Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

DS-2600:

Απλοποιημένη και άνετη ψηφιακή υπαγόρευση.

Αφήστε τη φωνή σας να κάνει τη δουλειά για εσάς

Εργάζεστε πολύ από το σπίτι ή σε ένα σχετικά μικρό γραφείο, όπως ένα μικρό ιατρείο ή δικηγορικό γραφείο; Το DS-2600 είναι η ιδανική συσκευή για την προσωπική αποτελεσματική ροή εργασίας σας.

Αναβαθμίστε την εργασία σας επιλέγοντας την ψηφιακή υπαγόρευση

Η αναλογική υπαγόρευση δεν αποτελεί πια επιλογή και αναζητάτε έναν απλό ψηφιακό τρόπο για να υπαγορεύετε; Απολαύστε εύκολη ψηφιακή υπαγόρευση με το νέο DS-2600.

Επιχειρηματίες και νεοφυείς επιχειρήσεις εν κινήσει

Έχετε ξεκινήσει τη δική σας επιχείρηση και τώρα αναζητάτε μια γρήγορη και εύκολη λύση ψηφιακής υπαγόρευσης; Αφήστε το DS-2600 να σας οδηγήσει στην επιτυχία. Γρήγορα και εύκολα.

Καταγράψτε τις συσκέψεις και τα συνέδριά σας

Συμμετέχετε σε πολλές διαδοχικές συσκέψεις; Η συνεχής δακτυλογράφηση σάς αποσπά την προσοχή από το θέμα της συζήτησης ή από τον πελάτη; Δοκιμάστε τη λειτουργία συνεδρίου του νέου DS-2600 που καταγράφει κάθε λέξη σε στερεοφωνικό ήχο.

Διατηρήστε τη διαισθητικότητα με τον συρόμενο διακόπτη 4 θέσεων

Ο συρόμενος διακόπτης εξασφαλίζει εύκολο και διαισθητικό χειρισμό, ώστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε στις σκέψεις σας ενώ υπαγορεύετε. Ξεκινήστε, σταματήστε και επεξεργαστείτε εύκολα τις υπαγορεύσεις σας με τον ανθεκτικό συρόμενο διακόπτη χωρίς καν να κοιτάξετε τη συσκευή. Έτσι, μπορείτε να υπαγορεύετε ενώ κάθεστε, αλλά ακόμα και ενώ μετακινείστε.

Εξοικονομήστε χρόνο: διατίθεται μια μεγάλη σειρά επιλογών επεξεργασίας για εύκολη δημιουργία κειμένου

Η δημιουργία κειμένων μέσω της ομιλίας δεν περιορίζεται μόνο στην ηχογράφηση. Με το Digital Speech Standard (DSS) μπορείτε να επεξεργάζεστε γρήγορα τα αρχεία σας (εισαγωγή, αντικατάσταση, επισύναψη, διαγραφή/αποκοπή).

Υψηλής ποιότητας μικρόφωνο χαμηλού θορύβου

Η νέα σειρά DS ενσωματώνει πανκατευθυντικά μικρόφωνα χαμηλού θορύβου, ενώ ένας αποσβεστήρας κραδασμών καλύπτει τη μονάδα του μικροφώνου, ελαχιστοποιώντας τον θόρυβο που δημιουργείται από το άγγιγμα του χεριού σας.

Νέο! Περιλαμβάνεται κατευθυντική στερεοφωνική ηχογράφηση

Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων, συχνά δημιουργείται σύγχυση από την πολυφωνία και τους ήχους που ακούγονται από διαφορετικές κατευθύνσεις. Κανείς δεν μπορεί να κρατά σημειώσεις τόσο γρήγορα και δομημένα. Το DS-2600 είναι εξαιρετικό για να καταγράφετε όλα τα συνέδριά σας. Μπορείτε να ηχογραφείτε τις συσκέψεις σας με ευκολία και ταυτόχρονα σε εξαιρετική ποιότητα.

Εύκολη διαχείριση των υπαγορεύσεων με το λογισμικό DSS Player Standard

Το DS-2600 συνοδεύεται από το λογισμικό DSS Player Standard (Mac και PC). Αυτό το φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση όλων των υπαγορεύσεών σας, για να μπορείτε να τις διαχειρίζεστε εύκολα. Επίσης, εισάγει αυτόματα τις υπαγορεύσεις σας από τη συσκευή ηχογράφησης φωνής στον υπολογιστή.

Αναζητάτε μια πανίσχυρη λύση μετατροπής της ομιλίας σε κείμενο με δυνατότητες Wi-Fi και υψηλής ασφάλειας δεδομένων;

Επισκεφτείτε τη σελίδα προϊόντος του DS-9500 και γνωρίστε τη λύση επαγγελματικής υπαγόρευσης που υποστηρίζει Wi-Fi. Για ακόμα πιο γρήγορη ροή εργασίας, χάρη στον ασύρματο διαμοιρασμό των αρχείων υπαγόρευσής σας. Όπου κι αν βρίσκεστε.

Διαβάστε περισσότερα >
Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης