Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 

OM-D E-M1 Mark II
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ. ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.

Απόδοση υψηλής ταχύτητας

Απολαύστε διαδοχικές λήψεις που ξεπερνούν κατά πολύ τις φωτογραφικές μηχανές DSLR. Η E-M1 Mark II παρέχει παρακολούθηση αλλά και κλείδωμα AF/AE σε εκπληκτικά υψηλή ευκρίνεια 20,4 megapixel με πλούσια λεπτομέρεια. Χάρη στην παράλληλη επεξεργασία, ακόμα και τα θέματα που κινούνται με ταχύτητα 60 fps εμφανίζονται με απίστευτη ευκρίνεια.

 • Μεμονωμένη αυτόματη εστίαση

  Επιλέξτε πότε ακριβώς θα λειτουργήσει η διαδοχική λήψη στη Μεμονωμένη AF (S-AF) – η E-M1 Mark II θα κάνει λήψη έως και 60 fps ενώ εσείς ακολουθείτε ένα θέμα που κινείται γρήγορα με το ηλεκτρονικό σκόπευτρο. Όλες οι φωτογραφίες θα λαμβάνονται σε φορμά RAW υψηλής ανάλυσης.

  60

  fps

  RAW

 • Συνεχής αυτόματη εστίαση

  Συνεχίστε να φωτογραφίζετε ξέγνοιαστα με τη Συνεχή AF (C-AF). Η λειτουργία παρακολούθησης AF/AE παρακολουθεί συνεχώς το θέμα, για να σας προσφέρει έως και 18 fps ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Όλες οι φωτογραφίες θα λαμβάνονται σε φορμά RAW υψηλής ανάλυσης.

  18

  fps

  RAW

 • Η στιγμή που θέλετε να αποτυπώσετε

  Pro Capture

  Το Pro Capture ξεκινά τη λήψη τη στιγμή που πατάτε το κουμπί λήψης μέχρι τη μέση, με ένα περιθώριο λήψης έως και 35 καρέ σε πλήρη ανάλυση. Τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί μέχρι το τέρμα, θα ξεκινήσει η συνεχής λήψη. Επειδή μπορείτε να γυρίσετε πίσω τον χρόνο κατά έως και 35 καρέ, θα αποτυπώσετε ακριβώς τη στιγμή που θέλετε χωρίς καμία καθυστέρηση.

Ακρίβεια και λειτουργικότητα

Το σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) υψηλής ταχύτητας που διαθέτει η E-M1 Mark II έχει σχεδιαστεί για αποτύπωση κλασμάτων του δευτερολέπτου με ακρίβεια. Χάρη σε μια πληθώρα προηγμένων λειτουργιών, θα παρακολουθείτε το θέμα σας με απόλυτη καθαρότητα ανά πάσα στιγμή.

 • Εστίαση 121 σημείων τύπου σταυρονήματος

  Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα, ειδικά όταν πρόκειται για αξιόπιστες πληροφορίες tracking. Γι' αυτό, η AF on-chip ανίχνευσης φάσης της E-M1 Mark II χρησιμοποιεί 121 σημεία σε μια εκπληκτική διάταξη τύπου σταυρονήματος. Ο αισθητήρας τύπου σταυρονήματος ανιχνεύει και κατακόρυφες και οριζόντιες γραμμές.

  Αισθητήρας τύπου σταυρονήματος (ανιχνεύει κατακόρυφες/οριζόντιες γραμμές)

 • Προβολή Subject Tracking Cluster

  Χάρη σε μια ομάδα πεδίων παρακολούθησης που εμφανίζεται απευθείας στην οθόνη, το Subject Tracking Cluster Display κάνει ακόμη πιο εύκολη την εστίαση σε κινούμενα θέματα κατά την παρακολούθηση AF.

 • Λειτουργία στόχου ΑF

  Με τη λειτουργία στόχου AF, μπορείτε να πετυχαίνετε τα επαγγελματικά αποτελέσματα ακριβείας που επιθυμείτε πιο εύκολα και πιο γρήγορα από ποτέ. Διαθέσιμη στις λειτουργίες λήψης S-AF και C-AF, η λειτουργία στόχου AF εστιάζει με μεγαλύτερη ακρίβεια στο θέμα, ώστε να πετυχαίνετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όταν φωτογραφίζετε σκηνές δράσης. Στη φωτογράφιση macro, για παράδειγμα, η ρύθμιση Μικρού στόχου AF έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εστιάζετε με ακρίβεια σε μικρά αντικείμενα σε κοντινές λήψεις πλασμάτων της φύσης. Με μόλις πέντε πλήκτρα και ένα κουμπί μίας ενέργειας, μπορείτε να αποτυπώνετε γρήγορα εκείνη ακριβώς τη λήψη που θέλετε με τη λειτουργία στόχου AF.

Φορητότητα και αξιοπιστία

Είτε απαθανατίζετε το επόμενο έργο σας είτε ταξιδεύετε σε μέρη με εκπληκτικά τοπία, με την E-M1 Mark II θα τραβάτε συνεχώς εξαιρετικές φωτογραφίες με απόλυτη άνεση. Επίσης, η ελαφριά, αδιάβροχη κατασκευή και η προηγμένη μπαταρία της την κάνουν ιδανική για κάθε φωτογραφική αποστολή.

 • Μικρό μέγεθος

  Ακόμη και με τον υπερ-τηλεφακό M.Zuiko Digital PRO τοποθετημένο, η E-M1 Mark II είναι πιο compact και ελαφριά από τις συμβατικές φωτογραφικές μηχανές 35mm, παρέχοντας εύκολη λήψη με το χέρι για ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία.

 • Διάρκεια μπαταρίας:
  440 εικόνες

  Χρόνος φόρτισης:
  2 ώρες

  Μπαταρία μεγάλης διάρκειας

  Δεν θα χάσετε ούτε μια ιδιαίτερη λήψη. Η νέα μπαταρία ιόντων λιθίου παρέχει στην E-M1 Mark II περισσότερες λήψεις με πολύ λιγότερο χρόνο φόρτισης. Μια ένδειξη του ποσοστού μπαταρίας σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το φορτίο που απομένει.

Στιβαρή κατασκευή

Ένα έξυπνο σύστημα από στεγανοποιητικούς δακτυλίους κάνει την E-M1 Mark II ανθεκτική στις πιτσιλιές, τη σκόνη και τον παγετό μέχρι και τους –10°C. Έτσι μπορείτε να φωτογραφίζετε σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε κάθε περιβάλλον.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Η E-M1 Mark II είναι ένα πραγματικό τεχνολογικό θαύμα. Το compact σώμα της ενσωματώνει τον νέο αισθητήρα Live MOS 20M και τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή εικόνας TruePic VIII, κατασκευασμένο με την πασίγνωστη τεχνολογία της Olympus. Αυτά τα χαρακτηριστικά συμπληρώνονται με λειτουργίες για ευκρινείς φωτογραφίες και video κινηματογραφικής ποιότητας.

 • Αισθητήρας Live MOS 20,4M και λήψη υψηλής ανάλυσης 50M

  Αυτός ο νέος αισθητήρας υψηλής ταχύτητας και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας ενισχύει τις οπτικές επιδόσεις των pixel παρέχοντας πλούσιες διαβαθμίσεις και βελτιωμένη ποιότητα εικόνας ακόμη και σε λήψεις με υψηλή ευαισθησία. Συμπληρώνεται από αντι-ανακλαστική επίστρωση AR για μείωση των αναλαμπών και των ειδώλων απευθείας στον αισθητήρα. Για ακόμη υψηλότερη ανάλυση, υπάρχει η λειτουργία Λήψης υψηλής ανάλυσης 50M: οχτώ λήψεις συνδυάζονται για τη δημιουργία μίας φωτογραφίας υψηλής ανάλυσης που ισοδυναμεί με 50 megapixel.

 • Επεξεργαστής εικόνας TruePic VIII

  Η E-M1 Mark II διαθέτει επίσης τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή εικόνας με διπλό σύστημα τεσσάρων πυρήνων και ειδική επεξεργασία AF. Σε συνδυασμό με τον αισθητήρα Live MOS 20M, παρέχουν την ισχύ που απαιτείται για την απίστευτη ταχύτητα αυτόματης εστίασης και την εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

 • Εγγραφή video 4K OM-D

  Επιπλέον, η E-M1 Mark II είναι συμβατή με ανάλυση 4K (3840 x 2160) και C4K (4096 x 2160) και επομένως είναι ιδανική για τη δημιουργία αυθεντικών video. Με μια επιλογή ταχύτητας καρέ 30P ή 24P, με μέγιστο ρυθμό bit 237Mbps, μπορείτε να εγγράψετε video στο ψηφιακό κινηματογραφικό πρότυπο 4K.

 • Σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων

  Επανασχεδιασμένος κατ' αρχάς για την E-M1 Mark II, ο μηχανισμός σταθεροποίησης εικόνας παρέχει ταχύτητα κλείστρου σε βήματα διόρθωσης* έως και 6,5 για αξιόπιστη αντιστάθμιση του κουνήματος της φωτογραφικής μηχανής. Αυτό το επαναστατικό σύστημα IS ταιριάζει τέλεια με τις δυνατότητες εγγραφής video της E-M1 Mark II και καθιστά την E-M1 Mark II ιδανική για λήψεις με το χέρι σε οποιονδήποτε φωτισμό, καθώς και για κινηματογράφηση με το χέρι.

  *Σε συνδυασμό με τον νέο φακό M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4 IS PRO.

Πιο απολαυστικά χαρακτηριστικά

 • Λειτουργία αθόρυβου κλείστρου

  Μπορείτε να εξαλείψετε τον ήχο του κλείστρου και όλους τους ηλεκτρονικούς ήχους για μια εντελώς αθόρυβη λήψη. Έτσι, θα μπορείτε να φωτογραφίζετε την άγρια ζωή, όπως τα πουλιά, αθόρυβα.

 • Focus Bracketing και Stacking

  Ιδιαίτερα χρήσιμη για λήψεις macro, αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες του θέματος και κατόπιν να τις στοιβάξετε για να δημιουργήσετε μία φωτογραφία με ευκρίνεια απ' άκρη σ' άκρη.*

 • Λειτουργία Live Composite και Live Bulb

  Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Live Composite και Live Bulb για να δημιουργήσετε όμορφες συνθέσεις νυχτερινών λήψεων και λήψεων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σύνθεση της εικόνας στην οθόνη κατά τη διάρκεια της λήψης, έχοντας έτσι απόλυτη ελευθερία ως προς τον τρόπο έκθεσης στις στατικές λήψεις χαμηλού φωτισμού.

 • Olympus Capture

  Το Olympus Capture έχει σχεδιαστεί για ιδανικές λήψεις σε σύνδεση με υπολογιστή, κατάλληλες για επαγγελματίες. Οι φωτογραφίες σας μεταφέρονται εύκολα μέσω της θύρας USB 3.0 τύπου C από την E-M1 Mark II στο PC ή τον Mac.

E-M1 Mark II και E-M1X

Δείτε πώς η E-M1 Mark II και η E-M1X εξασφαλίζουν πλήρη δράση στο υψηλότερο επίπεδο. Συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά τους σε μια ξεχωριστή ειδική ιστοσελίδα και κάντε τη σωστή επιλογή για εσάς.

Προδιαγραφές E-M1 Mark II

 • Omd camera front
Περισσότερες προδιαγραφές
 • test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
  test-and-wow

  Ζωντανή δοκιμή

  Εξερευνήστε τις φωτογραφικές μηχανές μας και βρείτε έναν μεταπωλητή στην περιοχή σας.

  Περισσότερα
   
   
 • storelocator

  Σημεία αγοράς

  Προτιμάτε προσωπική εξυπηρέτηση; Βρείτε γρήγορα τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της OLYMPUS, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

  Εύρεση μεταπωλητή
   
   
 • cart

  Αγορά online

  Απολαύστε εύκολες και βολικές αγορές 24 ώρες το 24ωρο – αγοράστε σήμερα το νέο σας προϊόν OLYMPUS από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Αγορά online
   
   

Ενημερωτικό δελτίο MyOLYMPUS

Ενημερωθείτε πρώτοι και αυξήστε την εμπειρία σας με την OLYMPUS.

Υποστήριξη πελατών

Επιλέξτε το πρόβλημα για το οποίο χρειάζεστε υποστήριξη από την παρακάτω λίστα.