Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

 • Κάτοχος του βραβείου σχεδίασης iF Design Award 2018

  Τα βραβεία σχεδίασης «iF Design Award» είναι ένας από τους πλέον έγκυρους και μεγαλύτερους διαγωνισμούς σχεδίασης στον κόσμο. Από το 1953, σχεδιαστές, κατασκευαστές και χρήστες αναγνωρίζουν τα βραβεία iF ως ένδειξη καλής σχεδίασης. Η OM-D E-M10 Mark III κέρδισε το βραβείο για το 2018 με βάση τα ακόλουθα κριτήρια αξιολόγησης: καινοτομία και ανάπτυξη, λειτουργικότητα, αισθητική, υπευθυνότητα και τοποθέτηση προϊόντος.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Κάτοχος του βραβείου Red Dot Award: Product Design 2018

  Ο διεθνής διαγωνισμός σχεδίασης προϊόντων «Red Dot Award: Product Design» αναθέτει σε μια επιτροπή ειδικών την επιλογή των καλύτερων προϊόντων της χρονιάς. Η σφραγίδα ποιότητας απονέμεται μόνο σε εκείνα τα προϊόντα τα οποία, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα σχεδίασής τους, ξεχωρίζουν από τα ισοδύναμα προϊόντα της αγοράς.

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ερασιτεχνική φωτογραφική μηχανή ILC της χρονιάς 2017

  «Παρότι είναι μικρή σε μέγεθος και ελαφριά, η E-M10 III διαθέτει πολυάριθμους χειροκίνητους χειρισμούς και ένα προσιτό περιβάλλον εργασίας χρήστη το οποίο παρέχει, ωστόσο, πολλές επιλογές εξατομίκευσης – η ιδανική λύση για έναν φωτογράφο που κάνει τα πρώτα του βήματα αλλά θέλει μια φωτογραφική μηχανή με περιθώρια εξέλιξης.»

  Διαβάστε περισσότερα

 • Επιλογή των αναγνωστών της DPReview για το 2017: Καλύτερη ερασιτεχνική φωτογραφική μηχανή ILC

  «Παρά το πολύ μικρό της μέγεθος, προσφέρει πλήρως χειροκίνητο χειρισμό, ευρείες επιλογές προσαρμογής και ένα εξαιρετικό σετ λειτουργιών. Είναι ερασιτεχνική φωτογραφική μηχανή, αλλά οι λειτουργίες της, όπως η ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων, το ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ποιότητας και η εγγραφή βίντεο 4K, την καθιστούν ένα από τα πιο ευέλικτα μοντέλα στην κατηγορία της.»

  Διαβάστε περισσότερα

 • Καλύτερη φωτογραφική μηχανή mirrorless μεσαίου επιπέδου

  «Η Olympus E-M10 III διαθέτει άνετη εργονομική σχεδίαση, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και εκπληκτική ποιότητα εικόνας για την τιμή της.»«Αν αναζητάτε μια φωτογραφική μηχανή που θα τραβά τέλειες φωτογραφίες σε προσιτή τιμή και θα σας παρέχει περιθώριο να αναπτύξετε τις δυνατότητές σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην Olympus E-M10 III!»

  Διαβάστε περισσότερα