Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Digital Speech Standard (.dss)

Το Ψηφιακό Πρότυπο Ομιλίας είναι ένα ενιαίο πρότυπο για τη εύκολη αποθήκευση των ψηφιακών ηχογραφήσεων λόγου, που αναπτύχθηκε από κοινού και εισήχθη από την Olympus, Grundig και Philips.

Σχετικό περιεχόμενο

Ο σκοπός αυτού του Πρότυπου είναι να εξασφαλίσει ότι τα αρχεία που καταγράφονται από τα καταγραφικά προϊόντα από τους ηγέτες της βιομηχανίας είναι συμβατά για αναπαραγωγή. Αυτό εξασφαλίζει μια μεγαλύτερη αγορά, δίνοντας στον τελικό χρήστη μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογή, καθώς και την ασφάλεια ενός ελεγχόμενου προτύπου.

Αυτό το Πρότυπο Σύστημα Ψηφιακής Ομιλίας ανταποκρίνεται στην ανάγκη για υψηλής ποιότητας της επαγγελματικής υπαγόρευσης και δίνει λύσεις ομιλίας για τη σύγχρονη ψηφιακή κοινωνία της πληροφορίας. Προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου για ηχογραφημένη φωνή, τα .dss αρχεία δίνουν υψηλό ποσοστό συμπίεσης, μειώνεται το μέγεθος του αρχείου, την κυκλοφορία του στο δίκτύο και την απαιτούμενη χωρητικότητα αποθήκευσης. Η μορφή αυτή επιτρέπει επίσης πρόσθετες πληροφορίες, όπως το όνομα του πελάτη / ασθενή και τον τύπο του εγγράφου που πρόκειται να αποθηκευτεί στην επικεφαλίδα του αρχείου και την περαιτέρω διευκόλυνση της οργάνωσης αρχείων.

Το DSS Pro (. ds2) φορμά είναι μια περαιτέρω ανάπτυξη του .dss φορμά που παρέχει καλύτερη ποιότητα ήχου να έχετε πιο ακριβή αποτελέσματα αναγνώρισης ομιλίας και κρυπτογράφησης αρχείων για την προστασία των απόρρητων στοιχείων υπαγόρευση. Η ειδική τεχνολογία συμπίεσης συνεχίζει να διευκολύνει την καταγραφή, με τη μορφή μικρών αρχείων  η οποία είναι απαραίτητη για την αποστολή υπαγορεύσεων μέσω e-mail όταν βρίσκεστε εν κινήσει ή τη μεταφορά δεδομένων μέσω δικτύων καθώς και την αρχειοθέτηση.

Για επαγγελματικές εφαρμογές ομιλίας, τα .dss και .ds2 είναι η πρώτη επιλογή σε σχέση με τα στάνταρ και το μέλλον στο φορμά αποθήκευσης αρχείων ομιλίας.