Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

E‑M10 MARK IV

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕ. ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ. ΕΜΠΝΕΥΣΤΕITE.
  • Χαμηλό βάρος, φορητότητα, ευκολία χρήσης
  • Για selfie: αναδιπλούμενη οθόνη αφής
  • Αξιοζήλευτη ποιότητα εικόνας

Η νέα φωτογραφική μηχανή σας για λήψη selfie

Απογειώστε τις ψηφιακές ιστορίες και τις selfie σας – με την E-M10 Mark IV της Olympus. Για να τραβήξετε φωτογραφίες σας στη λειτουργία αυτοπορτρέτου: περιστρέψτε την οθόνη αφής, βρείτε μια πόζα και πατήστε για λήψη. Η καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου εξασφαλίζει ότι μπροστά και στο κέντρο εμφανίζεται το πρόσωπό σας και όχι το χέρι σας.

Μαγικά καλλιτεχνικά φίλτρα

Όταν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες που ξεχωρίζουν (ή, καλύτερα για να είμαστε ειλικρινείς, να κάνετε μια δημοσίευση στο Instagram που να αξίζει πολλά Like), περιστρέψτε τον επιλογέα τη λειτουργία ART. Επιλέξτε μεταξύ 16 καλλιτεχνικών φίλτρων, όπως τα πλέον προσαρμοζόμενα φίλτρα Pop Art και Soft Focus, για να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας. Για να επιτύχετε ακριβώς την εμφάνιση που θέλετε, ρυθμίστε με λεπτομέρεια το επίπεδο του φίλτρου στην εικόνα στην οθόνη αφής της φωτογραφικής μηχανής ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, προτού τραβήξετε μια φωτογραφία.

Ρετρό επιρροές

Το νέο καλλιτεχνικό φίλτρο, Instant Film, προσθέτει διακριτικά αλλά σταθερά μια ρετρό πινελιά σε οποιαδήποτε εικόνα. Χρησιμοποιήστε το με ή χωρίς φλας για να επιτύχετε διαφορετικά εφέ.

Στήστε το σκηνικό

Δεν υπάρχουν δύο ίδιες σκηνές ούτε δύο ίδια θέματα. Με τη λειτουργία SCN δεν χρειάζεται να κάνετε υποθέσεις για τις ρυθμίσεις, καθώς τις βελτιστοποιεί για μια ευρεία γκάμα σκηνών, από τα Τοπία και τα Πορτρέτα μέχρι το Φως των κεριών. Το αποτέλεσμα: τέλειες λήψεις κάθε φορα.

Νέο για τη λειτουργία SCN: Πανοραμική λήψη

Τα βουνά. Η παραλία. Ένα σαγηνευτικό αστικό τοπίο. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Πανοραμικής λήψης για πανοραμικές λήψεις με εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Κρατήστε πατημένο το κλείστρο στην E-M10 Mark IV της Olympus, ακριβώς όπως θα κάνατε σε ένα smartphone και κατόπιν μετακινήστε τη μηχανή οριζόντια ή κάθετα. Αυτό ήταν!

Ερασιτεχνικά βίντεο 4k

Μην εγγράφετε απλώς μια συναρπαστική εμπειρία, δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό βίντεο 4k με το χέρι χάρη στην ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 4k με τις εκπληκτικές δυνατότητες. Η E-M10 Mark IV σάς δίνει τη δυνατότητα να απαθανατίσετε τις αναμνήσεις και τις στιγμές σας ως βίντεο υψηλής ανάλυσης. Αν είναι απαραίτητο, η σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων μπορεί να παρέμβει, για να διατηρήσει τα πλάνα εξαιρετικά ευκρινή και χωρίς κούνημα, ακόμη και κατά την εγγραφή βίντεο σε κίνηση.

Σςς! Η λειτουργία αθόρυβης λήψης

Για τις στιγμές που θέλετε να απαθανατίσετε χωρίς να τραβήξετε την προσοχή καθώς εκτυλίσσονται, χρησιμοποιήστε τη Λειτουργία αθόρυβης λήψης. Απενεργοποιεί όλους τους ήχους της φωτογραφικής μηχανής, για να μπορείτε να συνεχίσετε τη φωτογράφιση. Και εξασφαλίζει ένα ήσυχο περιβάλλον.

Ακρίβεια και συνεχής εστίαση – παρακολούθηση

Είτε βρίσκεστε στις πλαγιές είτε στον δρόμο, οι διαδοχικές λήψεις με παρακολούθηση στην E-M10 Mark IV σάς δίνουν τη δυνατότητα να τραβήξετε πολλές λήψεις με άριστα αποτελέσματα. Με τη χρήση ενός επεξεργασμένου αλγόριθμου, η compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή κλειδώνει την εστίαση στο θέμα σας και το ακολουθεί, επανεστιάζοντας ανάμεσα στις λήψεις. Για διαδοχικές λήψεις με ταχύτητα έως και έξι καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Λεπτομέρειες σε κλάσματα του δευτερολέπτου – διαδοχικές λήψεις με κλείδωμα

Γνωρίζετε πού βρίσκεται η δράση; Απαθανατίστε τη χρησιμοποιώντας τη λειτουργία διαδοχικών λήψεων με κλείδωμα στην E-M10 Mark IV. Η αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ ούτε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Σας δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίσετε με ταχύτητα έως και 15 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αφού εστιάσετε αυτόματα μόνο μία φορά.

Βελτιωμένη αυτόματη εστίαση με προτεραιότητα προσώπου και προτεραιότητα ματιών

Η AF με προτεραιότητα προσώπου και προτεραιότητα ματιών νέας γενιάς εντοπίζει τα πρόσωπα και τα μάτια ενώ τραβάτε μια φωτογραφία και εστιάζει αυτόματα σε αυτά. Για τέλειες φωτογραφίες πορτρέτων κάθε φορά.

Μέσω Wi-Fi και Bluetooth

Κοινοποιήστε φωτογραφίες και πολλά άλλα στη στιγμή μέσω της ενσωματωμένης σύνδεσης Wi-Fi της E-M10 Mark IV. Ενεργοποιήστε το Bluetooth αμέσως και εύκολα, για να συνδεθείτε πανεύκολα με το smartphone. Η εισαγωγή φωτογραφιών είναι πάντα ενεργοποιημένη, για να μπορείτε να κοινοποιείτε τις λήψεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη στιγμή. Απλώς κατεβάστε την εύχρηστη εφαρμογή OI.Share στο smartphone.

OI. Share App >

Κλικ εξ αποστάσεως

Τόσο το Wi-Fi όσο και το Bluetooth παρέχουν έναν τρόπο για ευέλικτη, απομακρυσμένη λήψη φωτογραφιών. Με το Wi-Fi, αυτός ο τρόπος είναι ο Τηλεχειρισμός με ζωντανή προβολή. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία τηλεχειρισμού μέσω Bluetooth που εξοικονομεί φορτίο της μπαταρίας, η οποία είναι γνωστή και ως Ασύρματος έλεγχος λήψης.

OI. Share App >

Μαθήματα

Είστε γεμάτοι περιέργεια, αλλά δεν έχετε την εμπειρία; Μια πληθώρα χρήσιμων μαθημάτων στην εφαρμογή OI.Share σάς εξηγεί τις λειτουργίες της E-M10 Mark IV. Δείτε τα, για να μάθετε πώς να χειρίζεστε νέες ή άγνωστες σε εσάς λειτουργίες. Και ξεκινήστε να τραβάτε εκπληκτικές φωτογραφίες πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

OI. Share App >
Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης