Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

ΚΙΑΛΙΑ

Ανακαλύψτε τον φανταστικό κόσμο των μακρινών λεπτομερειών

Εμπειρία και ποικιλία

Τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και οι εξαιρετικές τεχνικές κατασκευής της OM Digital Solutions διασφαλίζουν ότι θα παρακολουθείτε ανεπανάληπτες στιγμές με κάθε συναρπαστική λεπτομέρεια για πολύ καιρό. Η μεγάλη γκάμα κιαλιών μας εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς, όπως παρατήρηση της φύσης, αθλητικές εκδηλώσεις σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, βόλτες στην πόλη ή πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η μεγάλη ευκολία χρήσης και η έξυπνη, εργονομική σχεδίαση εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση και λειτουργικότητα. Ορισμένα κιάλια είναι αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη, ώστε να αντέχουν ακόμη και στις πιο ακραίες κλιματικές συνθήκες.

Εξαιρετικές οπτικές επιδόσεις

Βασικό κριτήριο για την υψηλή ευκρίνεια, την αντίθεση και την ένταση φωτός είναι η ποιότητα των πρισμάτων και των φακών. Η Olympus είναι μια παγκόσμιας φήμης επωνυμία που μετρά σχεδόν 100 χρόνια εμπειρίας στις οπτικές τεχνολογίες και οι φακοί της είναι συνώνυμο της οπτικής ακρίβειας. Οι περισσότεροι φακοί και τα πρίσματα των κιαλιών Olympus διαθέτουν μια επίστρωση ή πολλαπλές επιστρώσεις, οι οποίες αποτρέπουν την απώλεια φωτός και ευκρίνειας που προκαλούνται από τις αντανακλάσεις.

Εγγυημένη ποιότητα

Η OM Digital Solutions εγγυάται κορυφαία ποιότητα. Τα υλικά και τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας των οπτικών στοιχείων εξασφαλίζουν απολαυστική χρήση των κιαλιών για δεκαετίες – αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο παρέχουμε εγγύηση για τα κιάλια OM Digital Solutions στους χρήστες σε όλη την Ευρώπη.

Βασικός εξοπλισμός των κιαλιών Olympus

Τα περισσότερα κιάλια Olympus διαθέτουν μεγάλη απομάκρυνση της ίριδας και ρυθμιζόμενα προσοφθάλμια εξασφαλίζοντας πλήρες οπτικό πεδίο ακόμη και για τους χρήστες που φορούν γυαλιά οράσεως. Επίσης, παρέχουν ρύθμιση διόπτρας για άνετη παρατήρηση χωρίς γυαλιά. Όλα τα κιάλια Olympus συνοδεύονται από θήκη, λουρί λαιμού και προστατευτικά καλύμματα φακών.