Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

RecMic II:

Το έξυπνο και ευέλικτο μικρόφωνο USB.

RecMic II:

Σχεδιασμένο για ακριβή αποτελέσματα στην αναγνώριση ομιλίας. Ακόμη και σε περιβάλλοντα με θόρυβο.

RecMic II:

Σύνδεση και άμεση λειτουργία

Η σειρά RecMic II

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ. Η σειρά RecMic II έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των επαγγελματιών που θέλουν εξαιρετική ευκολία χρήσης και άριστα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε λύση μετατροπής ομιλίας σε κείμενο. Τα τέσσερα μοντέλα αυτής της νέας σειράς παρέχουν τα πλεονεκτήματα της πρωτοποριακής τεχνολογίας εξουδετέρωσης θορύβου σε συνδυασμό με το ευφυές σύστημα δύο μικροφώνων για ευέλικτη κατευθυντικότητα και εξουδετέρωση θορύβου. Επιπλέον, όλες οι συσκευές διαθέτουν εξαιρετικά λεία επίστρωση UV και αθόρυβα κουμπιά για τη μείωση των ενοχλητικών θορύβων κατά το χειρισμό. Η αντιμικροβιακή επιφάνεια πληροί τις απαιτήσεις υγιεινής, ειδικά σε χώρους ιατρικής περίθαλψης.

Αθόρυβο περιβάλλον

Αναζητάτε ηχογράφηση υψηλής ακρίβειας σε οποιεσδήποτε συνθήκες; Δεν θέλετε να σας απασχολεί η τοποθεσία και η χρονική στιγμή που θα κάνετε την υπαγόρευση. Θέλετε να μπορείτε να επιλέγετε την τοποθεσία σας και να απολαμβάνετε τον καθαρό αέρα που μπαίνει από το ανοιχτό παράθυρο. Αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος των μη αναμενόμενων θορύβων.

Θορυβώδες περιβάλλον

Η σειρά RecMic II σχεδόν σάς απαλλάσσει από τον κίνδυνο των μη αναμενόμενων θορύβων. Η επίδραση των θορύβων του περιβάλλοντος στην ποιότητα ηχογράφησης μειώνεται αισθητά.

Διαμόρφωση δέσμης (Beam Forming)

Χάρη στο καινοτομικό και ευφυές σύστημα δύο μικροφώνων της σειράς RecMic II, οι θόρυβοι του περιβάλλοντος παραλείπονται ενεργά από το μικρόφωνο και έτσι εξασφαλίζεται υψηλή ακρίβεια στην αναγνώριση ομιλίας.

Απενεργοποίηση κατευθυντικότητας

Η ισχυρή κατευθυντικότητα στα μικρόφωνα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για την επίτευξη ακρίβειας στην αναγνώριση ομιλίας. Όταν η κατευθυντικότητα απενεργοποιείται, εγγράφονται οι θόρυβοι του περιβάλλοντος.

Ενεργοποίηση κατευθυντικότητας

Χάρη στα δύο πανκατευθυντικά μικρόφωνα, τα μοντέλα της σειράς RecMic II μπορούν να εστιάσουν στον ομιλητή σαν να ήταν άνθρωποι. Οι ήχοι του περιβάλλοντος "απενεργοποιούνται" αισθητά.

Η προηγμένη λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου αναγνωρίζει τη φωνή και τη διατηρεί αναλλοίωτη. Ταυτόχρονα, οι ήχοι που δεν σχετίζονται ή σχετίζονται ελάχιστα με τη φωνή καταστέλλονται χωρίς να παραμορφώνεται η φωνή. Οποιαδήποτε στιγμή. Οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την εξουδετέρωση θορύβου και την κατευθυντικότητα μέσω του λογισμικού RCT (RecMic Configuration Tool) ή μέσω των συνδυασμών κουμπιών χωρίς χρήση λογισμικού (ανατρέξτε στον Σύντομο οδηγό χρήσης).

Λήψεις >

Torsten Hein και Carsten Schulthes, Διευθύνοντες Σύμβουλοι της DAZ Diktiertechnik, Γερμανία: "Η ποιότητα εγγραφής και η αναγνώριση ομιλίας της δοκιμαστικής συσκευής είναι εξαιρετικές χάρη στα μικρόφωνα υψηλής ευαισθησίας και την αποτελεσματική καταστολή των θορύβων περιβάλλοντος. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα ξεχωριστής προσαρμογής του πληκτρολογίου, η οποία προσφέρει μια νέα διάσταση στη συμβατότητα του λογισμικού. Όσοι υπολογιστές αναγνωρίζουν πληκτρολόγια, θα αναγνωρίσουν και το Olympus RecMic II. Πρόκειται για μια ευφυή προσέγγιση της Olympus για την εξοικονόμηση πόρων IT και την προσέλκυση νέων χρηστών."

Romain Koenig, Διευθυντής του Τεχνικού τμήματος της DICMA, Γαλλία: "Οι δοκιμές που πραγματοποιήσαμε σε περιβάλλοντα με θόρυβο δείχνουν εξαιρετική απόδοση στην αναγνώριση ομιλίας. Η ανοχή στο θόρυβο μπορεί να ρυθμιστεί μέσα σε δευτερόλεπτα, απλώς με το πάτημα δύο κουμπιών στο μικρόφωνο, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα μετάβασης από ένα ήσυχο σε ένα θορυβώδες περιβάλλον χωρίς κανένα πρόβλημα. Η χρήση της λειτουργίας HID στο νέο RecMic δίνει στο τεχνικό τμήμα μας τη δυνατότητα να διαμορφώσει λύσεις για τους πελάτες χωρίς πρόσθετα προγράμματα οδήγησης. Η απουσία προγραμμάτων οδήγησης σημαίνει ότι οι συσκευές λειτουργούν σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα και το σύστημα έχει λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσει σφάλματα."

Jürg Sprecher, Μηχανικός συστημάτων στην Voicepoint AG, Ελβετία: "Η τεχνολογία παρέχει μείωση των ανεπιθύμητων θορύβων περιβάλλοντος και ακριβή αποτελέσματα στη μεταγραφή και την αναγνώριση ομιλίας. Το παρεχόμενο λογισμικό RecMic Configuration Tool (RCT) έχει μοντέρνα εμφάνιση και προσφέρει ευκολία χρήσης."

Δείτε το Voicepoint >
 • dns.comfort.pro workflow, dns.comfort.basic workflow PLUS, dns.comfort.net PLUS, dns.comfort.local PLUS

 • Lexacom 3, Lexacom Echo, Lexacom Connect

 • VocalSoft

 • DictaPlus

 • όλα τα προϊόντα είναι συμβατά

 • όλα τα προϊόντα είναι συμβατά

 • MIRSK Speech Recognition & MIRSK SUITE

 • M*Modal Fluency Direct ®, M*Modal Fluency Flex ®

 • RM-4010P: Speech Recognition Family

 • Dictanet

 • Zenidoc

Για προγραμματιστές: DIY

Αναπτύσσετε το δικό σας λογισμικό; Θέλετε να ενσωματώσετε πλήρως το RecMic II ώστε να έχετε πλήρη έλεγχο τόσο των εμφανών όσο και των κρυφών λειτουργιών; Διαθέτουμε ένα απλό στη χρήση Software Development Kit (SDK), μέσω του οποίου μπορείτε να ενσωματώσετε τη συσκευή υπαγόρευσης της Olympus με απίστευτή ευκολία. Απλώς ζητήστε το πιο πρόσφατο SDK κάνοντας κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο.

Αίτηση >