Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 
 

E-M5 Mark II

ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
 
x

Video OM-D: Ελεύθερη κινηματογράφηση.

Απολαύστε το ισχυρότερο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS) στον κόσμο* στην E-M5 Mark II με τη λειτουργία Video OM-D. Παρακολουθήστε στενά τη δράση, εστιάστε με ακρίβεια στο θέμα και βιντεοσκοπήστε από εντυπωσιακές γωνίες, ενώ περπατάτε, με καθαρή και σαφή εικόνα. Χωρίς εξωτερικό σταθεροποιητή κάμερας! *Πρότυπο CIPA, τον Δεκέμβριο του 2014

*Πρότυπο CIPA, Δεκέμβριος

Video OM-D: Ποιοτική κινηματογράφηση.

Χρησιμοποιήστε την E-M5 Mark II για να καταγράψετε video συναρπαστικής ποιότητας Full HD – με ρυθμό bit έως και 77 Mbps και ταχύτητες καρέ 24p έως 60p. Η καθαρή εγγραφή της κίνησης διασφαλίζει ότι θα εμφανίζονται άψογα στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η κατασκευή υψηλών προδιαγραφών της μηχανής συνδυάζεται με τον διαισθητικό χειρισμό, για απεριόριστη δημιουργικότητα σε κάθε λήψη.

 

Video OM-D: Ελεύθερη κινηματογράφηση

Compact και ελαφριά, η E-M5 Mark II βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο για να σας χαρίσει μαγικές ταινίες. Είναι ανθεκτική στο νερό, τη σκόνη και το ψύχος, επιτρέποντάς σας να κινηματογραφείτε ελεύθερα όποτε και όπου το επιθυμείτε – και να γυρίζετε δημιουργικές ταινίες με κάθε λεπτομέρεια. Μπείτε στη σκηνή, χωρίς να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

0

μικρότερη*

0

ελαφρύτερη*

*σε σύγκριση με τις τυπικές D-SLR

 •  
  ΣΚΗΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ
 •  
  ΣΑΦΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
 •  
  ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Βίντεο καλύτερα από ποτέ

Η τελευταία ενημέρωση firmware για την E-M5 Mark II περιλαμβάνει ένα βελτιωμένο εργαλείο για την εγγραφή εκπληκτικών βίντεο υψηλής ανάλυσης χωρίς κόπο.

 • Τώρα με επικάλυψη εστίασης

  Χάρη στη βελτιστοποιημένη λειτουργία μνήμης, τώρα μπορείτε να απολαύσετε τη δυνατότητα επικάλυψης εστίασης με την E-M5 Mark II. Αυξήστε το βάθος των εικόνων σας διατηρώντας παράλληλα την ευκρίνεια και την καλλιτεχνική έκφραση που θέλετε.*

 • Νέο καλλιτεχνικό φίλτρο Bleach Bypass

  Με επιρροές από την εποχή που δημιουργήθηκε το έγχρωμο φιλμ, το καλλιτεχνικό φίλτρο Bleach Bypass προσδίδει μια θερμή, μυστηριώδη αίσθηση σε κάθε σκηνή. Παράλληλα, τονίζει τις μεταλλικές επιφάνειες αυτοκινήτων, μηχανών και πολλών ακόμη θεμάτων.

*Συμβατή με τους ακόλουθους φακούς: M.Zuiko Digital ED 12–100mm 1:4.0 PRO, M.Zuiko Digital ED 7–14mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 12–40mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 40–150mm 1:2.8 PRO, M.Zuiko Digital ED 8mm 1:1.8 Fisheye PRO, M.Zuiko Digital ED 30mm 1:3.5 Macro, M.Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 300mm 1:4.0 IS PRO
Χαρακτηριστικά
 • ΕΥΦΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΚΟΠΕΥΤΡΟ

  Κάντε λεπτομερείς ρυθμίσεις και δείτε την ακριβή σκηνή στο EVF πριν από τη λήψη.

   
  LCD 270°

  Περιστρέψτε την προς κάθε κατεύθυνση για πραγματική ελευθερία σε κάθε φωτογραφία ή video.

   
  Απολαύστε κρυστάλλινη προβολή.

  Έχετε δύο επιλογές για το καδράρισμα των σκηνών: Στρέψτε την οθόνη LCD ρυθμιζόμενης κλίσης προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, για να καταγράψετε video ή φωτογραφίες από ασυνήθιστες προοπτικές. Ή, μπορείτε να επιλέξετε το υπερμέγεθες ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF). Σε αντίθεση με τα οπτικά σκόπευτρα, αυτό το σκόπευτρο της OLYMPUS σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε το αποτέλεσμα των δημιουργικών επιλογών σας απευθείας στο EVF. Επίσης, η φωτεινότητα προσαρμόζεται αυτόματα για ευδιάκριτη εικόνα σε κάθε περίπτωση.

 • Διακριτική παρουσία.

  Η στιβαρή κατασκευή του φακού με το ηλεκτρονικό zoom αποτρέπει τις δονήσεις κατά τη μεγέθυνση ή τη σμίκρυνση. Επιπλέον, είναι σχεδόν αθόρυβος, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το zoom διακριτικά, χωρίς να επηρεάζετε τη σκηνή.

 • Εγγραφή επαγγελματικού επιπέδου.

  Για επεξεργασία επαγγελματικού επιπέδου, η E-M5 Mark II έχει αυτό που χρειάζεστε: εγγραφή έως και 77 Mbps. Όσο περισσότερα δεδομένα καταγράφονται, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα της ταινίας και τόσο περισσότερες επιλογές μετα-επεξεργασίας έχετε.

 • Περισσότερες επιλογές κινηματογράφησης.

  Η E-M5 Mark II προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, με εγγραφή σε πολλαπλές ταχύτητες καρέ: 60p, 50p, 30p, 25p ή 24p. Έτσι, μπορείτε να καταγράφετε σκηνές δράσης με ομαλή κίνηση, να επιτυγχάνετε αργή κίνηση κινηματογραφικού στυλ και να δημιουργείτε video χρονισμού ή τηλεοπτικού στυλ.

  • 24

   fps

  • 25

   fps

  • 30

   fps

  • 50

   fps

  • έως και

   60

   fps

 • Μεγαλύτερη διάρκεια δράσης.

  Απλώς συνδέστε μια εξωτερική οθόνη μέσω HDMI στην E-M5 Mark II και παρακολουθήστε την ταινία καθώς καταγράφεται, χωρίς συμπίεση, σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Εναλλακτικά, συνδέστε τη φωτογραφική μηχανή σε μια συσκευή εγγραφής HD και αυξήστε τον χρόνο κινηματογράφησης.

 • Χρώμα τιτανίου. Η απόλυτη έκφραση του πνεύματος της σειράς OM.

  Παρουσιάζουμε την E-M5 Mark II Limited Edition, με σώμα στο χρώμα του τιτανίου που θυμίζει τη θρυλική OM-3Ti. Εκπροσωπώντας τα ιδανικά της σειράς OM για "δημιουργία νέας αξίας", το χρώμα του τιτανίου καθιστά εξαιρετικά ιδιαίτερη την OM-D E-M5 Mark II, που είναι διαθέσιμη σε περιορισμένη έκδοση μόλις 7000 μηχανών παγκοσμίως. Συνοδεύεται από κάρτα κατόχου, υψηλής ποιότητας δερμάτινο λουράκι ειδικής έκδοσης και θήκη κάρτας.

   

  E-M5 Mark II Limited Edition

  Χρώμα τιτανίου

  παγκοσμίως μόνο 7000

  ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΧΟΥ
  ΘΗΚΗ ΚΑΡΤΑΣ

  ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ
  ΛΟΥΡΑΚΙ

Περισσότερα χαρακτηριστικά Απόκρυψη χαρακτηριστικών

Πρόσθετες υποδοχές για αξεσουάρ.

Συνδέστε ένα εξωτερικό μικρόφωνο και βελτιώστε ακόμη περισσότερο την ποιότητα ήχου της ταινίας σας. Επιπλέον, παρακολουθήστε την ηχογράφηση με ακουστικά τα οποία συνδέονται μέσω της προαιρετικής λαβής HLD-8.

Έλεγχος της κινηματογράφησης από απόσταση.

Χρησιμοποιήστε ένα smartphone με λειτουργία Wi-Fi ως τηλεχειριστήριο, για να ξεκινήσετε και να τερματίσετε την εγγραφή και να πραγματοποιήσετε λήψη σε έως και 30 fps – χωρίς καν να αγγίξετε τη φωτογραφική μηχανή αφού την τοποθετήσετε στο σωστό σημείο.

Προηγμένες ρυθμίσεις χρονοκώδικα.

Για πιο εύκολη επεξεργασία μετά τη λήψη, μπορείτε να εισαγάγετε χειροκίνητα την ώρα έναρξης για τον προσδιορισμό του χρονοκώδικα ή να χρησιμοποιήσετε τον χρονοκώδικα drop frame για μεγαλύτερη ακρίβεια.

 

...και οι χρήστες, επίσης

Πληροφορίες

Steve Huff

Με λίγα λόγια, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ και μια ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ διάδοχος της παλιάς E-M5...

Πληροφορίες
Πληροφορίες

MirrorLessons

Ο ιδανικός συνοδοιπόρος για έναν ταξιδιώτη (...) Σχεδόν όλες οι δυνατότητές της μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάποια δεδομένη στιγμή στη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Πληροφορίες

Προδιαγραφές της OM-D E-M5 Mark ll

 • Omd camera front
Εμφάνιση περισσότερων προδιαγραφών
Όλοι οι φακοί και τα αξεσουάρ που χρειάζεστε.

Αποτυπώστε εύκολα τις δημιουργικές σας ιδέες χάρη σε μια ποικιλία εξαιρετικών φακών ZUIKO και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας της OLYMPUS. Παρέχουν την ευελιξία που χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε το φωτογραφικό σας έργο.

Ποικιλία φακών υψηλής ποιότητας.

Από φακούς macro έως ευρυγώνιους και τηλεφακούς, η OLYMPUS διαθέτει τον κατάλληλο φακό για κάθε δημιουργική ιδέα.

Σειρά αξεσουάρ.

Βελτιώστε τις φωτογραφίες ή τα video και την εμπειρία σας με την OM-D με αξεσουάρ για κάθε στυλ.

 • test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
  test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
 • storelocator

  Σημεία αγοράς

  Προτιμάτε προσωπική εξυπηρέτηση; Βρείτε γρήγορα τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της OLYMPUS, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

  Εύρεση μεταπωλητή
   
   
 • cart

  Αγορά online

  Απολαύστε εύκολες και βολικές αγορές 24 ώρες το 24ωρο – αγοράστε σήμερα το νέο σας προϊόν OLYMPUS από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Αγορά online
   
   

Παρατείνετε την εγγύηση του προϊόντος σας

Γίνετε μέλος του MyOLYMPUS και παρατείνετε την εγγύησή σας για επιλεγμένα καταχωρημένα προϊόντα.

Δήλωση τώρα
 
 

Υποστήριξη πελατών

Επιλέξτε το πρόβλημα για το οποίο χρειάζεστε υποστήριξη από την παρακάτω λίστα.