You appear to be browsing this site using Internet Explorer 6. This browser is now out of date.
For safer, more reliable browsing it is recommended that you upgrade your browser to one of these browsers:

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Press Centre

Για λίγες μέρες, η Olympus προσφέρει χρηματικά bonus σε μηχανές OM-D και φακούς M.Zuiko.

Αθήνα, 01-11-2017 • Winter is coming! Ήρθε η ώρα να μετατρέψεις τις σκοτεινές μέρες του χειμώνα σε ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό ταξίδι. – Από σήμερα, η Olympus παρουσιάζει μία σειρά από ειδικές προσφορές σε μία φωτογραφική μηχανή και έξι φακούς που με την αγορά τους αποδίδουν χρηματικό bonus. Η περίοδος προσφοράς είναι 1η Νοεμβρίου 2017 με 15 Ιανουαρίου 2018 και τα bonus φτάνουν τα €100 για κάθε προϊόν, και συνολικά μπορούν να φτάσουν τα €625.

Download

Related images

 • Για λίγες μέρες, η Olympus προσφέρει χρηματικά bonus σε μηχανές OM-D και φακούς M.Zuiko.
See all images

Η επιλογή των μοντέλων των φακών καλύπτει σχεδόν όλα τα εστιακά μήκη με μεγάλη ποικιλία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της χειμερινής φωτογραφίας. Τα προϊόντα είναι τα εξής:
Φωτογραφική μηχανή OM-D E-M5 Mark II (σώμα & kits) και οι φακοί M.Zuiko Digital ED 9-18mm F4.0-5.6, M.Zuiko Digital ED 12mm F2.0, M.Zuiko Digital 25mm F1.8, M.Zuiko Digital ED 60mm F2.8 Macro, M.Zuiko Digital ED 75mm F1.8 and M.Zuiko Digital ED 75-300mm F4.8-6.7 II.
Εγγραφή και όροι και προϋποθέσεις στο bonus.olympus.eu .

Με τις ελαφριές και συμπαγείς μηχανές της Olympus, κάθε ταξίδι μπορεί να γίνει αφορμή για φωτογραφική εξόρμηση. Με την αγορά των συγκεκριμένων προϊόντων από την 1η Νοεμβρίου 2017 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2018 έρχονται και τα χρηματικά bonus που αναφέρουμε παρακάτω. Τα ποσά μπορούν να συνδυαστούν και να συγκεντρωθεί ένα μεγαλύτερο ποσό επιστροφής στο τέλος. Οι αγορές πρέπει να έχουν καταγραφεί μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου στο bonus.olympus.eu . Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Φωτογραφική Μηχανή OM-D


OM-D E-M5 Mark II (€100 bonus): Η E-M5 Mark II έχει φτιαχτεί για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εικόνα σε ένα τόσο μικρό σώμα. Η μηχανή που απευθύνεται σε δημιουργικούς φωτογράφους διαθέτει το διάσημο σύστημα σταθεροποίησης 5 αξόνων της Olympus, που εξουδετερώνει οποιαδήποτε θολούρα, χωρίς τη χρήση τριπόδου.

Φακοί M.Zuiko


M.Zuiko Digital ED 9-18mm F4.0-5.6* (€100 bonus): Με βάρος μόλις 155g και μήκος μόλις 49.5mm, αυτός ο υπέρ-ευρυγώνιος φακός που υποστηρίζει πλήρως το fast contrast AF των μηχανών OM-D προσθέτει μία νέα διάσταση στους φιλόδοξους φωτογράφους που δε θέλουν να τους βαραίνει ο εξοπλισμός τους αυτό το χειμώνα.
*Ισοδύναμο με φιλμ 35mm: 18-36mm.

M.Zuiko Digital ED 12mm F2.0* (€100 bonus): Πλασμένος σε ένα κομψό μεταλλικό σώμα, αυτός ο φακός είναι ιδανικός για ευρυγώνιες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς φλας. Μία ειδική επικάλυψη μειώνει στο μισό όλες τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις σε σύγκριση με τις συμβατικές επικαλύψεις.
*Ισοδύναμο με φιλμ 35mm: 24mm.

M.Zuiko Digital 25mm F1.8* (€50 bonus): Με εστιακή απόσταση 25mm και γωνία προβολής 47°, αυτός ο βασικός φακός τυπικής εστιακής απόστασης είναι ιδανικός για μια μεγάλη ποικιλία στυλ φωτογράφισης. Παρέχει άριστη οπτική απόδοση, υπέροχο εφέ μποκέ σε ανοιχτό διάφραγμα και εντυπωσιακές δυνατότητες εστίασης από κοντινή απόσταση. Παράλληλα, αποτυπώνει φωτογραφίες με οπτικό πεδίο που δείχνει φυσικό στο ανθρώπινο μάτι, εξασφαλίζοντας έτσι αναλογίες με τέλεια ισορροπία, χαρακτηριστικό που θα τον κάνει αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού σας.
*Ισοδύναμο με φιλμ 35mm: 50mm.

M.Zuiko Digital ED 60mm F2.8 Macro* (€75 bonus): Αυτός ο φακός macro υπερέχει στην ποιότητα εικόνας, την ευελιξία και την αντοχή. Τραβήξτε εύκολα φωτογραφίες από κοντινή απόσταση σε πραγματικό μέγεθος (1:1) με υψηλή λεπτομέρεια και κυκλικό μποκέ. Κατά τη λήψη με την OM-D E-M1, η υψηλή ποιότητα εικόνας αυξάνεται ακόμη περισσότερο χάρη στη λειτουργία επικάλυψης εστίασης: γίνεται λήψη μιας σειράς οχτώ εικόνων με διαφορετικά σημεία εστίασης, οι οποίες ενώνονται για να δημιουργήσουν μία εικόνα με αυξημένο βάθος πεδίου. Αυτός ο φακός είναι επίσης ανθεκτικός στη σκόνη και τις πιτσιλιές και διαθέτει προστατευτική επίστρωση για τα στοιχεία φακού.
*Ισοδύναμο με φιλμ 35mm: 120mm.

M.Zuiko Digital ED 75mm F1.8* (€100 bonus): Κάθε λάτρης της φωτογραφίας που ενδιαφέρεται ή ειδικεύεται στη λήψη πορτρέτων και φωτογραφιών σε εσωτερικό χώρο θα επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματα αυτού του βασικού φακού υψηλής απόδοσης. Παρέχει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, με εξαιρετικά φωτεινό ανοιχτό διάφραγμα 1:1,8, η οποία ξεχωρίζει χάρη στην ευκρινή αντίθεση, την ακρίβεια από άκρη σ’ άκρη, την υψηλή ανάλυση και τη χαμηλή απόκλιση. Και παράλληλα με αυτά τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, αυτός ο φακός είναι επίσης πολύ μικρός και εύκολος στη χρήση.
*Ισοδύναμο με φιλμ 35mm: 150mm.

M.Zuiko Digital ED 75-300mm F4.8-6.7 II* (€100 bonus): Αυτός ο πανίσχυρος υπέρ-τηλεφακός zoom φέρνει κοντά σας θέματα που βρίσκονται πολύ μακριά. Συνοδεύεται από έναν μοναδικό μηχανισμό Screw Drive Mechanism, ο οποίος είναι αθόρυβος ειδικά για τη λήψη ταινιών, και διαθέτει μια εξαιρετικά γρήγορη λειτουργία αυτόματης εστίασης (MSC) για στατικές εικόνες ταχείας λήψης.
*Ισοδύναμο με φιλμ 35mm: 150-600mm.

Every Olympus camera and lens comes with a free six-month warranty extension* when registered via the MyOlympus online platform at www.my.olympus.eu .

Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Επισκεφτείτε το site της Olympus στο http://www.olympus.gr για τις τελευταίες πληροφορίες.

* Έξη μήνες επιπλέον από την ήδη υπάρχουσα περίοδο εγγύησης.

Για πληροφορίες και απορίες επικοινωνήστε με εμάς:

Αργυρώ Μαζιώτη
Zegetron A.E.
Τηλ: 2111809632
Email: argi@zegetron.gr
www.olympus-europa.gr

Σχετικά με την Olympus

Η Olympus Europa είναι τα κεντρικά γραφεία της Olympus για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, για λογαριασμό της Olympus Corporation στο Τόκυο. Σαν κορυφαίος κατασκευαστής οπτικών τεχνολογιών και τεχνολογιών ψηφιακής ακρίβειας, η Olympus παρέχει καινοτόμες λύσεις για ιατρικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, και άλλες τεχνολογικές εφαρμογές. Τα πολυβραβευμένα προϊόντα της εταιρίας είναι απαραίτητα για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία ασθενειών και συμβάλουν στην επιστημονική πρόοδο και καταγραφή όλων των δραστηριοτήτων της ανθρωπότητας. Τα προϊόντα της Olympus έχουν πάντα σα στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν. Για περισσότερες πληροφορίες: www.olympus.gr

ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ OLYMPUS WINTER SPECIAL

 • Οι αγορές πρέπει να γίνουν μεταξύ 1ης Νοεμβρίου 2017 και 15 Ιανουαρίου 2018.
 • Προϊόντα:
  Φωτογραφική Μηχανή (σώμα & kit)
  OM-D E-M5 Mark II

  Φακοί M.Zuiko (μόνοι τους. Όχι σε πακέτο)
  M.Zuiko Digital ED 9-18mm F4.0-5.6
  M.Zuiko Digital ED 12mm F2.0
  M.Zuiko Digital 25mm F1.8
  M.Zuiko Digital ED 60mm F2.8 Macro
  M.Zuiko Digital ED 75mm F1.8
  M.Zuiko Digital ED 75-300mm F4.8-6.7 II
 • Εγγραφή για το πρόγραμμα μόνο στο http://bonus.olympus.eu/ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2018. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.