε σκηνή. Παράλληλα, τονίζει τις μεταλλικές επιφάνειες αυτοκινήτων, μηχανών και πολλών ακόμη θεμάτων.

*Συμβατή με τους ακόλουθους φακούς: M.Zuiko Digital ED 12–100mm 1:4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7–14mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12–40mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1:1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1:4.0 IS PRO
Χαρακτηριστικά
 • Καταγράψτε νέες προοπτικές.

  Χάρη στην οθόνη αφής LCD ρυθμιζόμενης κλίσης, που μπορεί να αναδιπλωθεί σε οποιαδήποτε γωνία, είστε ελεύθεροι να γυρίσετε ταινίες με δημιουργική προοπτική. Ελέγξτε το μικρόφωνο και τον χρονοκώδικα στην οθόνη LCD ή χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις ψηφιακού επιπέδου με την ίδια ευκολία.

 • Ανάλυση στα ύψη.

  Όταν πρόκειται για την καταγραφή λεπτομερειών, όσο υψηλότερη είναι η ανάλυση τόσο το καλύτερο. Για αυτόν το λόγο, η E-M5 Mark II διαθέτει μια νέα λειτουργία λήψης υψηλής ανάλυσης 40M. Καταγράφοντας οκτώ διαδοχικές εικόνες και συνδυάζοντάς τες σε μία φωτογραφία, η λειτουργία αυτή είναι ιδανική για τη φωτογράφιση έργων τέχνης, τοπίων και πολλών άλλων θεμάτων με εκπληκτική ανάλυση 40 megapixel.

 • Η παραπάνω εικόνα παρατίθεται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς.

  Απαλλαγείτε από τα καλώδια.

  Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο της φωτογράφισης – ασύρματα από το smartphone σας. Χάρη στην ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi της E-M5 Mark II, μπορείτε να προσαρμόζετε το διάφραγμα, τις ταχύτητες κλείστρου και άλλες ρυθμίσεις χωρίς καν να αγγίξετε τη φωτογραφική μηχανή. Με το λογισμικό Image Share της OLYMPUS στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να δημοσιεύετε τις φωτογραφίες σας σε τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης στη στιγμή.

   
 • Ποικιλία φακών.

  Ανακαλύψτε ένα σύστημα compact φακών που σας απελευθερώνει: το σύστημα Micro Four Thirds της OLYMPUS. Απαριθμώντας πάνω από 40 φακούς, πολλοί από τους οποίους είναι ανθεκτικοί στη σκόνη, το νερό και το ψύχος, αυτό το σύστημα είναι ιδανικό για τα καλλιτεχνικά σας οράματα, από macro μέχρι ευρυγώνιες λήψεις και λήψεις τηλεφακού. Η υψηλή ποιότητα των φακών αξιοποιεί την προηγμένη τεχνολογία της OM-D για τη δημιουργία καθαρών video ή φωτογραφιών.

  Περισσότεροι από
  40
  Φακοί Micro Four Thirds
 • Χρώμα τιτανίου. Η απόλυτη έκφραση του πνεύματος της σειράς OM.

  Παρουσιάζουμε την E-M5 Mark II Limited Edition, με σώμα στο χρώμα του τιτανίου που θυμίζει τη θρυλική OM-3Ti. Εκπροσωπώντας τα ιδανικά της σειράς OM για "δημιουργία νέας αξίας", το χρώμα του τιτανίου καθιστά εξαιρετικά ιδιαίτερη την OM-D E-M5 Mark II, που είναι διαθέσιμη σε περιορισμένη έκδοση μόλις 7000 μηχανών παγκοσμίως. Συνοδεύεται από κάρτα κατόχου, υψηλής ποιότητας δερμάτινο λουράκι ειδικής έκδοσης και θήκη κάρτας.

   

  E-M5 Mark II Limited Edition

  Χρώμα τιτανίου

  παγκοσμίως μόνο 7000

  ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΧΟΥ
  ΘΗΚΗ ΚΑΡΤΑΣ

  ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ
  ΛΟΥΡΑΚΙ

Περισσότερα χαρακτηριστικά Απόκρυψη χαρακτηριστικών
Λειτουργία αθόρυβου κλείστρου

Τώρα μπορείτε να βρίσκεστε στο κέντρο της δράσης χωρίς να είστε το κέντρο της προσοχής. Η λειτουργία Αθόρυβου κλείστρου εξασφαλίζει ότι η ελευθέρωση του κλείστρου δεν θα παράγει ήχο – για εντελώς αθόρυβη λήψη.

Λειτουργία Live Composite

Μετατρέψτε σκηνές με μεγάλο χρόνο έκθεσης, όπως ο έναστρος ουρανός, σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία. Η λειτουργία Live Composite χρησιμοποιεί ειδικό έλεγχο φωτεινότητας για να εξασφαλίσει το ιδανικό αποτέλεσμα. Ελέγξτε το αποτέλεσμα πριν από τη λήψη για ακόμα περισσότερη δημιουργικότητα.

Προαιρετική υποβρύχια θήκη

Ειδικά σχεδιασμένη για την E-M5 Mark II και αδιάβροχη μέχρι το βάθος των 45 μέτρων, αυτή η υποβρύχια θήκη προσφέρει μέγιστη προστασία καθώς φωτογραφίζετε σε μεγάλα βάθη.

Επεκτασιμότητα

Αποκτήστε το κατάλληλο αξεσουάρ για τις λήψεις και τα video που σας ενδιαφέρουν. Εκτός από τους αναρίθμητους φακούς M.ZUIKO DIGITAL, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λαβές μπαταρίας, προσαρμογείς, πανίσχυρα συστήματα φλας και πολλά περισσότερα.

Προδιαγραφές της OM-D E-M5 Mark ll

 • Omd camera front
Εμφάνιση περισσότερων προδιαγραφών
Όλοι οι φακοί και τα αξεσουάρ που χρειάζεστε.

Αποτυπώστε εύκολα τις δημιουργικές σας ιδέες χάρη σε μια ποικιλία εξαιρετικών φακών ZUIKO και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας της OLYMPUS. Παρέχουν την ευελιξία που χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε το φωτογραφικό σας έργο.

Ποικιλία φακών υψηλής ποιότητας.

Από φακούς macro έως ευρυγώνιους και τηλεφακούς, η OLYMPUS διαθέτει τον κατάλληλο φακό για κάθε δημιουργική ιδέα.

Σειρά αξεσουάρ.

Βελτιώστε τις φωτογραφίες ή τα video και την εμπειρία σας με την OM-D με αξεσουάρ για κάθε στυλ.

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης
 • test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
  test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
 • storelocator

  Σημεία αγοράς

  Προτιμάτε προσωπική εξυπηρέτηση; Βρείτε γρήγορα τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της OM Digital Solutions, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

  Εύρεση μεταπωλητή
   
   
 • cart

  Αγορά online

  Απολαύστε εύκολες και βολικές αγορές 24 ώρες το 24ωρο – αγοράστε σήμερα το νέο σας προϊόν OLYMPUS από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Αγορά online
   
   
Παρατείνετε την εγγύηση του προϊόντος σας

Γίνετε μέλος του MyOLYMPUS και παρατείνετε την εγγύησή σας για επιλεγμένα καταχωρημένα προϊόντα.

Δήλωση τώρα
 
 
Υποστήριξη πελατών

Επιλέξτε το πρόβλημα για το οποίο χρειάζεστε υποστήριξη από την παρακάτω λίστα.