Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Γιατί την E-M1X;

Εστίαση στις ανάγκες του επαγγελματία

Η φωτογραφική μηχανή E-M1X ανταποκρίνεται άψογα στις ανάγκες των επαγγελματιών φωτογράφων προσφέροντάς τους την απόλυτη σιγουριά που προσδοκούν, χάρη στον καλύτερο έλεγχο και τη βελτιωμένη εργονομία και σταθερότητα κατά τη λήψη. Το προηγμένο σύστημα καινοτόμων τεχνολογιών και δυνατοτήτων σχεδιάστηκε για να αναβαθμίσει την εμπειρία.

Πρότυπο αξιοπιστίας και φορητότητας

 • ΝΕΡΟ
 • ΠΑΓΟΣ
 • ΑΜΜΟΣ

Ελευθερία χωρίς συμβιβασμούς

Είτε η αποστολή σας περιλαμβάνει τη φωτογράφιση της άγριας ζωής ή ενός αθλητικού γεγονότος είτε πρόκειται για φωτογράφιση σε στούντιο, η E-M1X διαθέτει επαγγελματικές λειτουργίες που ταιριάζουν πάντα σε κάθε στυλ φωτογράφισης.

Ενσωματωμένη κατακόρυφη λαβή

Η E-M1X έχει ενσωματωμένη κατακόρυφη λαβή και συνδυάζει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα σώμα. Καθώς η σχεδίαση είναι η ίδια τόσο στην κάθετη όσο και στην οριζόντια λαβή, ο φωτογράφος απολαμβάνει τις ίδιες διαισθητικές κινήσεις του χεριού τόσο κατά τη φωτογράφιση πορτραίτων όσο και κατά τη φωτογράφιση τοπίων. Χάρη στις δύο μονάδες μπαταρίας, είναι ιδανική για πολύωρες εργασίες.

Η καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας (IS) στον κόσμο

Οι τεχνικοί της Olympus αναβαθμίζουν την IS παρουσιάζοντας τον επανασχεδιασμένο αισθητήρα γυροσκοπίου. Προσφέρει την ακρίβεια που απαιτεί η E-M1X παρέχοντας αποτελέσματα που δεν έχουν σημειωθεί από άλλες φωτογραφικές μηχανές. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία επιτρέπει έως και 7,5 βήματα αντιστάθμισης ταχύτητας κλείστρου, ώστε να μην χρειάζεστε τρίποδο και να μπορείτε να φωτογραφίζετε στο χέρι.

(Με βάση το πρότυπο CIPA, εντός των φωτογραφικών μηχανών, όταν η E-M1X συνδυάζεται με τον φακό M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4.0 IS PRO, από 1/2019)

Το καλύτερο αδιάβροχο σώμα στον κόσμο

Χάρη στην αναγνωρισμένη προστασία του συστήματος OM-D από τις καιρικές συνθήκες που διαθέτει η E-M1X, οι επαγγελματίες φωτογράφοι μπορούν να αποτυπώνουν χωρίς ανησυχίες οποιαδήποτε σκηνή στη βροχή, το χιόνι και την άμμο. Τώρα, παρέχεται πρόσθετη στεγανοποίηση για την υποδοχή της κάρτας SD και όλα τα άλλα καλύμματα, καθώς και για το ντεκλανσέρ, το μικρόφωνο και τους ακροδέκτες ακουστικών.

(Με βάση το πρότυπο IEC 60529, σε συνδυασμό με τον αδιάβροχο φακό M.Zuiko, από 1/2019)

Κουμπιά απτικής ανάδρασης και βελτιωμένη εργονομία

Βρείτε τώρα εύκολα ότι χρειάζεστε και συγκεντρωθείτε πλήρως στη λήψη με το σκόπευτρο, χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο ύψος και σχήμα και στα χαρακτηριστικά κάθε μεμονωμένου κουμπιού και επιλογέα. Τόσο η διάταξη όσο και ο χειρισμός των κουμπιών έχουν βελτιωθεί προσφέροντας καλύτερη εργονομία, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων λήψης.

Κορυφαίας κλάσης φίλτρο υπερηχητικών κυμάτων (SSWF)

Το καλύτερο μοντέλο στην κατηγορία του έγινε τώρα ακόμα καλύτερο. Το βελτιωμένο φίλτρο SSWF παρέχει υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας κατά την αλλαγή φακών. Υπάρχουν ακόμα λιγότερες πιθανότητες να καταστραφούν οι φωτογραφίες και ο εξοπλισμός από τις ακαθαρσίες και τη σκόνη.

Μεγάλη διάρκεια ζωής κλείστρου

Μετά από αυστηρές δοκιμές, αποδείχθηκε ότι το κάλυμμα κλείστρου της E-M1X παρέχει κορυφαία διάρκεια ζωής λειτουργίας 400.000 ενεργοποιήσεων.

Υποδοχές για δύο κάρτες

Με τις δύο υποδοχές UHS-II, μπορείτε πάντα να είστε βέβαιοι ότι η φωτογραφική μηχανή παρέχει την ίδια απόδοση ακόμη και όταν η μία κάρτα είναι γεμάτη. Οι επαγγελματίες μπορούν να αποθηκεύουν λήψεις και στις δύο κάρτες και να έχουν πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας, ώστε να μην χαθεί ποτέ καμιά φωτογραφία.

Φόρτιση μέσω USB

Η E-M1X είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή της Olympus που υποστηρίζει παροχή ισχύος USB έως και 100 Watt. Έτσι, μπορείτε να έχετε αυτονομία ως προς την παροχή ρεύματος όπου και αν βρίσκεστε και να φορτίζετε τις μπαταρίες χρησιμοποιώντας powerbank. Χάρη στην υποστήριξη δύο μπαταριών, μπορείτε να φορτίσετε πλήρως δύο μπαταρίες ταυτόχρονα σε μόλις δύο ώρες.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Έως και 2.580

Η τροφοδοσία δύο μπαταριών παρέχει στους φωτογράφους τη δυνατότητα να αποτυπώνουν έως και 2.580 εικόνες προτού χρειαστεί επαναφόρτιση. Αυτό είναι ιδανικό για πολύωρες φωτογραφίσεις και αποστολές σε απομακρυσμένες τοποθεσίες.

«Για τη φωτογράφιση σκηνών δράσης, χρειάζομαι μια φωτογραφική μηχανή που είναι στιβαρή, ελαφριά, φορητή, υψηλής ποιότητας και γρήγορη, και η OM-D E-M1X προσφέρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.»

Fernando Marmolejo
Οραματιστής της Olympus, Ισπανία

Δείτε το βίντεο

Επανασχεδιασμένη αυτόματη εστίαση

Ακρίβεια με τη σωστή λειτουργία

Το σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) OM-D επανασχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου για την E-M1X. Από τα πρόσθετα σημεία εστίασης για διαφορετικές σκηνές έως τον νέο αλγόριθμο εστίασης, το AF επιτρέπει στον φωτογράφο να συγκεντρώνεται στη σύνθεση.

AF έξυπνης ανίχνευσης θεμάτων

Ιδανική για αγώνες αυτοκινήτου, αεροπορικές επιδείξεις και παρακολούθηση τρένων, αυτή η λειτουργία ανιχνεύει συγκεκριμένα θέματα για σημειακή εστίαση και παρακολούθηση. Εκτελεί εργασίες αυτόματης εστίασης, ώστε να μπορείτε να συγκεντρώνεστε στη σύνθεση.

Όριο χαμηλής έντασης AF

Χάρη σε αυτήν τη λειτουργία που παρέχει βήματα έως και –6 EV δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν φωτογραφίζετε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το ευαίσθητο AF πραγματοποιεί εστίαση υψηλής ακρίβειας και σε σκοτεινές σκηνές.

(Με βάση τον φακό M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 Pro σε λειτουργία S-AF σε ISO 100)

Πολυ-επιλογέας (joystick)

Αυτό το διαισθητικό joystick το οποίο βρίσκεται και στις δύο λαβές καθιστά εύκολη και γρήγορη την εναλλαγή των περιοχών AF κατά τη διάρκεια των διαδοχικών λήψεων και της εγγραφής video, ιδιαίτερα κατά τη λήψη με το σκόπευτρο.

Λειτουργία στόχου ΑF

Μεμονωμένο AF / AF μικρών στόχων

Η λαβή είναι ιδανική για την ευκρινή αποτύπωση μικρών θεμάτων σε οποιαδήποτε σκηνή. Με το AF μικρών στόχων, η καλή σημειακή εστίαση είναι εύκολη κατά τη φωτογράφιση macro.

Ομάδα 5 σημείων

Αυτή η λειτουργία AF σχεδιάστηκε με γνώμονα τα αθλήματα στα οποία υπάρχει μια ομάδα ατόμων και ο στόχος είναι η επίτευξη της εστίασης σε μια περιοχή μεσαίου μεγέθους ενώ το θέμα κινείται.

Ομάδα 9 σημείων

Για μεγαλύτερα κινούμενα θέματα ή αθλήματα, καθώς και για εκδηλώσεις κάθε είδους, αυτή η λειτουργία AF εστιάζει σε μια μεγεθυσμένη περιοχή 9 σημείων.

Ομάδα 25 σημείων

Η λειτουργία στόχου ΑF η οποία μπορεί να προσαρμοστεί για οποιοδήποτε θέμα ή σκηνή περιλαμβάνει επίσης εστίαση 25 σημείων, για τις περιπτώσεις στις οποίες η περιοχή 121 σημείων είναι υπερβολικά μεγάλη.

121 σημείων

Ο μέγιστος δυνατός αριθμός των σημείων εστίασης επιτρέπει στον φωτογράφο να αποτυπώνει γρήγορες λήψεις, ιδίως όταν μια ομάδα θεμάτων κινείται σε ολόκληρη τη σκηνή.

Το μενού μου

Προσαρμόστε ένα μενού που θα περιλαμβάνει έως και 35 από τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε συχνότερα, για να τις έχετε πάντα πρόχειρες χωρίς ταλαιπωρία. Το GUI (γραφικό περιβάλλον χρήστη) έχει σχεδιαστεί από κοινού με επαγγελματίες φωτογράφους.

Pro Capture

 • Η στιγμή που θέλετε να αποτυπώσετε

  Σχεδιασμένο ειδικά για τη φωτογράφιση σκηνών δράσης, το Pro Capture ξεκινά την εγγραφή καρέ προτού πατηθεί το κουμπί λήψης μέχρι το τέρμα και μπορεί να αποτυπώσει έως και 35 καρέ σε μορφή RAW με πλήρη ανάλυση. Αυτό επιτρέπει στον φωτογράφο να απαθανατίζει την ακριβή στιγμή σε υψηλή ποιότητα εικόνας.

Λήψη υψηλής ανάλυσης με το χέρι

Αυτή η λειτουργία, η οποία σχεδιάστηκε για τους φωτογράφους που δεν θέλουν να περιορίζονται με τη χρήση τριπόδου ή εργάζονται σε μέρη όπου δεν επιτρέπεται η χρήση τριπόδου, παράγει μια μεμονωμένη λήψη υψηλής ανάλυσης, ανάλογη με εκείνη που αποτυπώνεται με αισθητήρα 50M, χωρίς το θόλωμα που προκαλείται από το κούνημα των χεριών.

Live ND

Στη λειτουργία Live ND, οι φωτογράφοι μπορούν να έχουν εφέ αργού κλείστρου χωρίς να χρειάζονται ακριβό εξωτερικό φίλτρο. Η σκηνή μπορεί να επαναπροβληθεί στο σκόπευτρο και το εφέ μπορεί να υποστεί επεξεργασία πριν από τη λήψη της φωτογραφίας.

Σύστημα αισθητήρα πεδίου

Εξαιρετικά ιδανική για τους φωτογράφους που χρειάζονται πληροφορίες λήψης για αποτελεσματική διαχείριση των εικόνων, η E-M1X διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα που καταγράφει τη θέση, την ώρα, το υψόμετρο και την κατεύθυνση.

Εντοπισμός Wi-Fi

Απολαύστε τα οφέλη της σύνδεσης χωρίς να συνδεθείτε. Το Wi-Fi επιτρέπει τη μεταφορά φωτογραφιών από τη μηχανή E-M1X στον υπολογιστή χωρίς τη χρήση καλωδίων. Αυτό προσφέρει στους φωτογράφους περισσότερη ελευθερία κατά τη λήψη, ιδίως όταν πραγματοποιείται σε στούντιο.

«Οι επαγγελματίες αναζητούν πάντα μια φωτογραφική μηχανή εξαιρετικά υψηλής απόδοσης που παρέχει αποτελέσματα σε γρήγορες λήψεις και υπερ-ταχεία αυτόματη εστίαση, καθώς και ευρύτατη γκάμα επαγγελματικών φακών. Αυτά τα βρήκα στη φωτογραφική μηχανή E-M1X.»

Laurent Vu
Οραματιστής της Olympus, Γαλλία

Δείτε το βίντεο

Βίντεο εξαιρετικής ποιότητας

Η ζωή δεν μένει στάσιμη

Εκτός από τις φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας, η E-M1X κυριαρχεί και στη δημιουργία video. Περιλαμβάνει όλα τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που χρειάζονται οι κινηματογραφιστές για να απαθανατίζουν τις σκηνές κατά την εξέλιξή τους.

Video C4K

Με το εξαιρετικά υψηλής ποιότητας φορμά video C4K (4096 x 2160), οι κινηματογραφιστές δεν απολαμβάνουν μόνο την υψηλότερη ανάλυση εγγραφής που έχει υπάρξει ποτέ, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία ως προς την επεξεργασία.

Full HD Ultra HD (4K) C4K

Η καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας (IS) στον κόσμο

Για τις κινούμενες εικόνες, απαιτείται ευέλικτο σύστημα IS που προσαρμόζει την αντιστάθμιση ανάλογα με τον τρόπο οριζόντιας μετατόπισης της φωτογραφικής μηχανής. Η E-M1X είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή στον κόσμο που προσφέρει αυτόν τον βαθμό ευελιξίας στον κινηματογραφιστή σε επίπεδο ποιότητας που δεν μπορεί να παράσχει κανένας άλλος στην αγορά.

(Με βάση το πρότυπο CIPA, εντός των φωτογραφικών μηχανών, όταν η E-M1X συνδυάζεται με τον φακό M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4.0 IS PRO, από 1/2019)

Το καλύτερο αδιάβροχο σώμα στον κόσμο

Η E-M1X προστατεύεται πλήρως από τη βροχή, τις χαμηλές θερμοκρασίες και τη σκόνη. Χάρη στην πρόσθετη στεγανοποίηση για το ντεκλανσέρ, το μικρόφωνο και τους ακροδέκτες των ακουστικών, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το ενοχλητικό κάλυμμα βροχής.

(Με βάση το πρότυπο IEC 60529, σε συνδυασμό με τον αδιάβροχο φακό M.Zuiko, από 1/2019)

OM400-log

Για την αντιμετώπιση των μεταβολών στις συνθήκες φωτισμού οι οποίες είναι συνήθεις κατά τις λήψεις ντοκιμαντέρ και φύσης, η E-M1X επιτρέπει τη λήψη Log. Η λειτουργία OM400-log παρέχει video χωρίς απώλειες λεπτομερειών στη σκιά ή λευκές υπερφωτισμένες περιοχές (blown-out highlights), καθώς και περισσότερες επιλογές δημιουργικότητας κατά τη βιντεοσκόπηση μέσω της διαβάθμισης χρωμάτων.

Λειτουργία High-speed 120fps

Αυτή η λειτουργία που διατίθεται για εγγραφή σε Full HD παρέχει πιο κινηματογραφικά video με προοπτική αργής κίνησης. Οι κινήσεις ενός θέματος μπορούν να διακόπτονται, προσθέτοντας δυναμική στο video.

«Χάρη στην ποιότητα εικόνας που προσφέρει, στον τρόπο χειρισμού της, στην ανθεκτικότητά της και στη σταθεροποίησή της, που αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό βασικό χαρακτηριστικό, με την E-M1X μπορώ να χρησιμοποιώ τη φωτογραφική μηχανή στο σετ και να στήνω τις σκηνές με απόλυτη ελευθερία.»

Janne Amunét
Οραματιστής της Olympus, Φινλανδία

Δείτε το βίντεο

Ανακαλύψτε περισσότερες λειτουργίες της E-M1X

Σύγκριση τώρα

Εξερεύνηση των φακών Pro

Μάθετε περισσότερα

Λήψη εγγύησης

Μάθετε περισσότερα
 • test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
  test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
 • storelocator

  Σημεία αγοράς

  Προτιμάτε προσωπική εξυπηρέτηση; Βρείτε γρήγορα τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της OLYMPUS, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

  Εύρεση μεταπωλητή
   
   
 • cart

  Αγορά online

  Απολαύστε εύκολες και βολικές αγορές 24 ώρες το 24ωρο – αγοράστε σήμερα το νέο σας προϊόν OLYMPUS από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Αγορά online
   
   

Ενημερωτικό δελτίο MyOLYMPUS

Ενημερωθείτε πρώτοι και αυξήστε την εμπειρία σας με την OLYMPUS.

Υποστήριξη πελατών

Επιλέξτε το πρόβλημα για το οποίο χρειάζεστε υποστήριξη από την παρακάτω λίστα.