Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1 Mark III
ΚΑΤΑΡΡΙΨΤΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ. ΝΙΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Γιατί να επιλέξετε την E-M1 Mark III;

Εξελίξτε το στυλ της φωτογράφισής σας με το χέρι

Η πλήρως φορητή σχεδίαση σε συνδυασμό με την ασυμβίβαστη ποιότητα εικόνας σε όλες τις συνθήκες καθιστούν την E-M1 Mark III το απόλυτο εργαλείο για συναρπαστικά αποτελέσματα. Απογειώστε την ποιότητα των επαγγελματικών φωτογραφιών σας, από λήψεις φύσης και τοπίων έως νυχτερινές λήψεις και video, χωρίς περιττό βάρος.

Φορητότητα φτιαγμένη για επαγγελματίες

Συναρπαστικές φωτογραφίες χωρίς περιττά βάρη

Η φωτογραφική μηχανή OM-D E-M1 Mark III είναι ένα επαγγελματικό μοντέλο που αποτυπώνει εικόνες υψηλής ποιότητας από ένα compact και ελαφρύ σύστημα φωτογραφικής μηχανής, παρέχοντας κορυφαίες φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες.

Ασυναγώνιστη φορητότητα και άνεση

Μόλις το μισό μέγεθος και το μισό βάρος*

Περισσότερη ελευθερία κινήσεων
Χάρη στον compact, ελαφρύ σχεδιασμό της, η E-M1 Mark III και το σύστημα φακών M.Zuiko Digital σάς επιτρέπουν να επικεντρώνεστε πλήρως στη λήψη. Κατά τις φωτογραφικές αποστολές σε δύσβατες ή κακοτράχαλες τοποθεσίες, θα μπορείτε να ανεβαίνετε ευκολότερα σε πλαγιές και να τραβάτε φωτογραφίες από το καλύτερο σημείο.

*Για μηχανές με εναλλάξιμους φακούς, Φεβρουάριος 2020.

Πολύωρη λήψη με λιγότερη καταπόνηση
Κατά τη φωτογράφιση με το χέρι, το μικρό βάρος της E-M1 Mark III και του συστήματος φακών M.Zuiko Digital διασφαλίζει λιγότερη καταπόνηση και κούραση. Επιπλέον, χωρά τέλεια σε ένα μικρό ή μεσαίο σακίδιο φωτογραφικής μηχανής και επομένως μπορεί να μεταφερθεί ως χειραποσκευή.

Εξαιρετική λαβή
Η λαβή της E-M1 Mark III σάς προσφέρει πιο ασφαλές κράτημα και άψογο χειρισμό που την καθιστούν ιδανική ειδικά για φωτογράφιση με το χέρι ή με τη χρήση τηλεφακών. Όλη η σχεδίαση είναι εργονομική και διαισθητική, επομένως μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στα κουμπιά, στον πολυ-επιλογέα και σε επιλογείς.

Η καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας στον κόσμο*

Ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων
Το ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS) 5 αξόνων της E-M1 Mark III με αισθητήρα γυροσκοπίου είναι ιδανικό για ευκρινείς λήψεις με το χέρι και νυχτερινά σκηνικά. Παρέχει έως και 7,0 βήματα ταχύτητας κλείστρου αντιστάθμισης ή έως και 7,5 βήματα αντιστάθμισης με το σύστημα Sync IS 5 αξόνων το οποίο είναι διαθέσιμο με συμβατούς φακούς.**

*Για μηχανές με εναλλάξιμους φακούς, Φεβρουάριος 2020.

**7,0 βήματα με τον φακό M.Zuiko Digital ED 12‒40mm F4 PRO σε εστιακή απόσταση 40mm (ισοδύναμο 35mm: 80mm); 7,5 βήματα με τον φακό M.Zuiko Digital ED 12‒100mm F4 PRO σε εστιακή απόσταση 100mm (ισοδύναμο 35mm: 200mm), IS με απελευθέρωση μέχρι τη μέση της διαδρομής ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, ταχύτητα καρέ: υψηλή. Και οι δύο ρυθμίσεις συμμορφώνονται με τα πρότυπα CIPA, κατά την προσαρμογή σε 2 άξονες (κατακόρυφος και εγκάρσιος άξονας).

Χωρίς σταθεροποίηση εικόνας

Με σταθεροποίηση εικόνας

Εντυπωσιακή ευκρίνεια
Επιπλέον, το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS) 5 αξόνων σάς εξασφαλίζει καθαρές εικόνες κατά τη φωτογράφιση υψηλής ποιότητας με το χέρι σε χαμηλά επίπεδα ISO, όπως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή τη νύχτα. Οι επιδόσεις αντιστάθμισης καθιστούν δυνατή ακόμα και τη «λήψη με το χέρι για 4 δευτερόλεπτα»**, χωρίς τρίποδο.

*Για μηχανές με εναλλάξιμους φακούς, Φεβρουάριος 2020.

**Με βάση τις συνθήκες δοκιμών της Olympus. Καθώς οι συνθήκες λήψης διαφέρουν, τα αποτελέσματα δεν είναι εξασφαλισμένα.

Καθαρή και ευκρινής ποιότητα εικόνας

Επεξεργαστής εικόνας TruePic IX
Για την εκτέλεση ενός φάσματος λειτουργιών λήψης, η E-M1 Mark III έχει τον νεότερο επεξεργαστή εικόνας: TruePic IX. Οι λειτουργίες λήψης υψηλής ανάλυσης με το χέρι, Live ND, AF έναστρου ουρανού κ.λπ. είναι πλέον δυνατές μόνο με έναν αποτελεσματικό επεξεργαστή. Για να επιτύχετε τις ίδιες υψηλές επιδόσεις, η E-M1X απαιτεί δύο επεξεργαστές TruePic VIII.

Αισθητήρας Live MOS 20M
Ο αισθητήρας Live MOS 20MP σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή TruePic IX προσφέρει κορυφαίες εικόνες με τις υψηλές οπτικές επιδόσεις των φακών M.Zuiko Digital Pro. Ο αισθητήρας αιχμαλωτίζει το φως που συγκεντρώνεται από τον φακό για πλούσιες εικόνες με ευκρινείς λεπτομέρειες. Η αντι-ανακλαστική επίστρωση AR μειώνει τις αναλαμπές και τα είδωλα απευθείας στον αισθητήρα.

Πλήρης σειρά φακών M.Zuiko Digital
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πάνω από 20 φακούς M.Zuiko Digital και να έχετε έναν για κάθε φωτογραφική αποστολή. Οι προηγμένες τεχνολογίες φακών, από το zoom μέχρι τη σταθερή εστιακή απόσταση και από τη λειτουργία fisheye μέχρι την υπερ-τηλεφωτογραφία, δημιουργούν εικόνες υψηλής ανάλυσης για μεγάλο εύρος σκηνών.

Λήψεις υψηλής ανάλυσης

Λήψη υψηλής ανάλυσης με το χέρι
Αυτή η δυνατότητα η οποία έχει σχεδιαστεί για τοποθεσίες όπου δεν είναι δυνατή ή εύκολη η χρήση τριπόδου προσφέρει ευκρινείς εικόνες και μεγαλύτερη αντοχή στον θόρυβο χάρη σε μια σύνθεση που ισοδυναμεί με την υψηλή ανάλυση 50MP. Αποτελείται από 16 εικόνες και είναι ιδανική ιδίως για τη φωτογράφιση τοπίων που απαιτεί εκπληκτική λεπτομέρεια.

Λήψη Παραδείγματος High Res

Πώς λειτουργεί η λήψη υψηλής ανάλυσης με το χέρι
Συνήθως υπάρχει ελάχιστη κίνηση κατά τη φωτογράφιση με το χέρι. Για καθαρά και ευκρινή αποτελέσματα, αυτή η κίνηση από τη μία λήψη στην επόμενη χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μίας φωτογραφίας υψηλής ανάλυσης που ισοδυναμεί με εκείνη που αποτυπώνεται με αισθητήρα 50MP.

Λήψεις υψηλής ανάλυσης

Λήψεις υψηλής ανάλυσης με τρίποδο
Ιδιαίτερα για τη φωτογράφιση τοπίων, αυτή η δυνατότητα παράγει μια μεμονωμένη λήψη υψηλής ανάλυσης, ανάλογη με εκείνη που αποτυπώνεται με αισθητήρα 80MP. Ο αισθητήρας εικόνας της E-M1 Mark III μετακινείται σε βήματα των 0,5 pixel για τη λήψη 8 εικόνων, οι οποίες συνδυάζονται στη συνέχεια. Ταυτόχρονα, παραμορφώσεις όπως οι κυματισμοί νερού καταστέλλονται.

Λήψη Παραδείγματος High Res

Live ND

Εξοικονομήστε χώρο και βάρος. Η ενσωματωμένη λειτουργία Live ND εξασφαλίζει εφέ έκθεσης μεγάλης διάρκειας σε συνθήκες υψηλής φωτεινότητας, χωρίς να απαιτείται εξωτερικό φίλτρο. Μπορείτε να επιλέξετε από τα επίπεδα ND2 (1 βήμα EV) έως ND32 (5 βήματα EV) και να δείτε ζωντανά το εφέ της ταχύτητας κλείστρου είτε στο σκόπευτρο είτε στην οθόνη πριν από τη φωτογράφιση.

Tom Ormerod
Οραματιστής της Olympus, Ηνωμένο Βασίλειο

“Ο ήλιος είχε μόλις δύσει και είχε απομείνει μόλις λίγο φως στις άκρες από τα σύννεφα, καθώς τα φώτα της πόλης άρχιζαν να ανάβουν. Χρησιμοποίησα τη λειτουργία λήψης υψηλής ανάλυσης με το χέρι για να αποτυπώσω όλες τις λεπτομέρειες της σκηνής.”

Δείτε το βίντεο

Απόλυτη αξιοπιστία

Απόλυτη ελευθερία κατά τη λήψη

Για να καλύψει τις ανάγκες των φωτογράφων που φωτογραφίζουν σε διάφορες συνθήκες στην ύπαιθρο, η E-M1 Mark III έχει σχεδιαστεί με ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου, προστασία από τις καιρικές συνθήκες και αναγνωρισμένο σύστημα μείωσης της σκόνης.

Φωτογράφιση σε οποιεσδήποτε συνθήκες

Αδιάβροχη κατασκευή
Φωτογραφίστε σε οποιοδήποτε κλίμα ή περιβάλλον χωρίς την ταλαιπωρία που συνεπάγεται το κάλυμμα για τη βροχή. Προκειμένου να επικεντρώνεστε μόνο στις λήψεις, η E-M1 Mark III έχει σώμα το οποίο είναι ανθεκτικό στη σκόνη, στις πιτσιλιές, καθώς και στον παγετό με θερμοκρασία –10°C κατά το πρότυπο IPX1, μια κατασκευή που εκτιμούν ιδιαίτερα οι επαγγελματίες φωτογράφοι.*

*Για ένα αδιάβροχο σύστημα, επιλέξτε έναν αδιάβροχο φακό M.Zuiko Digital.

Σώμα από κράμα μαγνησίου
Χάρη στο συμπαγές σώμα της από κράμα μαγνησίου και την προηγμένη προστασία της από τις καιρικές συνθήκες, η E-M1 Mark III είναι εξαιρετικά ανθεκτική παραμένοντας ταυτόχρονα ελαφριά. Επομένως, έχετε μεγαλύτερη ελευθερία λήψεων κατά τις φωτογραφικές αποστολές σε δύσβατο ή κακοτράχαλο περιβάλλον.

Μονάδα κλείστρου με μεγάλη διάρκεια ζωής
Η E-M1 Mark III πληροί τις απαιτήσεις των επαγγελματιών φωτογράφων που είναι δημιουργικοί και αναζητούν την τέλεια λήψη. Αυτό συμβαίνει χάρη στην εξαιρετικά ανθεκτική μονάδα κλείστρου που διαρκεί για 400.000 ενεργοποιήσεις*.

*Σύμφωνα με τις συνθήκες δοκιμών της Olympus.

Γρήγορη παροχή ισχύος USB

Αν για τη φωτογραφική αποστολή σας πρέπει να μετακινείστε ή να ταξιδέψετε σε απομακρυσμένες ή ψυχρές τοποθεσίες, απλώς συνδέστε ένα power bank με τεχνολογία Power Delivery στην E-M1 Mark III. Χρησιμοποιήστε το για να φορτίσετε την μπαταρία σε μόλις δύο ώρες χάρη στη μέγιστη παροχή ισχύος 45W ή ως πηγή τροφοδοσίας για να συνεχίσετε τη φωτογράφιση.*

*2. Απαιτείται παροχή ισχύος εξόδου 9V 3A, 15V 2A ή 15V 3A. Η φόρτιση είναι διαθέσιμη μόνο όταν η μηχανή είναι απενεργοποιημένη.

Εικόνες χωρίς σκόνη

Αλλάξτε φακούς χωρίς να ανησυχείτε. Χάρη στο φίλτρο SSWF της E-M1 Mark III μπορείτε να αποφεύγετε τις κηλίδες στις εικόνες εξαιτίας της πιθανής συγκέντρωσης ακαθαρσιών ή σκόνης στον αισθητήρα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο αισθητήρας πάλλεται εξαιρετικά γρήγορα για την άμεση απομάκρυνση των λεπτών σωματιδίων. Η Olympus εγκαινίασε αυτό το σύστημα μείωσης της σκόνης και τώρα ενσωματώνει την ειδική επίστρωση για τη μείωση της σκόνης από την E-M1X στην E-M1 Mark III.

Μενού οθόνης επαγγελματικού επιπέδου

Το μενού μου
Η προσαρμογή και η γρήγορη πρόσβαση στις επιθυμητές ρυθμίσεις σας καθιστούν την E-M1 Mark III το απόλυτο εργαλείο για τις φωτογραφίσεις σας. Αποθηκεύστε έως και 35 από τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε συχνότερα από την επιλογή «Το μενού μου». Απλώς πατήστε το κουμπί Video για να καταχωρήσετε, να αφαιρέσετε ή να ταξινομήσετε ένα στοιχείο από «Το μενού μου».

Προσαρμοσμένες λειτουργίες
Το περιβάλλον εργασίας χρήστη σάς παρέχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε τέσσερις προσαρμοσμένες λειτουργίες. Κάθε λειτουργία –από την C1 έως την C4– σάς δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε αγαπημένες ρυθμίσεις, ανάλογα με τις σκηνές λήψης που συναντάτε πιο συχνά ή με τις προτιμήσεις λήψης σας.

Βελτιστοποιημένη οθόνη πίνακα ελέγχου
Με την E-M1 Mark III, έχετε τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο της φωτογράφισής σας και του στυλ φωτογράφισής σας. Με τη λειτουργία πίνακα ελέγχου στην πίσω οθόνη, μπορείτε να ελέγχετε τις βασικότερες ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής με μια ματιά.

Λειτουργία LV Boost
Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της Ζωντανής προβολής (Live View - LV) ώστε να είναι κατάλληλη για την τοποθεσία, διευκολύνοντας την προβολή των θεμάτων σε σκοτεινά περιβάλλοντα, όπως κατά τη φωτογράφιση αστεριών τη νύχτα. Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της λειτουργίας LV Boost μπορεί να εκχωρηθεί στο κουμπί Fn της E-M1 Mark III και μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις περιστρέφοντας τον επιλογέα, ενώ πατάτε το κουμπί.

Διαχείριση εικόνων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Γρήγορη επιλογή εικόνων
Για να επιλέξετε γρήγορα πολλαπλές εικόνες με μία κίνηση, απλώς περιστρέψτε τον επιλογέα ενώ πατάτε το κουμπί Video. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κοινοποιείτε, να οργανώνετε και να διαγράφετε εικόνες πιο αποτελεσματικά.

Υποδοχές για δύο κάρτες
Απόλυτη αξιοπιστία σημαίνει επίσης υψηλή χωρητικότητα για φωτογραφίες. Χάρη στις δύο υποδοχές κάρτας μνήμης –μία UHS-II και μία UHS-I– η E-M1 Mark III εξακολουθεί να παρέχει υψηλή απόδοση ακόμα και όταν η μία κάρτα είναι γεμάτη. Έτσι, μπορείτε να αποθηκεύετε λήψεις και στις δύο κάρτες και να έχετε πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας, ώστε να μην χαθεί ποτέ καμιά φωτογραφία.

Geraint Radford
Οραματιστής της Olympus, Ηνωμένο Βασίλειο

“Η φωτογράφιση σε τόσο κοντινές αποστάσεις συνεπάγεται πολύ περιορισμένο βάθος πεδίου. Έτσι, έστησα την E-M1 Mark III για επικάλυψη εστίασης 9 καρέ. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ μεγαλύτερο βάθος με παράλληλη διατήρηση του απαλού φόντου.”

Δείτε το βίντεο

Αυτόματη εστίαση επαγγελματικού επιπέδου

Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

Το σύστημα αυτόματης εστίασης της E-M1 Mark III έχει απογειωθεί χάρη στον προηγμένο αλγόριθμο AF, ο οποίος καταγράφει τη σωστή λήψη την κατάλληλη στιγμή ακόμη και για κινούμενα θέματα.

121 σημεία εστίασης

Χάρη στην περιοχή αυτόματης εστίασης που καλύπτει το 75% της κάθετης επιφάνειας και το 80% της οριζόντιας επιφάνειας, η E-M1 Mark III μπορεί να παρακολουθεί με ακρίβεια κινούμενα θέματα σε μεγάλο εύρος. Η ειδική διάταξη τύπου σταυρονήματος σάς επιτρέπει να εστιάζετε με ακρίβεια στο θέμα ή στη σκηνή σας και να τα αποτυπώνετε με ευκρίνεια από το κέντρο μέχρι τα άκρα της εικόνας.

Εξαιρετικά γρήγορες διαδοχικές λήψεις

Διαδοχικές λήψεις με παρακολούθηση AF/AE 18fps το μέγιστο
Απαθανατίστε την κατάλληλη στιγμή με AF εξαιρετικής ακρίβειας που ακολουθεί άψογα το θέμα κατά τις διαδοχικές λήψεις υψηλής ταχύτητας. Τραβήξτε φωτογραφίες με 20,37 εκ. ενεργά pixel και καταγράψτε έως και 76* συνεχείς λήψεις RAW στα 18fps ή αποθηκεύστε στην ενδιάμεση μνήμη έως και 286* συνεχείς εικόνες RAW στα 10fps.**

*Με κάρτα SD 32GB, αθόρυβες διαδοχικές λήψεις L C-AF, ταχύτητα κλείστρου 1/1000 δευτ, ευρύτερο διάφραγμα, προτεραιότητα προσώπου απενεργοποιημένη. Η ταχύτητα λήψης μειώνεται με χρήση ISO 8000 και άνω.

**Στη λειτουργία διαδοχικών λήψεων L.

Διαδοχικές λήψεις με κλείδωμα AF/AE 60fps το μέγιστο
Είναι ιδανική για να εστιάζετε σε ένα σταθερό σημείο σε εξαιρετικά γρήγορα κινούμενα θέματα και για να αποτυπώνετε με υψηλή ευκρίνεια λεπτομέρειες που συμβαίνουν σε κλάσματα του δευτερολέπτου και δεν μπορεί να διακρίνει το ανθρώπινο μάτι. Καταγράφει κάθε στιγμή δράσης στην υψηλή ταχύτητα των 60 fps.

Πολυ-επιλογέας

Αποκτήστε την εξαιρετική σύνθεση που περιμένετε χάρη στον πολυ-κατευθυντικό επιλογέα σημείων AF. Ο επιλογέας σάς δίνει τη δυνατότητα να μετακινείτε γρήγορα τη θέση της AF ενώ κοιτάζετε το σκόπευτρο. Κατά τις διαδοχικές λήψεις και κατά την εγγραφή video, μπορείτε να μετακινείτε γρήγορα την περιοχή AF ώστε να ακολουθεί το κινούμενο θέμα σας.

Λειτουργίες αυτόματης εστίασης έναστρου ουρανού

Η εστίαση για αστροφωτογράφιση, η οποία επιτυγχάνεται συνήθως χειροκίνητα, είναι πλέον δυνατή με την αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας. Αυτή η λειτουργία, την οποία θαυμάζουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι, είναι απαραίτητη για όλους τους φωτογράφους που ασχολούνται σοβαρά με τη φωτογράφιση έναστρων ουρανών.

Προηγμένη ανίχνευση προσώπου/ματιών

Βελτιωμένη ποιότητα πορτραίτων
Η ακρίβεια και οι επιδόσεις παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης με προτεραιότητα προσώπου και προτεραιότητα ματιών έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Χάρη στην υψηλή απόδοση επεξεργασίας εικόνων του νέου επεξεργαστή TruePic IX και στις βελτιώσεις του αλγορίθμου AF, η αυτόματη ανίχνευση και εστίαση έχουν βελτιωθεί.

Για όλα τα στυλ πορτραίτων
Η εξελιγμένη λειτουργία προτεραιότητας προσώπου και προτεραιότητας ματιών η οποία είναι ιδανική τόσο για φωτογράφιση με ελεύθερο στυλ όσο και για φωτογράφιση σε στούντιο εντοπίζει και τα πιο μικρά πρόσωπα με απόλυτη ακρίβεια, ακόμα και σε σκηνές στις οποίες συνήθως η ανίχνευση δεν είναι δυνατή, όπως το πλάγιο μέρος του κεφαλιού.

Διάφορες επιλογές αυτόματης εστίασης

Μεμονωμένη AF / AF μικρών στόχων
Για τα θέματα που φαίνονται μικρά στη σκηνή, το πλέγμα για τη λειτουργία μεμονωμένης AF είναι ιδανικό. Επιπλέον, λειτουργεί με τις φωτογραφίες macro στη λειτουργία AF μικρών στόχων στην οποία η λεπτομερής εστίαση μέγιστης ακρίβειας είναι απαραίτητη.

Ομάδα 5 σημείων
Αν φωτογραφίζετε αθλήματα ή θέματα που κινούνται γρήγορα, με αυτήν τη λειτουργία μπορείτε να εστιάζετε σε ένα σημείο μεσαίου μεγέθους μέσα σε μια ομάδα ατόμων.

Ομάδα 9 σημείων
Για να μεγεθύνετε την περιοχή εστίασής σας σε 9 σημεία, όπως για μεγαλύτερα κινούμενα θέματα ή σε εκδηλώσεις κάθε είδους, επιλέξτε αυτήν τη λειτουργία.

Ομάδα 25 σημείων
Όσο περισσότερα σημεία επιλέγετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή εστίασης. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για μεγαλύτερα θέματα που κινούνται γρήγορα.

Όλα τα σημεία
Όταν το θέμα σας είναι μια ομάδα που κινείται σε ολόκληρη τη σκηνή, αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για να αποτυπώσετε γρήγορα τη λήψη.

Προβολή Subject Tracking Cluster
Αυτή η δυνατότητα, η οποία είναι ιδανική για κινούμενα θέματα, διευκολύνει την εστίαση κατά τη χρήση της λειτουργίας παρακολούθησης AF της E-M1 Mark III. Χάρη στην προβολή χειριστηρίων που κινείται μαζί με το θέμα, μπορείτε να βεβαιώνεστε ότι το θέμα είναι πάντα εστιασμένο. Η E-M1 Mark III προσφέρει επίσης πλήρη σημειακή AF για λήψεις macro και τονισμό εστίασης για βοήθεια στη χειροκίνητη εστίαση.

Πρόσθετες επιλογές αυτόματης εστίασης

Προσαρμοσμένη λειτουργία στόχου AF
Προσαρμόστε την περιοχή στόχου AF ώστε να ταιριάζει με τη συμπεριφορά του θέματός σας. Επιλέξτε από 11 κάθετα ή οριζόντια σημεία και από τρία επίπεδα βημάτων κίνησης της κάθετης και της οριζόντιας περιοχής AF.

Ευαισθησία C-AF

-2

-1

0

1

2

Διατηρεί την εστίαση στο κύριο θέμα ενώ τα άλλα θέματα κινούνται μπροστά από αυτό.

Τυπική (συνιστάται)
Η καλύτερη ρύθμιση για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Βελτιώνει περαιτέρω τις επιδόσεις της AF σε κινούμενα θέματα που αλλάζουν κατεύθυνση γρήγορα.

Ευαισθησία C-AF

Με καθυστέρηση

Γρήγορη

Απόκριση AF

Σταθερή

Ασταθής

Ρυθμίσεις ευαισθησίας C-AF
Για να ενισχύσετε την απόδοση διατήρησης της εστίασης, μπορείτε να επιλέξετε από πέντε επίπεδα ευαισθησίας παρακολούθησης ανάλογα με το θέμα ή τη σκηνή.

Περιοριστής AF
Παρέχοντας τη γρηγορότερη απόδοση αυτόματης εστίασης, ο περιοριστής AF σάς δίνει τη δυνατότητα να περιορίσετε το εύρος της αυτόματης εστίασης, ώστε η E-M1 Mark III να μην εστιάσει σε άλλα αντικείμενα στη σκηνή. Μπορείτε να ορίσετε έως τρία εύρη λειτουργίας AF και να τα εκχωρήσετε σε ένα προσαρμοσμένο χειριστήριο για άμεση ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

Προσαρμογή AF για κάθετες/οριζόντιες θέσεις
Μπορείτε να ορίσετε τις επιλογές της λειτουργίας στόχου AF και τις θέσεις της περιοχής AF τόσο στις οριζόντιες όσο και στις κατακόρυφες θέσεις λήψης. Για να έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση σε κατακόρυφη θέση λήψης, προσθέστε την προαιρετική λαβή μπαταρίας HLD-9 με ειδικά κουμπιά με βέλη, επιλογείς ελέγχου και κουμπιά λειτουργίας.

Όριο χαμηλής έντασης AF
Εστιάστε με υψηλή ακρίβεια σε σκοτεινές τοποθεσίες ή για θέματα με χαμηλή αντίθεση έως και –6EV* πανεύκολα με αυτήν την εύχρηστη δυνατότητα.

*Κατά τη χρήση S-AF, ISO 100 και του φακού M.Zuiko Digital Pro F1.2.

Denis Smith
Olympus Visionary, Australia

Σχεδιασμένη για κινηματογραφιστές

Video κινηματογραφικής ποιότητας

Με την E-M1 Mark III μπορείτε επίσης να εγγράψετε υπέροχα video. Η ειδικά σχεδιασμένη σταθεροποίηση εικόνας λειτουργεί και με τα video ώστε να παραμένουν ευκρινή κατά την εγγραφή με το χέρι.

Δείτε το βίντεο

Εγγραφή 4K με το χέρι και εγγραφή Cinema 4K

Μπορείτε να εγγράφετε ομαλά video χωρίς κούνημα της φωτογραφικής μηχανής σε όλες τις συνθήκες συνδυάζοντας τη σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων (μετατόπιση αισθητήρα) και την ηλεκτρονική σταθεροποίηση που είναι ειδικά σχεδιασμένη για video. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει τη λήψη video με το χέρι σε υψηλή ανάλυση 4K και στο ψηφιακό πρότυπο Cinema 4K (4096 x 2160) χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Full HD Ultra HD (4K) C4K

OM-Log400

Φυσική

OM-Log400 + διαβάθμιση

OM-Log400
Απολαύστε περισσότερη δημιουργικότητα στη διαβάθμιση χρωμάτων με τη λειτουργία OM-Log400 που δημιουργήθηκε για επεξεργασία μετά τη λήψη. Προσφέρει μεγάλο βαθμό ελευθερίας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την υπερέκθεση και την απώλεια λεπτομερειών σε σκοτεινά τμήματα και συνθήκες υπερφωτισμού.

Αυτόματη εστίαση για video

Μεμονωμένη AF / AF μικρών στόχων
Για τα θέματα που φαίνονται μικρά στη σκηνή, το πλέγμα για τη λειτουργία μεμονωμένης AF είναι ιδανικό. Επιπλέον, λειτουργεί με τις φωτογραφίες macro στη λειτουργία AF μικρών στόχων στην οποία η λεπτομερής εστίαση μέγιστης ακρίβειας είναι απαραίτητη.

Ομάδα 9 σημείων
Για να μεγεθύνετε την περιοχή εστίασής σας σε 9 σημεία, όπως για μεγαλύτερα κινούμενα θέματα ή σε εκδηλώσεις κάθε είδους, επιλέξτε αυτήν τη λειτουργία.

Ομάδα 25 σημείων
Όσο περισσότερα σημεία επιλέγετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή εστίασης. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για μεγαλύτερα θέματα που κινούνται γρήγορα.

Όλα τα σημεία
Όταν το θέμα σας είναι μια ομάδα που κινείται σε ολόκληρη τη σκηνή, αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για να αποτυπώσετε γρήγορα τη λήψη.

Video υψηλής ταχύτητας (120 fps)

Προσθέστε κινηματογραφική δυναμική στο video σας, αναστέλλοντας τις κινήσεις του θέματος και δίνοντάς του προοπτική αργής κίνησης. Ταυτόχρονα, το video εγγράφεται σε ποιότητα Full HD (1920 x 1080) για συναρπαστική προβολή σε οθόνη Full HD.

Συνδεσιμότητα εξωτερικής συσκευής

Σύνδεση οθόνης HDMI
Οι επαγγελματίες εικονολήπτες μπορούν να συνδέσουν μια οθόνη HDMI για τη δημιουργία αυθεντικών video. Η υποστήριξη εξόδου 4:2:2 επιτρέπει μεγαλύτερο εύρος διόρθωσης των χρωμάτων. Η λειτουργία οθόνης καθιστά δυνατή τη χρήση εξωτερικής οθόνης, και η λειτουργία εγγραφής σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε εγγραφή σε εξωτερική συσκευή εγγραφής.

Εγγραφή ήχου υψηλής ανάλυσης με LS-P4
Συνδυάστε την E-M1 Mark III με τον καταγραφέα PCM LS-P4 για πιο ευκρινή και καθαρό επαγγελματικό ήχο με τα video σας. Αυξήστε την ένταση του ήχου στην ηχητική πηγή ρυθμίζοντας την κατευθυντικότητα του μικροφώνου. Αυτό είναι ιδανικό για την εγγραφή ήχων της φύσης, όπως για παράδειγμα το κελάηδισμα των πουλιών κατά τις λήψεις με τηλεφακό στο δάσος.

Brooke Bartleson
Olympus Visionary, USA

Δείτε το βίντεο

Ειδικές δυνατότητες

Pro Capture

 • Πατώντας το κουμπί κλείστρου μέχρι τη μέση αποθηκεύονται έως και 35 εικόνες σε μια ενδιάμεση μνήμη. Τη στιγμή που πατάτε το κουμπί κλείστρου μέχρι το τέρμα

  Η στιγμή που θέλετε να αποτυπώσετε

Είστε πάντα προετοιμασμένοι για την κατάλληλη στιγμή. Το Pro Capture ξεκινά την εγγραφή καρέ προτού πατηθεί το κουμπί λήψης μέχρι το τέρμα και μπορεί να αποτυπώσει έως και 35 καρέ σε μορφή RAW με πλήρη ανάλυση. Αυτό επιτρέπει στον φωτογράφο να αποτυπώνει πάντα απρόβλεπτες στιγμές σε υψηλή ποιότητα εικόνας.

Για όλες τις συνθήκες λήψης

Λειτουργίες Live Composite / Live Bulb / Live Time
Αυτές οι τρεις λειτουργίες σάς προσφέρουν εξαιρετικό έλεγχο στις εικόνες με μεγάλο χρόνο έκθεσης. Με τις λειτουργίες Live Composite, Live Bulb και Live Time, μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο η έκθεση μεγάλης διάρκειας εξελίσσεται απευθείας στην οθόνη ή στο σκόπευτρο και να την τερματίσετε την κατάλληλη στιγμή για τη λήψη που επιθυμείτε.

Focus Stacking and Bracketing
Αυξήστε το βάθος πεδίου με τη φωτογράφιση macro ή τοπίων. Επιλέξτε 3 έως 15 λήψεις τις οποίες θα χρησιμοποιήσετε για τη σύνθεση μιας πλήρως εστιασμένης εικόνας με την Focus Stacking. Focus Bracketing καταγράφει έως και 999 εικόνες οι οποίες, στη συνέχεια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το λογισμικό Olympus Workspace για τη δημιουργία μιας φωτογραφίας με ακόμη μεγαλύτερη περιοχή εστίασης.

Λήψη χωρίς τρεμόπαιγμα και Σάρωση τρεμοπαίγματος
Η λειτουργία λήψης χωρίς τρεμόπαιγμα μειώνει το τρεμόπαιγμα που παρατηρείται συνήθως σε συνθήκες τεχνητού φωτισμού. Η E-M1 Mark III μπορεί να ανιχνεύει τη συχνότητα του τεχνητού φωτισμού και ενεργοποιεί το κλείστρο στη μέγιστη φωτεινότητα για την εξομάλυνση της ανομοιόμορφης έκθεσης και των χρωμάτων μεταξύ των καρέ.

Προσαρμογή εικόνας εντός της μηχανής

Χωρίς αντιστάθμιση fisheye

Με αντιστάθμιση fisheye

Αντιστάθμιση fisheye
Απολαύστε τέσσερις φακούς σε έναν. Χρησιμοποιήστε τον φακό M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 Fisheye PRO με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ή καταργήστε το εφέ fisheye και χρησιμοποιήστε τον φακό ως ευρυγώνιο σε μία από τις τρεις επιλογές διαφράγματος. Μπορείτε να δείτε το εφέ διόρθωσης στη Ζωντανή προβολή της οθόνης ή του σκοπεύτρου της E-M1 Mark III.

Χωρίς αντιστάθμιση keystone

Με αντιστάθμιση keystone

Αντιστάθμιση Keystone
Αποτυπώστε αρχιτεκτονικά έργα με ευθείες γραμμές επιτυγχάνοντας το ίδιο εφέ που θα είχατε αν φωτογραφίζατε με φακό με κλίση. Μπορείτε να δείτε τα εφέ στη Ζωντανή προβολή εφαρμόζοντας ταυτόχρονα τραπεζοειδή αντιστάθμιση και βελτίωση προοπτικής στις οριζόντιες και κατακόρυφες κατευθύνσεις της εικόνας.

Ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ταχύτητας

Ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ταχύτητας
Το EVF υψηλής ταχύτητας παρακολουθεί γρήγορα κινούμενα αθλήματα ή την άγρια ζωή με μέγιστη ταχύτητα 120 fps και ελάχιστη χρονοκαθυστέρηση 0,005 δευτερολέπτων. Περιλαμβάνει προσομοίωση οπτικού σκοπεύτρου (S-OVF), η οποία διευκολύνει τον έλεγχο των λεπτομερειών του θέματός σας κατά τη φωτογράφιση σε περιβάλλοντα με κόντρα φωτισμό ή σε σκοτεινά περιβάλλοντα.

Συγκρίνετε την E-M1 Mark III

Σύγκριση τώρα

Εξερεύνηση των φακών Pro

Μάθετε περισσότερα

Επεκτείνετε την εγγύηση

Μάθετε περισσότερα

Δείτε το λογισμικό

Μάθετε περισσότερα

Ενισχύστε τον ήχο του video

Μάθετε περισσότερα

Προσθέστε αξεσουάρ

Μάθετε περισσότερα
 • test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
  test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
 • storelocator

  Σημεία αγοράς

  Προτιμάτε προσωπική εξυπηρέτηση; Βρείτε γρήγορα τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της OM Digital Solutions, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

  Εύρεση μεταπωλητή
   
   
 • cart

  Αγορά online

  Απολαύστε εύκολες και βολικές αγορές 24 ώρες το 24ωρο – αγοράστε σήμερα το νέο σας προϊόν OLYMPUS από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Αγορά online
   
   

Ενημερωτικό δελτίο MyOLYMPUS

Ενημερωθείτε πρώτοι και αυξήστε την εμπειρία σας με την OLYMPUS.

Υποστήριξη πελατών

Επιλέξτε το πρόβλημα για το οποίο χρειάζεστε υποστήριξη από την παρακάτω λίστα.

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης