Πιθανόν να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 6. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης έχει πλέον λήξει.
Για ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη πλοήγηση συνιστάται να αναβαθμίσετε τον browser σας σε ένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

ODDS: Η επαγγελματική λύση για την υπαγόρευση μέσω smartphone. Οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

ODDS – Η επαγγελματική λύση cloud

Olympus Dictation Delivery Service διαχειρίζεται τη μεταφορά υπαγορεύσεων που καταγράφονται με την εφαρμογή Olympus Dictation για iPhone και Android. Σε περίπτωση που απαιτείται μη προγραμματισμένη υπαγόρευση και δεν έχετε μαζί σας την επαγγελματική συσκευή εγγραφής ομιλίας, μπορείτε εύκολα να καταγράψετε και να στείλετε την υπαγόρευση στη ροή εργασιών του συστήματος του οργανισμού σας, ώστε να μεταγραφεί προτού επιστρέψετε στο γραφείο.

Olympus Dictation για iPhone/Android

Olympus Dictation Delivery Service (ODDS)

ODMS Μονάδα μεταγραφής

Αρχείο DSS

Αρχείο DSS

Αρχείο DSS

Διαχειριστής

Olympus Dictation Portal

Διακομιστής ODDS

https

Email / ftps

Δακτυλογράφος

Δακτυλογράφος

Δακτυλογράφος

Προτεραιότητα έχει η ασφάλεια των δεδομένων

Τα δεδομένα μιας εταιρείας είναι τις περισσότερες φορές ό,τι πολυτιμότερο έχει. Μόλις το Olympus Dictation για iPhone ή Android συνδεθεί στην υπηρεσία ODDS, ένας οργανισμός μπορεί να επωφεληθεί από μια τεράστια ποικιλία λειτουργιών ασφαλείας. Οι υπαγορεύσεις μπορούν να καταγραφούν σε μορφή DSS Pro με κρυπτογράφηση AES 256 bit. Αυτό σημαίνει ότι τα αρχεία υπαγόρευσης προστατεύονται προτού ακόμα σταλούν μέσω HTTPS ή ftps και κανένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο δεν μπορεί να τα ακούσει, σε κανένα στάδιο της αλυσίδας παράδοσης.

Απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε υφιστάμενες ροές εργασιών υπαγόρευσης

Η μορφή ήχου DSS Pro, ένα καθιερωμένο πρότυπο του κλάδου για επαγγελματικές λύσεις επεξεργασίας ομιλίας, παρέχει τη δυνατότητα απρόσκοπτης ενσωμάτωσης και επακόλουθης επεξεργασίας για τη μεταγραφή ομιλίας από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Οι μετα-πληροφορίες, όπως το αναγνωριστικό (ID) του συντάκτη και οι τύποι εργασιών, αποθηκεύονται επίσης στο ίδιο το αρχείο υπαγόρευσης. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα δρομολόγησης υπαγορεύσεων στον διακομιστή ftp μιας εταιρείας, ώστε οι δακτυλογράφοι να έχουν πρόσβαση στις υπαγορεύσεις από οπουδήποτε.

Olympus Dictation Portal

Το Olympus Dictation Portal (Πύλη Υπαγόρευσης Olympus/ODP) είναι ένα υψηλής ασφάλειας και ευέλικτο εργαλείο που βασίζεται στο web το οποίο επιτρέπει στους διαχειριστές να διαχειρίζονται κεντρικά την εφαρμογή Olympus Dictation και τις αντίστοιχες άδειες χρήσης ODDS. Ζητήματα διαμόρφωσης παραμέτρων, όπως η διεύθυνση προορισμού των υπαγορεύσεων και οι ρυθμίσεις κρυπτογράφησης ελέγχονται από τον διαχειριστή. Οι συντάκτες (οι τελικοί χρήστες) μπορούν να επικεντρωθούν απρόσκοπτα στην υπαγόρευση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τους και αυτό, κατ'επέκταση, απλουστεύει όσο το δυνατόν περισσότερο τα πράγματα και βοηθά στην αποφυγή λαθών από τη μεριά του χρήστη.

Η επαγγελματική χρηστικότητα συναντά τις ασύρματες δυνατότητες των smartphone

Όταν πρόκειται για υπαγόρευση, οι επαγγελματίες συνήθως δεν θέλουν να στερηθούν την άνεση και τη χρηστικότητα που προσφέρει ένα εξειδικευμένο εργαλείο, όπως μια επαγγελματική συσκευή εγγραφής ομιλίας. Ταυτόχρονα, οι χρήστες αυτοί συχνά είναι εν κινήσει και εμπλέκονται σε καταστάσεις όπου πρέπει να κάνουν υπαγορεύσεις επί τόπου και να τις στείλουν για μεταγραφή αμέσως. Για τον λόγο αυτό, οι συσκευές εγγραφής Olympus DS-7000 και DS-3500 υποστηρίζουν την κάρτα Toshiba FlashAir&trade. Με αυτήν την ασυναγώνιστη ομάδα και την εφαρμογή Olympus Dictation εγκατεστημένη σε ένα smartphone, οι υπαγορεύσεις μπορούν να ληφθούν ασύρματα και στη συνέχεια να σταλούν μέσω ενός δικτύου κινητής τηλεφωνίας στον επιθυμητό παραλήπτη.

Η εφαρμογή υπαγόρευσης καλύπτει τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας δεδομένων

Κρυπτογραφημένη ηχογράφηση με DSS PRO (256-bit AES)
Πρωτόκολλα ασφαλούς μεταφοράς (HTTPS/FTPS/SFTP)

Υπαγορεύστε το απροσδόκητο

Υπαγορεύστε, δημιουργήστε σχόλια και στείλτε. Η υπαγόρευση Olympus για iPhone / Android είναι μια εξαιρετικά απλή εφαρμογή εγγραφής για τη δημιουργία υπαγορεύσεων εν κινήσει. Εύκολη επεξεργασία –εισαγάγετε, αντικαταστήστε– και αποστολή, για να επιτευχθεί η μεταγραφή του αρχείου. Για τις εταιρείες, αυτό σημαίνει αυξημένη αποδοτικότητα, μειωμένα έξοδα και διεκπεραίωση περισσότερων εργασιών σε λιγότερο χρόνο.

Εφαρμογή Olympus Dictation
Για Android και iPhone:

Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις

Στην επαγγελματική ζωή υπάρχουν πολλές καταστάσεις όπου ο λόγος, όταν εκφέρεται, κερδίζει πράγματι αξία μόνο όταν συνοδεύεται από ένα οπτικό ερέθισμα. Επίσης, υπάρχουν πολλές περιγραφικές, επαγγελματικές διαδικασίες για τις οποίες είναι απαραίτητες εικόνες. Πλέον οι ειδικοί, οι σύμβουλοι και οι αξιολογητές μπορούν να επισυνάπτουν μια εικόνα σε κάθε υπαγόρευση που κάνουν, ανεξάρτητα από το αν η εγγραφή έγινε με μια συσκευή εγγραφής ομιλίας Olympus DS-7000/DS-3500 ή με την εφαρμογή Olympus Dictation, προτού στείλουν και τα δύο (την υπαγόρευση και την εικόνα) στον δακτυλογράφο.

Υπαγόρευση και συνημμένη εικόνα