Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

MONOCULAR I

Monocular i: Η συμπαγής λύση για μεγέθυνση που πάει παντού
 • Επιδόσεις μεγέθυνσης 6x υψηλής ποιότητας
 • Κομψή και συμπαγής σχεδίαση που χωράει σε κάθε τσέπη
 • Αδιάβροχο | Δεν θαμπώνει | Δεν λερώνει
 • Θέατρο

  Το κομψό μοντέλο σε λευκό και μπεζ χρώμα είναι ιδανικό για να σας συνοδεύει σε εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις, κέντρα διασκέδασης ή άλλα θεάματα παρέχοντας εξαιρετική απόδοση με μεγέθυνση 6x. Θα απολαύσετε το γρήγορο και εύκολο χειρισμό του χάρη στο συρόμενο ρυθμιστικό εστίασης το οποίο σας εξασφαλίζει γρήγορη εστίαση σε ό,τι θέλετε να δείτε.

 • Μουσείο

  Με τις εξαιρετικά μικρές διαστάσεις τους μόλις 87x38x25 χιλ. (ΜxΠxΥ) θα χωρούν άνετα ακόμη και στα πιο μικρά τσαντάκια ή στις τσέπες του παλτού σας, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στη στιγμή. Με βάρος μόλις 70 γρ. αυτό το προϊόν είναι ο ιδανικός συνοδός σας που σας παρέχει την ελευθερία να εξερευνήσετε μουσεία χωρίς να κουβαλάτε βαριά αξεσουάρ.

 • Συναυλίες

  Με το σύστημα φακών υψηλής ποιότητας με διάμετρο 16mm, η εξαιρετική ευκρίνεια είναι εξασφαλισμένη κάτω από όλες τις συνθήκες. Το σώμα είναι γεμάτο με αέριο άζωτο για την αποτροπή του θαμπώματος, επιτρέποντας στους χρήστες του Monocular i να απολαμβάνουν ιδανική προβολή στους χώρους συναυλιών πριν από όλους τους άλλους που δεν έχουν αυτό το πλεονέκτημα. Χάρη στις αδιάβροχες ιδιότητές του θα απολαύσετε τη χρήση του ακόμα και κατά τη διάρκεια βροχερών υπαίθριων συναυλιών.

 • Πανεπιστήμιο

  Με αυτό το νέο προϊόν δεν θα ανησυχείτε πλέον αν θα βρείτε θέση στη σχολή, στις διαλέξεις στο αμφιθέατρο ή σε μεγάλες παρουσιάσεις και σεμινάρια. Με τη δυνατότητα μεγέθυνσης 6x θα μπορείτε να διαβάζετε και να καταγράφετε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια από μεγάλη απόσταση.

Με το νέο Monocular i, η Olympus προσφέρει μια φορητή λύση για τη μεγέθυνση απομακρυσμένων αντικειμένων με χρήση του ενός ματιού.
Αυτό το νέο προϊόν παράγει εικόνες 2 διαστάσεων, αλλά κυρίως έχει ασυναγώνιστο μέγεθος παρέχοντας παράλληλα μεγέθυνση και ευκρίνεια του ίδιου επιπέδου με τα συνηθισμένα κιάλια.
Οι μικρές διαστάσεις είναι πραγματικά η ουσία του νέου Monocular i, που έχει τον μισό όγκο και το μισό βάρος από τα κιάλια. Είτε βρίσκεστε στην όπερα, στο θέατρο, σε μια έκθεση έργων τέχνης είτε συμμετέχετε σε ένα σεμινάριο, αυτό το κομψό μοντέλο αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε εύκολη μεγέθυνση 6x στη στιγμή (χωρίς να χρειάζεται να έχετε μαζί σας πολύ μεγαλύτερα και βαρύτερα κιάλια.)

Διαβάστε περισσότερα